< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA Play indirimleri 🔥🔥🔥 EA SPORTS FC 24 600 TL BF 1-5 SERİSİ 75 TL (2. sayfa)
-
-
Yıllardır oynarım.halen canlı.hileci de çok yok.ama diğer serilerde insanlar çok şikayetçi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, nereden indireceğiz? Steam üstünden baktım bulamadım.
-
Steam'e bağlayayım dedim aylık 5 dolar istiyor.
Arkadaşlar ilk posttaki linke tıklayıp üyelik oluşturuyoruz sonra steam gibi, epic games gibi launcher kuruyor mu bilgisayara? Bu oyunlar için sitede ödeme yaptık diyelim, oyunu nereden kuruyoruz? Aylık,yıllık ekstra portal için ödeme istiyor mu? İstemiyorsa baya oyun var güzel fiyatlı alacağım, biraz yardımcı olursanız sevinirim.
-
İlk mesajdaki ea play uygulamasını indirin. Oyunları oradan alıp indirebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. BF serisi ve nfs hot p. remake aldım.
-
Tabi halen 24mb internetim olduğu için 4 saatte indiriyor 34gb'ı :))
-
Nays hediye kampanyasına dahil mi acaba, deneyen oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dahil değil
hardline hariç tüm seriyi oynamış birisi olarak söylüyorum en iyi bf oyunu 1'dir bana göre. 3 ve 4 de çok iyidir ama çok eskidi artık alınmaz bence. 5'te çok fazla hile var boşuna almayın oynayamazsınız.
-
4 neyi eskidi hocam daha iki önce 140 level oldum tam 600 saat sürdü olmam ve halen serverlar full cekiyor. Bf2042 çıkmadan evvel tier 1 di bf4 ama gündüz vakti serverlar boştur. Gece bir girin isteğiniz mapin seçin oynayın
eskidi derken mekaniksel anlamda eskidi. teknolojisi eski yani. 10 yıl olmuş çıkalı. zamanına göre çok iyiydi tabi
-
Orası öyle ama halen keyif veriyor,camperlar olmasa daha iyi olacak
En canlı multiplayer hangisinde? bf 5 sanıırm
-
fifa yı aldım ama controller i bir türlü aktif edemedim. iade hakkımız var mı
-
EA Play ne garip. Eski Medal of Honor (2010) aldım indirimden kelepir oynarım diye. Oyun çalışmıyor app içinden. Kurulduğu yerden exe'yi tıklatınca çalışıyor.
-
Ben de NFS Hot Pursuit'i indirmiştim 2 günde. Net biraz yavaş bende. Çalışmadı maalesef tekrar kurun uyarısı geldi. Sıraya aldığım BF2042 çalışıyor onu aynı gün indirdi. Sabah açtım bilgisayarı akşam eve geldiğimde 1 saat daha süresi vardı Tekrar indireceğim ama pek zamanım yok inşallah sıkıntı yaşamam.
-
Ben halen BF3 oynuyorum, BF4 ü yıllar önce oynadım sevmedim diye silmiştim, tekrar yükledim, bu seferde dosyaları onarın diyor EA uygulaması, saatlerdir yaptı bitiremedi, en sonda sildim oyunu, bir çözümü varsa tekrar yükleyeceğim. Arada BF1 e giriyorum, oyun güzel ama BF3 teki atışlarla çok benzemiyor dinamiği.
-
Hocam oyunun kurulu olduğu klasörden tıklayaran deneyin bir de. Benim Medal of Honor öyle çalıştı ama client'ten çalışmayınca ne oluyor bilmiyorum. Başarım falan ben pek sallamıyorum öyle kafa dağıtmak için girip single player oynuyorum
-
Masaüstünde kısayolu vardı ondan denedim olmadı. Ea Games’ten denedim yine olmadı hata veriyor. Ne yazdığını hatırlamıyorum ama onarım ya da yüklenirken sorun oluştu yazıyordu sanırım. Tekrar yükleyeceğim yine olmazsa artık kasayı alır arkadaşa misafirliğe giderim, 1g.bit onun neti. Ben bu hızla kafayı sıyırırım beklerken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X