Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Bana aylar önce ASUS'dan 1 aylık Basic kodu gelmişti. Mail'de bu kodu 1 ay içinde kullanın yazıyordu. Unutmuşum, 2-3 ay sonra denedim kod hala çalışıyordu.
  • neyse 1 allahın kulu free 1ay verebilcek mi:))))))
  • kod olayını kaçırdık da önceden ukrayna üzerinden 360 lira civarına almıştım yıllık. Enpara üzerinden herhangi bir sıkıntı çıkmadan aldım. Sadece fifa ve bf oynamak bile bana yetiyorken üstüne oynamayı düşündüğüm sayısız oyun var. Xbox Game Pass ile birlikte bu tarz üyelik sistemleri yaygınlaştı. Umarım PS Now vs de ülkemize gelir de PC oyuncuları olarak şenleniriz.
  • Dünkü vurgundan faydalananlar ekleyebilir . Origin Access oyunları dışında vakit buldukça Fifa 20 ve Apex de oynayabiliriz.
    Origin: Necoond
    Steam: Neco.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buralar canlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodları 2 yıla tamamladım sonra Origin "Yeter la kod aldığın 2 yıl ile sınırlı" dedi.
    2 yıl takılacağız artık :D
  • beyler ne adı altında kod dağıtıldı
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Patlamaz, daha önce de Asus ROG dağıtmıştı, 2 yıllık stok yapanlar hala kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 21 Aralık 2019; 18:0:52 >

• RxCan kullanıcısına yanıt
    Keyfimize bakabiliriz o zaman.
  • asos rogdan 3yıllık stoklanmışdım. steelserisden 3-5 kod aldım sadece. fazla uğraşmadım xD
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Tükenmedi kodlar hala veriyor şuan
  • StorMAnqelll ekleyın beraber oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesadunal1

Tükenmedi kodlar hala veriyor şuan
    Evet ben 2 senelik aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden fazla key alanlara sitem eden arkadaşlar için bir konuya açıklık getirmek istiyorum.

Arkadaşlar kimsenin hakkı yenildiği yok. Bu bir sistem açığı değil, aksine uygulanan bir satış politikası. EA fahiş fiyatları yüzünden, multiplayer oyunlarında yapılan hileler yüzünden her gün oyuncu/müşteri kaybediyor. Basic Acces dağıtarak amaçları Premier Access'e müşteri çekebilmek. Basic Access ölü bir olay. BF dışında önemli olan bir oyun yok, mevcut olan oyunların da tam sürümleri Basic'te mevcut değil. Örneğin Dragon Age Inquisition DLC'leri olmadan zevki çıkmayan bir oyun. Sen bu oyunu oynarken mecbur DLC'e ihtiyacın olacak ve Premier'e geçmeyi düşüneceksin ya da komple tam sürümü satın alacaksın. Steam neden Family olayını getirdi sanıyorsunuz? Bunları görmek zor değil. 5000 key ne hikmetse yüz binlerce dağıtılmasına rağmen hâla bitmedi. Yani bu olay Knight, Metin 2, Silkroad gibi oyunların "ücretsiz oyna" olayının aynısı aslında; Oyuna ücretsiz başlayacaksın ama bir şekilde para ödemek zorunda kalacağını onlar da biliyor. Rahat olun, kimsenin hakkının yenildiği yok, kimse korsana da teşvik edilmiyor. Daha önce Alienware, Asus gibi firmalar da böyle keyler dağıttılar, insanlar yine birden fazla key aldı. Aynısının yine olacağını EA de Steelseries de biliyordu yani.

Hadi kalın sağlıcakla

• sonunda mantıklı bir yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Umarım Ea kodları iptal eder.

Alıntıları Göster
    İptal etmiyecek. Halen devam ediyor almadıysan al. Pişman olma sonra.
  • insanları boşuna uğraştırıyorlar şu tarihler arasında oriğine giren kullanıcılara 1 yıllık hediye verin insanlar uğraşmasın
  • Belki yazılmıştır ama çok gerilerde kalmıştır, neyin nasıl yapılması gerektiğini aşama aşama anlatın pls.

2 gündür 1 tane alamadım henüz.

• Bir daha bu forumda takılmam.kimse nasıl yapılıyor diye yazmadı kardeşim.sadece 2 yıllık depoladım diyolar.1 tane kod bile veren olmadı.teknopatın bu konu hakkında forumu var yazmışlar oraya.burada çok ölücü var.yarın bi gün sana satıcaklar...

Mobil veri ile 2 yıllık kod yapabilirsiniz.her 2 kod alımından sonra uçak moduna alın.vpne gerek yok.bunh yaparken gizli sekme ile yapın.eposta olarakta google geçici eposta yazın ilk çıkına tıklayın.10 yıllık kod alabilirsiniz.....

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.