Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
37
Favori
73.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA 20 Premier Access eklenmiş.Basic te trial mevcut şimdilik.Keşke basic içinde ekleselerdi...
    Edit:Şu anda basic içinde eklenmiş.Yazıyı yazarken Premier için vardı ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 12 Mayıs 2020; 20:51:9 >
  • simge üstünden add to library yazıyor

access basic sayfasında gözükmüyor

add to library den kütüphaneye ekledim.

basic sayfasına eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Mayıs 2020; 21:26:10 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Uygulamaya girince bildirim geldi. Bu Dh uygulaması iyice bozuttu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dostlar uygun fiyatlı access nasıl alabiliriz? Fifa için almam lazım :)
  • Bu kadar erken eklenmesi şaşırtıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA geldi şimdi sırada NFS Heat var. Boşunamı aldık o kodları.

• 2 kez ücret çekildi ama üyelik verilmedi.bankayı aradığımda kurumla iletişime geçin diyor.ne yapabilirim ? ingilizcem zayıf ve Türkiye desteği yok originin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiote -- 13 Mayıs 2020; 14:31:41 >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 23 Haziran 2020; 12:24:26 >
  • FIFA 2020 PC İçin
    Origin Access sisteminde uzun süre kalır mı acaba sınırsız oynamak için 4 euroluk üyeliği almam yeterli mi?
  • origin access candır pass sistemi ile
  • graphx223 G kullanıcısına yanıt
    Yeterli ama 1 aylık fiyat o. 1 ay boyunca diğer oyunları da sınırsız oynayabilirsin.

• Az önce üyelik almaya çalıştığım üyelik alma işlemi başarısız oldu deyip ama karttan paramı çeken sistem şimdi uğraş dur.
  • Bende de aynısı oldu karttan 2 kere çekim yaptı ama üyeliği de aktif hale getirdi şimdi hem bankamla hem EA ile yazışıyorum bakalım çözebilecek miyim.
  • Birde bu origin de otomatik yenileme var mı varsa nasıl iptal ediliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bende de aynısı oldu karttan 2 kere çekim yaptı ama üyeliği de aktif hale getirdi şimdi hem bankamla hem EA ile yazışıyorum bakalım çözebilecek miyim.
    Hocam inşallah çözersiniz ben canlı desteğe ulaşamadım henüz.
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Sol üstte account a tıkla seni web sayfasına yönlendirecek oradan oto yenilemeyi (renew) kapatabilirsin

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Sol üstte account diye bir başlık yok direk; account and billing var orda da üyelik iptali diye bir şey var onu mu seçecem mevcut üyelik gitmez dimi?
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Aynen account and billing. Mevcut üyelik iptal olmaz ama yenilemede yapmaz doğal olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVKit

Az önce üyelik almaya çalıştığım üyelik alma işlemi başarısız oldu deyip ama karttan paramı çeken sistem şimdi uğraş dur.
    Merhaba arkadaşlar origin ödeme durumunuz ne oldu,2 kere ücret alındı demişsiniz ödeme sorununda son durum nedir?Bende iki işlemin biri dönem içi işlemlerine düştü ancak diğeri hala provizyonda duruyor.Bende TL ye çevrilmişti Garanti bankasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakiri_1905 -- 18 Mayıs 2020; 1:34:1 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.