Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Maddi durumu olmayanda alır olan da alır. Bu imkanı bilerek sunmuşlar. Üstünden de 3 gün geçmiş halen vermeye devam ediyorlar yani alamayan insan kalmadı neredeyse. Ayrıcı görgüsüzlük olarak görüp maddi durumu kötü olanlar alsın demişsiniz haklısınız ancak ortada key sınırı yok herkes istediği kadar alıyor reddit girip bakabilirsiniz. O zengin milletler bile anasını ağlatmış. Ortada görgüsüzlük yok sınırsız bir imkan sunmuşlar. Görgüsüzlük filan deyip kendinizi kandırmayın.

Ayrıca bu origin'in tamamen kendi uygulamasına çekme çabası. Epic games'in uyguladığı taktiğin aynısını uyguluyor şuan. İmkan varken alın key'ler bitmiyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 22 Aralık 2019; 14:13:9 >

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    steam ve sıcak fırsatlarda ki 2 konuya yazdım ben, buraya da yazayım.

quote:

hala aktif, bitmedi. konuda key isteyip millete laf atacağınıza 30dk ayırın alın 2 yıllık.

1 - https://www.minuteinbox.com/ mail alın
    2 -
    SteelSeries | Games
    Free game items and keys every month
    https://games.steelseries.com/account/register
    adresinden siteye kayıt olun, maile gelen linke tıklayın, kullanıcı adı şifre isim soyisim vs belirleyin

bu aşamaya kadar olanları pcden yapın

3 -
    SteelSeries | Games
    Free game items and keys every month
    https://games.steelseries.com/login
    bu linki mobilden açın mail / şifre girin ve keyinizi alın (mail'i pcden whatsapp üzerinden kendinize yollayın telefondan kopyalayın)

her 2 keyde bir uçak modunu açıp kapatın, mobilden giriş yaparken şifreyi kaydedin tüm hesapları aynı şifre ile açarsanız şifre girmenize gerek kalmaz sadece mail'i yapıştırmanız yeter. ayrıca pc tarayıcısında da şifreyi kaydedirseniz kayıt olurken de şifre girmenize gerek kalmaz otomatik doldurur.

dün pcden vpn ile almak daha kolaydı ama herkes vpn kullandığı için hata veriyor, en hızlı yöntem bu. mobil interneti pcde kullanabilirseniz herşeyi pcden yapın daha da hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Aralık 2019; 14:22:39 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar almaya başlıyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burda Steel Series sitesinde defalarca hesap açacağız demek mi oluyor? Tarayıcıda şifreyi kaydedin demişsiniz hangi sitenin bilgilerini kaydediyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steelseries sitesinin bilgilerini kaydediyorsun her seferinde şifre yazmamak için, kayıt olurken şifre & kullanıcı adı bölümünü otomatik dolduruyor chrome. (kullanıcı adına tıklayıp yanına birşey ekliyorsun her seferinde) bir kod almak 30-40sn sürüyor böylece.

evet 1 hesap = 1 kod
    1 ip = 2 kod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Aralık 2019; 15:13:6 >
  • EQAA-8J95-GD5Q-GGWN-HTNJ Alan, aldım diye yazsın diğer arkadaşlar boşuna denemesin...
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    aldım teşekkürler
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam kaptım bu işi 6 keyimi aldım bile
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    çoğu kişi nasıl yapıldığını anlattı görmemişsin konuşuyorsun gitmen daha iyi olur 13 yaşındaki moderatörlerle daha iyi anlaşırsın orada
  • Hay allah nazar değdirdim kendime, pcde ip hatası vermeye başladı. Hola vpn kurdum olmadı modemi kapat aç yaptım fayda etmedi.

Bu sorunu nası aşıyoruz?
  • Saygısızlık yapma işine bak.
  • twitter kullanan insan T kullanıcısına yanıt
    Kayıtları PC'den yapıyordum zaten username sayfasına gelecekken yüklemiyor ve ip uyarısı veriyor.
    Pc'min wifi özelliği yok mobil internet bağlayamıyorum oraya.

Edit: Mobil veri kapat aç yapmama rağmen mobilden de olmuyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 22 Aralık 2019; 16:42:5 >
  • Altı üstü access basic almışsınız neye bu kadar sevindiniz ? Görende premier almışlar sanar ölücüleri . 3 aydır Premier'i beleşe getiriyorum ben bile bu kadar sevinmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 22 Aralık 2019; 16:53:2 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Onun yöntemi nedir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam 2 senelik aldim diyor ya hay allahim ya steelseries kesin demistir turkiyeden baska ac gozlu yokmus diye
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    reddit'te 500 tane konu var ama sen hala sadece türkler 2 senelik alıyor zannediyorsun duyar kasacağım diye boş boş konuşuyosunuz acayip cringe
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    sendemi aldin yoksa 2 senelik
    engelliyorum IQ seviyemi düşürüyorsun
  • 3-5 seneye origin duracak mı bakalım alıyozda
    bende aldım evet sorun mu vardı?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.