Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun hesabına eklendiyse gerisi önemli değil, sorun yok yani. Oyunun açılmaması senin PC ile alakalı olabilir.
  • merhaba aynı problemi bende yaşıyorum sabah bir sorun yoktu. Originda 2 hesabım var ikisindede oyunları görünmüyor origini silip tekrar kurdum genede sorun olmadı. bugün hiçbirşey kurmadım upload yapmadım ama genede soru noldu

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dijital İndirme Kampanyaları >> Origin 'e yansıma yarattım.
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2042/tt.htm

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • SHARINGAN kullanıcısına yanıt
    Şuanda serverlarda sorun varmış.
  • ben basic üyelick satın aldım ama herhangi bir değişiklik olmadı parayıda çekmiş bu arada
  • LaserHawk kullanıcısına yanıt
    değişiklik derken ?
  • LaserHawk kullanıcısına yanıt
    bende de o sorun var, 3 kez aldım parayı çekti ama başlatmadı accesi. senin sorunun düzeldi mi?
  • aynı sorun bende de var 3 kez para çekimine rağmen access vermedi para iadesi de olmadı. ea temsilcisi para geri döner dedi ama 5 gün oldu ses yok. normalde ea belalı firma olsa da para iadesi konusunda şu ana kadar bir sıkıntısını görmemiştim.
  • bir türlü online olamıyorum. bıktım usandım şu origin hatalarından bf v giriyorum offlinesin diyor. kalıcı bir çözümü varmı bunun??
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Bende online olamıyorum, herhalde serverlarda bakım falan var
  • Bahar temizligi mi yapiyorlar, bir türlü giriş yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin access için key satışı felan var mı?

Şuan tr den alsak kaç tl oluyor acaba ,
    basic sürüm 4euro göüküyor, kurdan mı hesaplıyoruz?
  • bugün origin sürekli 10dk da bir youtube videosu izlerken önüme çıkıyordu kapatıyordum. bu seferde bf 5 oynuyorum oyun 5 dkda bir kendini alta alıyor. problem nedir yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaserHawk

ben basic üyelick satın aldım ama herhangi bir değişiklik olmadı parayıda çekmiş bu arada
    aynısı bende de şimdi oldu, 2 defa para çekilmiş ama basics üyelik tanımlanmadı
  • "You're Currently in Windows Compatibility Mode: You are about to launch Origin in Windows Compatibility Mode. Please disable Compatibility Mode if you encounter any issues." şu hatayı alıyorum ve 10dkda bir oyunu alta alıyor çözüm bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

"You're Currently in Windows Compatibility Mode: You are about to launch Origin in Windows Compatibility Mode. Please disable Compatibility Mode if you encounter any issues." şu hatayı alıyorum ve 10dkda bir oyunu alta alıyor çözüm bilen varmı?
    Bende böyle bir uyarı çıkmıyor ama oyunu sürekli alta alıyor. Apex oynarken delirtti bu sorun.
  • emre6753 E kullanıcısına yanıt
    Hata ara sıra çıkıp gidiyor ama 10dkda bir banko alta alıyor. Uyumluluk sorunu var diyor. Anlamadım gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    https://help.ea.com/en-us/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
    Hocam şunu yapınca sorun düzeldi bende. Belki sizde de işe yarar.
  • emre6753 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bendede bu sorun vardı bu linktekini uyguladım düzeldi valla sağolasın. kafayı yedirtmişti hiç bi yerdede çözüm bulamamıştım. Allah razı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6753

https://help.ea.com/en-us/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
    Hocam şunu yapınca sorun düzeldi bende. Belki sizde de işe yarar.
    maalesef ya denedim olmadı bu da aynı 10dk da bir alta alıyor. bide en savunmasız anları seçiyor varya
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.