Şimdi Ara

ea mı geçsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok az kalmış sınava ama ben bazı sebepler yüzünden baya bi gerideyim şu an. acaba sayısalı salıp ea mı geçsem diyorum çünkü bu sayısal yetişmez gibi hocalar. normalde hedefim mühendislik falan ea ya baktığım zaman doğru düzgün yurt dışında falan yapabileceğim bi şey göremiyorum

en kötü ihtimal buralardan gidip sakin kafayla seneye kırık obp ile 80k civarı say yaparım diyorum bi de

• kanka sen nasil bi tipsin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henrywotton H kullanıcısına yanıt

ppnin hakkını veriyor

Film Adresiyoutube
    Kolpaçino - Hedef Ben Miyim Tayfun | Türk Komedi Filmi Kolpaçino Filminin Konusu: Filmde, Özgür’ün mafyaya karşı karşıya gelmesi konu edilir. Zengin bir aileye mensup olan Özgür, günlerini aylaklık yaparak geçirir. Ailesinin yokluğunda evde partiler düzenler. Arkadaşı Tayfun ise mafyaya olan borcunu ödemeye çalışmaktadır. Tayfun, Sabri Ağabey ile birlikte Özgür’den yardım ister. Anne ve babasının tatile gitmesi üzerine Özgür evini bir haftalığına onlara kiraya verir. İkili, evi kumarhane olarak kullanmaya başlar. Fakat bir gece evde yaşanan cinayet sonrası Özgür, mafya üyeleriyle bir yolculuğa çıkacaktır. Yapımcı : Selin Altınel, Şenol Zencir Yönetmen : Atıl İnaç Senarist : Şafak Sezer, Suat Özkan, Kaan Ertem Tür : Komedi Yapım Yılı : 2009 Özellikler : 35 mm, Renkli Ülke : Türkiye Dil : Türkçe Vizyon Tarihi : 29 Ekim 2009 Oyuncular : Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Hakan Ural, Eriş Akman, Abidin Yerebakan, Hüseyin Elmapınar #Kolpaçino #KolpaçinoKomikSahneler #KomikSahneler
    https://www.youtube.com/watch?v=0pe1oh3dN0g
  • Bu sene ea gecip seneye nie tekrardan say hazirlancan abi mantik yok bunda.Mezun kalcam diosan bu sene full mat calis bari

• henrywotton H kullanıcısına yanıt

hocam mezuna kalırken her şey başta iyidi ama sonradan ailemle her gün kavga etmeye başladık daha bir sürü olay var. keşke mezuna kalmasaydım diyorum şimdi

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

hocam zaten mezunum bu evden ne olursa olsun gitmem lazım bu sene psikoloji falan kalmadı yemin ederim her gün farklı bi olay

• Kırık OBP ile EA'dan YBS tutturmaya çalış ama kırık OBP EA'da çok atıyor. 10.000'i 25.000'e atıyor. Kırık OBP olunca iki ucu b*klu değnek. MF'de 40.000 - 50.000 aralığında da iki kat geriye atıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın seneye kırık obp ile hazırlanayım deme aq bunu yapan çok fazla tanıdığım var hem psikolojik hem de çalışma bakımından imkansız gibi bir şey. mühendislik istiyorsan bu sene çalış gir sınava, istediğin yer gelmezse tekrar hazırlanırsın.

• Kırık obp intihardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lazy nina L kullanıcısına yanıt

hocam bu sene obp kırık değil ea geçersem bu saatten sonra full ea kasıcam diyorum tyt de 70 75 civarındayım ama sayısal yetişmiyor çok konu var

• 1 yıl daha kalamam bu evde 

• Hocam senin kararın ama iyi düşün. Bu sürede tmde ne yapabilirsin, yaptığın şeyin sonucuyla nerelere gidebilirsin hangi alana yöneleceksin?
    Ortalama bi sıralama yapıp gittiğin ortalama üni, sayısalda gittiğin kısmen daha kötü bi bölümden daha iyi bi gelecek mi vadedecek?
    Sevdiğin/aklına yatan bi bölüm yoksa girişme derim.
    Sıkıntılı süreç geçirdin farkındayız ama az kaldı dayan

• AYT Matematik varsa iyisiyle ya da kötüsüyle ilk 30.000'e rahat girersiniz ama AYT Matematik yoksa sadece sosyal kurtarmaz çünkü sosyali herkes yapıyor. Matematik önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 2 Nisan 2022; 20:13:18 >
  • Geç hocam, ea kadar rahat bölüm yoktur. Çok çalışmasan ortalama bir puan alsan bile 15-20k içine net giriyorsun, tek yapman gereken matematik. Ayrıca insanların düzgün bölüm yok demeleri saçma, ekonomi, işletme, uluslararası ilişki, ticaret, turizm yönetimi, siyaset gibi bütün bölümler ea içinde. Tıp veya mühendislik gibi bir bölüm yoksa kafanda kesinlikle ea geç

• yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt

hocam 60 70k ea anca yaparım bu saatten sonra herhalde o da neye yarar pek bilemem ybs falan yazarım herhalde. bu sene mahvoldum yemin ederim hocam ya 

• Hocam 60-70k "berbat" durmuyor. Ea 10k yapıp gireceğin yerden daha mutlu olabileceğin bi sıralama bence. Ki belki daha iyi yaparsın kimse bilemez. Sırf rahat diye bölüm değiştirilmez.

İyice düşün öyle karar ver ama şu an düşünecek durumda değilsin bence sakinken koy +yı - yi

SALMAAA

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt

AAAAAĞğ HOCAM BEN SAY 60K YAPARIM DEDİNİZ DİYE OKUDUM.

EA 60-70kse SALIN eayı BENCE ORTALAMA ÜNİDE GİDİN MÜH OKUYUN say.dan(kafanızdaki planda ne varaa ona göre düşünün yani

TOPARLANqqq olmaz böyle vurcm  

• Autghust34 kullanıcısına yanıt

kardeşim ekonomi işletme uluslararası ilişkiler gibi bölümler var

ama ben şunu söylüyorum

eğer bu tarz okullar okunucaksa boun koç sabancı bilkent odtü gibi yerlerde okumaya bakın

ya da çap olanakları fazla olan okullara bakın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.