Şimdi Ara

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
37
Favori
22.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı platformlar arası Ultimate Team kadro geçişi var mı dostlar? Ps5te almıştım oyunu ama konsolu satma durumu çıktı, hali hazırda da xbox series x konsolum var, ona fc 25 alsam ut kadrom vs geçer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.75m coin satılıktır. uygun fiyat . dm atabilirsiniz.

• Üstteki arkadaş maile bakar mısınız @anlclk22

• inanılmaz bir yavaşlık başladı ultimate teamde menüler arası geçişte yüklemelerde sürekli FC logosu dönüp duruyor. İnternetimde çok iyi aslında yaşayan var mı bu durumu

• Web app acik hesap 100k coin satiliktir kime ulasabilirim ?

• Pro club takım varmı arkadaşlar. Şöyle ciddi bi grup bulamadım ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TURK-ŞAD kullanıcısına yanıt

Bende bulamadım kaç seridir

• 900k coin satılıktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • playstation platformunda satılık 1M Coins.

• Oyuncular atağa çıktığımda koşmuyor oyunu yeni alabildim. Yani atak diye bir şey yok oyunda kariyer moduna girmiştim pişman oldum oyunu iade edeceğim sanırım bir çözümü yoksa. Koşma tuşuna basıyorum R1e ayarlı defansta biraz koşuyor ama atağa gidince ölü gibi ben mi basmıyorum diye düşünüyorum neden böyle bilen var mı?

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

Oyunun gameplay ayarlarında simulation olarak ayarliysa bu ayarda parametrelerde sprint speed 30 civarı ayarlı. Bu yüzden koşu hızları çok düşük kalıyor. Eğer bu ayarı klasikti sanırım ona getirirseniz sprint speed 50 oluyor o zaman daha hissedilir şekilde hizlaniyorsunuz.

Bu arada ben de oyunu ön siparişle aldım. Online modlari oynayan biri değilim. Sadece offline takılıyorum. Bu sene zerre zevk almadım oyunun offline kısmından. Daha 1 ayı dolmadan sildim oyunu 24 u geri yükledim. Mevcut fiyatından bile alınmasını önermiyorum.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 24ün üstüne koymuşlardır diye aldım hatta 25i yüklerken 24ü sildim pişman oldum. Ben de ofline modda takılırım genelde ama çok ağır ilerliyor ve her şey çok karışık. Taktik kadro bölümü de dahil. Evet bahsettiğiniz gibi yaptım ama fc 24teki akıcılık yok fark yedim maçta sonra oyundan çıktım. Günümüz futbollarda gelen gideni aratıyor maalesef . Nerede eskiden takır takır oynadığımız günler. Gittikçe zevksizleşiyor oyun tempo yok bir şey yok

• Fifa 20den sonra iyice bozdular yeni nesilde özellikle.
    Hala fifa 17 20 gibi oyun kalitesi yok.

• Arkadaşlar ps5'te paylaşarak 2 kişi aynı anda online oynayabiliyor mu?

• Ohoo dostlar bir el atın.

Yıllar önce Fifa 07 felan oynadım ama geride kaldı :) Çocuk istedi PS5 aldık, dedim fifa alayım oynayalım baktım 1.400 TL indirimli hali :) Birde 4000 TL yazan var, ultimate yazıyor. Hagisini almalı ne tavsiye edersiniz? indirime felna girer mi sonra

• whsyn W kullanıcısına yanıt

1400ü alın geçin. 4000 olan ultimate teamcilere points hediyesi dışında gereksiz helede bir oyuna 4bin vermek.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

Anladım çok tşk usta

ultimate eledim o zaman alayım mı hemen fiyatı daha düşer mi tecrübe tahminiz var mı

• Oyun hızı ayarları yokmu arkadaşlar ayarlarda bir türlü bulamadım fc 24 de vardı?

• whsyn W kullanıcısına yanıt

Valla kur böyle.iken birşey diyemem. Seneye zamlanır illaki. Ama 1400 ün altını görmesi mart nisanı bulur. Isterseniz sene sonu indirimlerini bekleyin. Yüzde 50den çok inmez bu sene. Dediğim gibi dolar euro yine yanıyor yukarı doğru gidiyor. Daha ucuza almak isterseniz dhde güvenilir kişiden alabilirsiniz bir seçenekte o. 650 700 tlye gelir size.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.