Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
37
Favori
73.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zakiri_1905

Merhaba arkadaşlar origin ödeme durumunuz ne oldu,2 kere ücret alındı demişsiniz ödeme sorununda son durum nedir?Bende iki işlemin biri dönem içi işlemlerine düştü ancak diğeri hala provizyonda duruyor.Bende TL ye çevrilmişti Garanti bankasında.

Alıntıları Göster
    3 hafta önce aynısı oldu 2 defa para çektiler, ne origin accessi hesabıma tanımladılar ne de parayı geri iade ettiler.
    Bankayı arıyorum, origine yönlendiriyor, origin ile konuşuyorum bankaya yönlendiriyorlar.
    Lanet ettim bıraktım paranın peşini.

• Origin access sayesinde Tropico 6ya doydum. Anno 1800 öncesi güzel bir hazırlık oldu yıllarca strateji oynamamıştım.
  • Ya arkadaşlar origin access üyeliği aldım 30,85 bir kere 3 kerede 1 TL çekti ama üyeliğimi aktif hale getirmedi nasıl çözerim bu durumu
  • DeVKit kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısı başıma geldi çözüm bulabildiniz mi ya
  • Ben bankamdan çözdüm konuyu hepsi iade edildi kartıma.
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi banka ne dediniz de iade ettiler ziraat kullanıyorum adam işlem olmuş diyor delirtecekler beni.
  • MoH Airborne eklenmiş basic vaulta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • graphx223 G kullanıcısına yanıt
    Halkbankası hocam provizyonda bekleyen tüm işlemleri (3*3,99) karta iade ettiler hatta arayıp bilgi de verdiler. Zaten belli yani mükerrer olduğu niye zorluk çıkartıyorlarki size anlamadım???
  • Sanal kartla almaya çalıştığım için benim de başım yandı. Kartla almak istemiyorum ben de o yüzden. Gittigidiyor'da felan key satılıyor sizce bir sorun çıkar mı alan var mı ? Customer Portal'dan harcama limitini değiştirdiğimde mesela aynı ödemede olduğu gibi opss ...... diye yazı çıkıyor key alıp da aynı sorunu yaşamak istemiyorum
  • Uygun fiyata origin key satıyorum. İlgilenenler özelden yazabilir.

• arkadaşlar

xbox360,ps4,xboxone ve PC kullanmış biri olarak

An itibari ile PC platformunda origin oyunlarına bulaşmama kararı aldım.

Sebebi: Hesabınızı 3-4 ayda bir kilitleyip doğrulama yapmanızı istiyor.
    Doğrulama yaparken ahiret soruları soruyor. -Hangi karttan aldın, faturanı göster v.s v.s

2. hesabımı kilitledi ve açamıyorum.
    Battlefield1-4 arası ve hepsi premium-full'du.

Bir daha origin'e bulaşmam.
  • Konunun başlığını EA Play'e çevirdim ve ilk mesajı güncelledim.
  • Valve'den mail geldi Steam'de 65 TL den çıkmasının bir kur çevirme hatası olduğunu söylüyorlar. mevcut üyelikler devam edeceğini ama yenilemeler 169 Lira üzerinden olacağını söylüyor. yeni bir şey yok ama merak eden okusun ekran görüntüsü aldım.
  • N20 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır originde bf1 oynuyorum bahsettiğiniz gibi 3 4 ayda bir kitlenme olayı hiç olmadı. Siz de neden kitleniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Yıllardır originde bf1 oynuyorum bahsettiğiniz gibi 3 4 ayda bir kitlenme olayı hiç olmadı. Siz de neden kitleniyor?
    hiç bir fikrim yok
  • Steam'deki ve Origin'deki EA Play oyunlarının karşılaştırılması:

• Yerel fiyatlarin zamlanmasi çok yanlış bir şirket politikasi.

Zaten zengin bati avrupa ve kuzey amerikanin ilgisini pek cekmedi bu steam ea play. Bizim gibi fakir ülkelerde ilgi büyük iken bunu ea’in kendisi baltalamış oldu. Gavura 4 euro, 5 dolar gibi komik paralara satarken (buna ragmen ilgi görmüyor çünkü adamlar oyunun çıktığı gün 60 doları çoktan basmış) bizlere 30 lira fiyat fahiş

• Important Membership Update
    EA Play* Steam Pricing Error

Due to a temporary foreign exchange calculation error, you received incorrect pricing information for your EA Play membership. Your initial purchase price is not affected, but we have corrected the price on the store going forward and it will change your renewal price. The correct renewal price is 29,00 TL for one month and 169,00 TL for 12 months. If you choose to maintain your membership, you will be charged the corrected price on October 1st 2020 for the one month or August 31st 2021 for the 12 month.

If you wish to cancel the auto-renewal option on your membership, please log into your Steam account and choose Recurring Subscriptions. Click the "Cancel my subscription" option and the "Apply" button. You'll be able to enjoy all of the EA Play benefits including rewards, member-only content and a library of top titles until your membership ends.

*CONDITIONS, LIMITATIONS AND EXCLUSIONS APPLY. SEE DETAILS.

EA Play Fiyatlandirma Hatasi
    Önemli Üyelik Güncellemesi
    EA Play* Steam Fiyatlandirma Hatasi

Kur degisiminde yasanan geçici hesaplama hatasindan dolayi EA Play üyeliginiz için yanlis fiyatlandirma bilgisi aldiniz. Üyelik satin alirken ödediginiz ilk ücret bu degisiklikten etkilenmemistir ancak bundan sonrasi için magaza fiyati düzeltilmistir ve bu degisiklik yenileme ücretinizi etkileyecektir. Düzeltilen fiyat, bir aylik üyelik yenilemesi için 29,00 TL, 12 aylik üyelik yenilemesi için 169,00 TL'dir. Üyeliginizi devam ettirmeyi seçerseniz 30 Eylül 2020 tarihinde bir aylik üyelik için, 31 Agustos 2021 tarihinde ise 12 aylik üyelik için düzeltilmis ücret üzerinden faturalandirilacaksiniz.

Üyeliginizin otomatik yenileme seçenegini iptal etmeyi seçerseniz lütfen Steam hesabiniza girin ve Tekrar Eden Abonelikler'i seçin. "Aboneligimi iptal et" seçenegine ve ardindan "Uygula" butonuna tiklayin. Üyeliginiz sona erene dek ödüller, üyelere özel içerikler ve en iyi oyunlardan olusan kütüphane gibi EA Play avantajlarindan yararlanmaya devam edebilirsiniz.

*KOSULLAR, SINIRLAMALAR VE ISTISNAI DURUMLAR GEÇERLIDIR. AYRINTILAR IÇINhttps://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/tr/PC/ ADRESINE GÖZ ATIN.

• şu star wars basic'e eklensede bi tur daha oynasam yav :D
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.