Onu yaptım... Girdim şifre değiştirdim... Oradan dan ps plus gibi bir abonelik mi almam gerekiyor online oynamak için... |
Bildirim
Onu yaptım... Girdim şifre değiştirdim... Oradan dan ps plus gibi bir abonelik mi almam gerekiyor online oynamak için... |
Evet hocam ps plus satın almazsanız online oynayamazsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm servislerde sorun var. Kim bilir ne zamana düzelir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üçgen tuşu ile taktiği aktif hale getiriyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
muhtemelen şöyle oluyordur; bazen taktik ayarladığın gibi oluyor, bazen ise saçmalıyor özellikle oyuncu rolleri değişiyordu bende. şöyle bir çözümü var; eğer bu durumu yaşarsanız dualsense'i kapatıp açın. saçma şekilde düzeliyor |
Teşekkür ederim :) |
Aktif FC24 oynarken şu fiyat FC25'e değer mi ? Yoksa EAGames içine girmesini beklemek lazım şu aşamadan sonra. ![]() |
Yakında psplus verir hiç değmez bence . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA SPORTS FC 25 Creator’s Cup | PlayStation Esports ![]() Get ready to watch the grand final of the EA SPORTS FC 25 Creators Cup, live from Madrid! 12 talents from all over the world and 12 players who have qualified through the PlayStation Tournaments platform on PS5 will participate in the grand final. Who will be crowned this year’s champion? Incredible prizes are up for grabs, such as tickets to the UEFA Champions League final in Munich. https://www.youtube.com/watch?v=dfuryZ3_XBg |