Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Yıllardır originde bf1 oynuyorum bahsettiğiniz gibi 3 4 ayda bir kitlenme olayı hiç olmadı. Siz de neden kitleniyor?
    hiç bir fikrim yok
  • Steam'deki ve Origin'deki EA Play oyunlarının karşılaştırılması:

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU]
  • Yerel fiyatlarin zamlanmasi çok yanlış bir şirket politikasi.

Zaten zengin bati avrupa ve kuzey amerikanin ilgisini pek cekmedi bu steam ea play. Bizim gibi fakir ülkelerde ilgi büyük iken bunu ea’in kendisi baltalamış oldu. Gavura 4 euro, 5 dolar gibi komik paralara satarken (buna ragmen ilgi görmüyor çünkü adamlar oyunun çıktığı gün 60 doları çoktan basmış) bizlere 30 lira fiyat fahiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Important Membership Update
    EA Play* Steam Pricing Error

Due to a temporary foreign exchange calculation error, you received incorrect pricing information for your EA Play membership. Your initial purchase price is not affected, but we have corrected the price on the store going forward and it will change your renewal price. The correct renewal price is 29,00 TL for one month and 169,00 TL for 12 months. If you choose to maintain your membership, you will be charged the corrected price on October 1st 2020 for the one month or August 31st 2021 for the 12 month.

If you wish to cancel the auto-renewal option on your membership, please log into your Steam account and choose Recurring Subscriptions. Click the "Cancel my subscription" option and the "Apply" button. You'll be able to enjoy all of the EA Play benefits including rewards, member-only content and a library of top titles until your membership ends.

*CONDITIONS, LIMITATIONS AND EXCLUSIONS APPLY. SEE DETAILS.

EA Play Fiyatlandirma Hatasi
    Önemli Üyelik Güncellemesi
    EA Play* Steam Fiyatlandirma Hatasi

Kur degisiminde yasanan geçici hesaplama hatasindan dolayi EA Play üyeliginiz için yanlis fiyatlandirma bilgisi aldiniz. Üyelik satin alirken ödediginiz ilk ücret bu degisiklikten etkilenmemistir ancak bundan sonrasi için magaza fiyati düzeltilmistir ve bu degisiklik yenileme ücretinizi etkileyecektir. Düzeltilen fiyat, bir aylik üyelik yenilemesi için 29,00 TL, 12 aylik üyelik yenilemesi için 169,00 TL'dir. Üyeliginizi devam ettirmeyi seçerseniz 30 Eylül 2020 tarihinde bir aylik üyelik için, 31 Agustos 2021 tarihinde ise 12 aylik üyelik için düzeltilmis ücret üzerinden faturalandirilacaksiniz.

Üyeliginizin otomatik yenileme seçenegini iptal etmeyi seçerseniz lütfen Steam hesabiniza girin ve Tekrar Eden Abonelikler'i seçin. "Aboneligimi iptal et" seçenegine ve ardindan "Uygula" butonuna tiklayin. Üyeliginiz sona erene dek ödüller, üyelere özel içerikler ve en iyi oyunlardan olusan kütüphane gibi EA Play avantajlarindan yararlanmaya devam edebilirsiniz.

*KOSULLAR, SINIRLAMALAR VE ISTISNAI DURUMLAR GEÇERLIDIR. AYRINTILAR IÇINhttps://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/tr/PC/ ADRESINE GÖZ ATIN.

• şu star wars basic'e eklensede bi tur daha oynasam yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Yerel fiyatlarin zamlanmasi çok yanlış bir şirket politikasi.

Zaten zengin bati avrupa ve kuzey amerikanin ilgisini pek cekmedi bu steam ea play. Bizim gibi fakir ülkelerde ilgi büyük iken bunu ea’in kendisi baltalamış oldu. Gavura 4 euro, 5 dolar gibi komik paralara satarken (buna ragmen ilgi görmüyor çünkü adamlar oyunun çıktığı gün 60 doları çoktan basmış) bizlere 30 lira fiyat fahiş

Aynen öyle hocam. Adamlar zaten direk oyunu alıyor diğerleri de origin den falan alıyor. Sizin de dediğiniz gibi steam ea play ilk çıkış fiyatı Türkiye için alınabilirdi lakin şimdi

• Deadwood kullanıcısına yanıt
    Neyseki gamepass pcye dahil oluyor

• hocam ea play sahipleri olarak biz bu fifa 21i oynayabilecek miyiz
  • Origin hesabımda bf4 karekterim mevcut steam ea play alsam burdaki hesabımla oynayabiliyormuyum yoksa yeni hesap mı açıyoruz bilgisini olan bir arkadaş cevaplayabilirse sevinirim
  • ozanulmulk14 kullanıcısına yanıt
    10 saat oynayabilirsin sadece. Tamamını oynayabilmek için mayıs ya da haziranı beklemen lazım. Pro abonesi olursan çıktığı gibi oynarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu aylık 29tlden alsak her oyunu istediğimiz kadar oynuyabiliyormuyuz 1 ay içinde yoksa sadece 10 saatmi

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Listedekileri üyelik bitene kadar oynarsin ama fiyatini hak etmiyor. Gamepasse gelince bakın bence ya da oyunlari dogrudan satın alın web sitelerinden

• Yahu böyle saçma şeyler hep beni mi bulur.myaccount.Origin üyeliğim 15 Ekim 2020 de otomatik olarak yenileniyor. myaccount.ea.com etmek için Cansel Membership diyorum ama bu kez de origin'in sayfasına atıyor ve siteye giremiyorum.Bu sorun nasıl çözülür bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 14 Eylül 2020; 16:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Yahu böyle saçma şeyler hep beni mi bulur.myaccount.Origin üyeliğim 15 Ekim 2020 de otomatik olarak yenileniyor. myaccount.ea.com etmek için Cansel Membership diyorum ama bu kez de origin'in sayfasına atıyor ve siteye giremiyorum.Bu sorun nasıl çözülür bilen var mı?
    Bu sorunu yaşayan olursa chroma'dan tüm çerezlere izin ver seçeneğine tıklasın.Aksi taktirde origin'e girilmiyor.Kurtuldum şu saçma siteden.
  • arkadaşlar ben şimdi steam ea play alıp 10 saat fifa 21 oynayacağım ve sonrasında oyunu origin üzerinden alıp yüklediğimde steam ea play ile oynadığım yerden mi devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Neyseki gamepass pcye dahil oluyor
    Tam tarih var mı? Ne zaman gelecek?

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Aralık galiba

• Steamde eaplayim var, oyun indirmeden origine bağlama şansım yok mu netim yavaş originde discount için kullanmak istiyorum

• Arkadaşlar ea access pro almak iştiyorum ukrayna vpn ile baktım 400 liraya geliyor. Ana amacım fifa 21i çıktığı an oynamaya başlamak.Yok acces pro ea pro orgin acces steam acces vs birsürü seçenek var. Hangisi alınmalı sizce
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.