Şimdi Ara

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
38
Favori
21.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun deneme sürümünü indirip oynadım biraz. Amacım kariyer yapmak, offline oynamak yani. Yalnız oyun aşırı keyifsiz olmuş, pas veremiyorum, hızlı oyuncularından hızından yararlanamıyorum, dribling yapamıyorum, plase şutların etkisi baya bi azalmış... Her maç kısır ve sıkıcı bir maç senaryosu var, oyunu estetik hale getiren ne varsa kaldırılmış ya da çok zorlaştırılmış.

Bu sene bu oyun böyle mi yoksa güncellemelerle düzelir mi? Ona göre indirimden alacağım veya yeni indirimleri bekleyeceğim.

• Ps5 Slim kullananlar FC25 de çok ısınma yaşıyomusunuz. Oyun oynarken özellikle duraklama ekranında vs. Fan nerdeyse son devirde çalışıyor. Hatta cihaz çok ısınıyor uyarısı verdi geçen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 23 Aralık 2024; 18:58:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt

hocam bende de ps5 slim var fakat ben hiç çok ısınıp kapanma olayını yaşamadım. fan sesi bende de oluyor o fan markası ile alakalı. sessiz çalışan fanlar da var. bir ara alıp değiştireceğim. eğer çok ısınma sorunu varsa cihazın arkasının tamamen açık olmasını sağlayın hava alsın. eliniz yatkınsa fana da bakabilirsiniz tozlanmış mı diye

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt
    Cihazın fanını devamlı temizliyorum fanı temiz. foxconn fan var zaten. İşin ilginç yanı ara sahnelerde sinematiklerde ve duraklatma menüsünde çok fazla fan çalışıyor. Dün 4 saate yakın oynadım herhangi bir sorun olmadı uyarı vs vermedi. Daha önce hiç cihaz çok ısındı uyarısı vermemişti ona çok kıl oldum içini açmaya çalıştım arka kapağı söktüm fakat ızgaralara ulaşamadım orayı açamadım.

• Oyunun optimizasyonu bence çok kötü hocam. PC için zaten kötüydü ps ile güzel oynanıyordur dedim ama oyun cidden kötü

Muhtemelen oyun ile ilgili diye düşünüyorum ben. evet optimizasyon biraz sıkıntılı. Oyun oynanırken işlemcinin az çalışıp ara menülerde deli gibi çalışması çok saçma

• Ezes kullanıcısına yanıt
    Bu sene kariyer modundan tek kelime ile tiksindim. Bu kadar karışık menü dizaynı yapmayı nasıl başardılar acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünya Klas ile Efsanevi zorluk arasında bir ayar yok yıllardır. Dünya Klası’nda deli gibi skorlar oluyor. Efsanevi de gol olmuyor. Slider ayarlarına bakayım diyorum o da çok etkilemiyor.

Dünya Klası çok kolay geliyor. Bam güm gol atıyorum. Rakip gol atmakta zorlanıyor. Efsanevi de tam tersi. Dikkat dağıldı mı affetmiyorlar.

Her sene her oyunda var bu mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 26 Aralık 2024; 13:40:44 >
  • ECBalaban kullanıcısına yanıt

Hocam düzenli olarak oynama süreniz varsa yani günde 3-4 maç yaparım diyorsanız bence efsanevi zorluğa geçip kendinizi alıştırın. Zorlanacaksınız ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Ben 14 ten beri efsanevi zorlukta oynuyorum. Çalım atmayı bilmem, sadece pas oyunuyla oynarım. Bazen çok rezil mağlubiyetlerde alıyorum ama alışıyor insan bir yerden sonra. Hollanda ile Brezilya dan 10 gol yemişliğim var 22 dünya kupası oyununda  

Bu seneki oyunda da oyun simülasyon ayarlarında yavaş evet ama bugüne kadar bir maçta en fazla 12 gol atmıştım AI ye bu oyunda 14 gol attım mesela. Zorluk gözünüzü korkutmasın. Siz bir süre skorlardan bağımsız oyununuzu oynamaya çalışın. Gerekirse rehber videolardan yardım alın. Ben de oynuyorum ama bazen YouTube daki pas videolarına bir bakıyorum , oyunda olduğundan hiç haberimin olmadığı tuş kombinasyonlariyla ne paslar atıyor adamlar. Onlara bakıp aklımdan kaldığınca kullanmaya çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    İnstagramda gördüğüm bi grup var. Onlinekariyer ligi yapıyorlar. Ecareerleague diye geçiyor. Bu nedir bilen var mı? Güvenilir mi? Hali hazırda katılım yapan var mı?

• Pro club oynayan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Hocam selam defansı genelde   tuşu ile mi yapıyorsunuz yoksa  +  tuşları ile mi? İkinci dediğim speed jockey diye geçiyor. Ayrıca oyuncu değiştirmeyi sağ analog ile mi yapıyorsunuz yoksa   ile mi?  Ben bir türlü alışamadım şu sağ analog ile switch yapmayı ya hu.  

Selam hocam sessiz çalışan fanlar hangileri link veya marka model yazabilir misiniz rica etsem?

• TaKo kullanıcısına yanıt

İlk çıktığında daha iyiydi hocam inan, şimdi daha kötü oldu. Sadece power şutlar çok fazla güçlüydü onu düzelttiler 1 ay kadar oldu. Plaseler yine etkili ama öyle her vurduğunuz gol olmuyor bence o yönden güzel, diğer türlü glitch gibi oluyor. Diğer dediğiniz şeylere katılıyorum. Oyun eskiden daha iyiydi oyuncularda gereksiz bir hantallık var maalesef.

• Ruled kullanıcısına yanıt
    O halde kariyere FC24’le devam edeyim hocam :) yorum için teşekkür ederim.

• TaKo kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.  

• Ruled kullanıcısına yanıt

ps5 forumunda foxconn fanlar için sessiz demişlerdi. hatta fanı sesli çalışan birkaç arkadaş internetten alıp değiştirdiğinde sesin baya azaldığını belirtmişlerdi. dediğim gibi ben daha henüz o işe girmedim. tvde soundbar var o yüzden fan sesini bastırıyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.