Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdım da elit kardeşlerimiz dikkatli bu aralar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık sözleşmemiz tamam

Bu arada Titanfall2 oynamayan varsa oynasın normalde gelecek temalı şeyleri sevmem ama hikayesi çok hoşuma gitti.Titanla aranızda gerçekten bir bağ oluşuyor Türkçe yamasıda var.Umarım serinin 3. oyunu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Aralık 2019; 19:54:24 >
  • arkadaşlar bende originden satın aldığım Battlefield 5 var. Geçen de 1 aylık Origin access aktive ettim. Şimdi BF5 e girdiğimde battlefield yazısının altında origin access yazıyor. Oyuna sahip olanlar sizde de bu şekilde mi? Origin access bitince oyunumu silmezler umarım
  • Nfs heat bu kötü gidişle çok hızlı eklenir accesse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1-2 aylık basic access olan hesaba premier alabiliyor muyuz ? Alırsak nasıl bir işlem uyguluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

arkadaşlar 1-2 aylık basic access olan hesaba premier alabiliyor muyuz ? Alırsak nasıl bir işlem uyguluyor ?
    6 aylık basic üyeliği olan bir hesaba 1 aylık premier alırsanız, 1 ay premier sonra yeniden 6 ay basic devreye giriyor büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

arkadaşlar bende originden satın aldığım Battlefield 5 var. Geçen de 1 aylık Origin access aktive ettim. Şimdi BF5 e girdiğimde battlefield yazısının altında origin access yazıyor. Oyuna sahip olanlar sizde de bu şekilde mi? Origin access bitince oyunumu silmezler umarım
    silmezler
  • origin ile download yaparken oyun dışında 11mbit olan hızım oyuna girince 3mbite düşüyor. ayarlar kısmında download rate ile ilgili bir sınırlama yok. herkeste aynı mı bu olay? yok mu bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

origin ile download yaparken oyun dışında 11mbit olan hızım oyuna girince 3mbite düşüyor. ayarlar kısmında download rate ile ilgili bir sınırlama yok. herkeste aynı mı bu olay? yok mu bir çözümü?
    bende 100 mbps kullanıyorum origin falan farketmeden her indirmede saniyede 10-11 mb indirme alıyorum. yani tam hız alıyorum.

siz başka yerlerden indirme yaparken kaç hız alıyorsunuz?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    normal indirmelerde sorun yok hocam, 11 mb alabiliyorum. hatta dediğim gibi origin açıkken, oyuna girmeden origin'den de alabiliyorum tam hız fakat origin'de oyun açınca 3 mb civarına düşüyor.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Hakikaten ben de hayran kaldım oyuna. Oynamayan varsa kesin oynasın, çok sağlam oyun.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni deneme fırsatı buldum, gayet başarılı olmuş. Multisine henüz girmedim umarım o da hoşuma gider.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu en son dağıtılan kodların tarihleriyle ilgili bir şeyler söylendi mi, sınavlardan dolayı erteledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelseries'ten aldığım keyleri henüz kullanmadım, hangi oyunlar var? Fifa 20 eklendi mi hocalar?

• Hayır. Yazdan önce beklemeyin, temmuzda eklenir.
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Peki hangi oyunlar var? Sıralı tablosunu paylaşabilir misiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Peki hangi oyunlar var? Sıralı tablosunu paylaşabilir misiniz hocam

• Eyvallah

• origine girmek istedigimde böyle kalıyor,yeniden kurdum fakat sorun geçmedi
    ne yapmalıyım arkadaşlar?
  • İnternetten GA2 aslı siteden plants vs zombies battle for neighborville key satın aldım. oyun yüklendi fakat açılmadı. oyun yarı yarıya diğer sitelerden ucuzdu bu sebele açılmamış olabilir çünkü sistem gayet yüksek. Şimdi sorum şu farklı bi yerden kutulu alsam, Keyi girsem Origin zaten oyun keyi girildiği için çakışma yaparmı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.