Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
37
Favori
73.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam vurgun yaptık toplam 51 tane kod almışım 24 kendime geri kalanları arkadaşlara dağıttım.
  • 1 kod verebilecek arkadas varmı hayrına özelden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 22 Aralık 2019; 23:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

adam 2 senelik aldim diyor ya hay allahim ya steelseries kesin demistir turkiyeden baska ac gozlu yokmus diye
    4 senelik aldım
  • kodlar bitmiş yardımcı olabilecek var mı mesajdan :((
  • Kodlar bitmiş gardaşlıklar helpp :)
  • Yine yetisemedik bitti. Fazladan verebilecek olan varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde fazladan olan varsa ben de alabilirim
  • Origin ve steam oyunlarnın güncellemesi neden aynı değil

mesala x adında bir oyun var steamda 1.4 sürümünde origin 1.1 sürümündü. Neden böyle fark var. Oyunlar güncel değil.
  • Evet 2 yıllık sözleşme imzaladık
  • Heat ile Fifa 20 bahar sonu anca eklenir sanırım. Star Wars da yaz sonu falan . Bekleyelim
  • 2 yıl acces yapılan hesaplar ban mı yedi benimki suspect activity yazıyor hesaba giriş yapmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 24 Aralık 2019; 16:51:19 >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    ben girip oynuyorum hala bir şey olmadı
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    2 sazanın ben demiştim almayın diye atlamasını bekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 24 Aralık 2019; 18:29:59 >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    siz diyince yorumu silip pusuya yatasım geldi gerçekten bunu denemek lazım steam ve dijital oyun fırsatlarında denemeliyiz bunu :D
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    Yazdım da elit kardeşlerimiz dikkatli bu aralar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık sözleşmemiz tamam

Bu arada Titanfall2 oynamayan varsa oynasın normalde gelecek temalı şeyleri sevmem ama hikayesi çok hoşuma gitti.Titanla aranızda gerçekten bir bağ oluşuyor Türkçe yamasıda var.Umarım serinin 3. oyunu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Aralık 2019; 19:54:24 >
  • arkadaşlar bende originden satın aldığım Battlefield 5 var. Geçen de 1 aylık Origin access aktive ettim. Şimdi BF5 e girdiğimde battlefield yazısının altında origin access yazıyor. Oyuna sahip olanlar sizde de bu şekilde mi? Origin access bitince oyunumu silmezler umarım
  • Nfs heat bu kötü gidişle çok hızlı eklenir accesse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1-2 aylık basic access olan hesaba premier alabiliyor muyuz ? Alırsak nasıl bir işlem uyguluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

arkadaşlar 1-2 aylık basic access olan hesaba premier alabiliyor muyuz ? Alırsak nasıl bir işlem uyguluyor ?
    6 aylık basic üyeliği olan bir hesaba 1 aylık premier alırsanız, 1 ay premier sonra yeniden 6 ay basic devreye giriyor büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.