Şimdi Ara

EA'NİN OYUNLARINI ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün askerlerimize allah rahmet eylesin.ailelerine allah sabır versin.
    Bugün ra3 oynarken(pcde) onlineda 2 kişinin 1 i oynamadı öbürküde çıktı.oh my god yazdım.VE GOD SANSÜRLENMİŞTİ YANİ OKUNMUYORDU.DAHA SONRA BİRDA ALLAH DİYE DENİYİM DEDİM ODA SANSÜRLENDİ.Diyeceğim şudur ki ea'e para yedirmeyin oyunlarını almayın.bu kafirlere azdıkça azıyor.şu an sinir olmuş durumdayım.ss ler birazdan gelicek.

• Peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Peki

Sen kafirlere yardım et tamam.
  • Kanka saçmalıyosun EA ' nin oyunlarını almasan yine kaybedecekleri birşey yok adamlar parayı her türlü kırıyo...
  • o.O
  • Yok artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

Kanka saçmalıyosun EA ' nin oyunlarını almasan yine kaybedecekleri birşey yok adamlar parayı her türlü kırıyo...

Sen almazsın daha az kırar.ŞEREFSİZLER ALLAH IN ADINI KÜFÜRMÜŞ GİBİ SANSÜRLÜYOR.Kİ HER DİLDE.YANİ KASITLI YAPILMIŞ.NEYSE BURADAKİLERİN OYUNUNU ZATEN BABALARI ALIYOR.Liselilere sözüm yok siz reşit değilsiniz dediklerimi anlamayabilirsiniz
  • Burdan EA nin ateist olduğu sonucu çıkıyor:D
  • böyle adamlar ya....eğer konu oraya geliyorsa ozman aldıgın cep telefonu kimin??? giydigin pantolon??? kullandıgın ps3????? daha sayayım mı? ea böyle yapıyorda dıgerlerı farklı mı???? bir tartışma falan yaratma çabasında değilim fakat mantıklı fikirlerle gelin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enslavedss

quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

Kanka saçmalıyosun EA ' nin oyunlarını almasan yine kaybedecekleri birşey yok adamlar parayı her türlü kırıyo...

Sen almazsın daha az kırar.ŞEREFSİZLER ALLAH IN ADINI KÜFÜRMÜŞ GİBİ SANSÜRLÜYOR.Kİ HER DİLDE.YANİ KASITLI YAPILMIŞ.NEYSE BURADAKİLERİN OYUNUNU ZATEN BABALARI ALIYOR.Liselilere sözüm yok siz reşit değilsiniz dediklerimi anlamayabilirsiniz

Yaa kardeş o onların günahları Allah onları ıslah etsin ..Ama ben beğendiğim oyunu para verip oynarım benim bi suçum yok bunda..ben şimdi adamlar ateist diye zevkimden mi olayım ? Bu arada reşit olmayan sensin liselide sensin şu konuştugun laflara bak saçmalıktan ibaret ... Senin her aldıgın şey zaten kafirleri şeyleri..giysi yiyecek içeçek..O zaman onlarıda alma açlıktan öl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumarbazz! -- 22 Ekim 2011; 15:48:01 >

• Ohoo siz bunlara takılırsanız işiniz iş.
    Ea, Rockstar vs çoğu büyük firma tarikat için çalışırlar. Amerika'da büyük olmanın yolu budur.
  • arkadaşlar batlefield 3 te bir diyolog sahnesinde kurdistan lafı geçiyor.cidden bunu görünce soğudum oyundan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.