Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde bu origin de otomatik yenileme var mı varsa nasıl iptal ediliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bende de aynısı oldu karttan 2 kere çekim yaptı ama üyeliği de aktif hale getirdi şimdi hem bankamla hem EA ile yazışıyorum bakalım çözebilecek miyim.
    Hocam inşallah çözersiniz ben canlı desteğe ulaşamadım henüz.
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Sol üstte account a tıkla seni web sayfasına yönlendirecek oradan oto yenilemeyi (renew) kapatabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Sol üstte account diye bir başlık yok direk; account and billing var orda da üyelik iptali diye bir şey var onu mu seçecem mevcut üyelik gitmez dimi?
    Aynen account and billing. Mevcut üyelik iptal olmaz ama yenilemede yapmaz doğal olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVKit

Az önce üyelik almaya çalıştığım üyelik alma işlemi başarısız oldu deyip ama karttan paramı çeken sistem şimdi uğraş dur.
    Merhaba arkadaşlar origin ödeme durumunuz ne oldu,2 kere ücret alındı demişsiniz ödeme sorununda son durum nedir?Bende iki işlemin biri dönem içi işlemlerine düştü ancak diğeri hala provizyonda duruyor.Bende TL ye çevrilmişti Garanti bankasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakiri_1905 -- 18 Mayıs 2020; 1:34:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakiri_1905

Merhaba arkadaşlar origin ödeme durumunuz ne oldu,2 kere ücret alındı demişsiniz ödeme sorununda son durum nedir?Bende iki işlemin biri dönem içi işlemlerine düştü ancak diğeri hala provizyonda duruyor.Bende TL ye çevrilmişti Garanti bankasında.

Alıntıları Göster
    3 hafta önce aynısı oldu 2 defa para çektiler, ne origin accessi hesabıma tanımladılar ne de parayı geri iade ettiler.
    Bankayı arıyorum, origine yönlendiriyor, origin ile konuşuyorum bankaya yönlendiriyorlar.
    Lanet ettim bıraktım paranın peşini.

• Origin access sayesinde Tropico 6ya doydum. Anno 1800 öncesi güzel bir hazırlık oldu yıllarca strateji oynamamıştım.
  • Ya arkadaşlar origin access üyeliği aldım 30,85 bir kere 3 kerede 1 TL çekti ama üyeliğimi aktif hale getirmedi nasıl çözerim bu durumu
  • DeVKit kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısı başıma geldi çözüm bulabildiniz mi ya
  • Ben bankamdan çözdüm konuyu hepsi iade edildi kartıma.
    hocam hangi banka ne dediniz de iade ettiler ziraat kullanıyorum adam işlem olmuş diyor delirtecekler beni.
  • MoH Airborne eklenmiş basic vaulta

• graphx223 G kullanıcısına yanıt
    Halkbankası hocam provizyonda bekleyen tüm işlemleri (3*3,99) karta iade ettiler hatta arayıp bilgi de verdiler. Zaten belli yani mükerrer olduğu niye zorluk çıkartıyorlarki size anlamadım???
  • Sanal kartla almaya çalıştığım için benim de başım yandı. Kartla almak istemiyorum ben de o yüzden. Gittigidiyor'da felan key satılıyor sizce bir sorun çıkar mı alan var mı ? Customer Portal'dan harcama limitini değiştirdiğimde mesela aynı ödemede olduğu gibi opss ...... diye yazı çıkıyor key alıp da aynı sorunu yaşamak istemiyorum
  • Uygun fiyata origin key satıyorum. İlgilenenler özelden yazabilir.

• arkadaşlar

xbox360,ps4,xboxone ve PC kullanmış biri olarak

An itibari ile PC platformunda origin oyunlarına bulaşmama kararı aldım.

Sebebi: Hesabınızı 3-4 ayda bir kilitleyip doğrulama yapmanızı istiyor.
    Doğrulama yaparken ahiret soruları soruyor. -Hangi karttan aldın, faturanı göster v.s v.s

2. hesabımı kilitledi ve açamıyorum.
    Battlefield1-4 arası ve hepsi premium-full'du.

Bir daha origin'e bulaşmam.
  • Konunun başlığını EA Play'e çevirdim ve ilk mesajı güncelledim.
  • Valve'den mail geldi Steam'de 65 TL den çıkmasının bir kur çevirme hatası olduğunu söylüyorlar. mevcut üyelikler devam edeceğini ama yenilemeler 169 Lira üzerinden olacağını söylüyor. yeni bir şey yok ama merak eden okusun ekran görüntüsü aldım.
  • N20 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır originde bf1 oynuyorum bahsettiğiniz gibi 3 4 ayda bir kitlenme olayı hiç olmadı. Siz de neden kitleniyor?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.