|
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (15. sayfa)
-
-
Ben de oyun olmadığı için tam bilmiyorum ama izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla Rush modunun online var.quote:
Orijinalden alıntı: alican88
Su rush modunun onlinesi varmi? Online bulamadim..santrada offline modu var..seoznlara bir muddet girmeyi dusunmuyorum..birde lig yapmak istiyorum ama sampiyon olursam sampiyonalr ligine falan gideyim..bu moduda bulamadim? Yillardir sezon oynamaktan diger modlari bilmez oldum bilenler varmi arkadaslar?
Diğer dediğimiz konusu ise kariyer moduna girdiğinizde herhangi bir takımda herhangi birlikte bir sezon geçirip şampiyonlar Ligi’ne katılabiliyorsunuz ya da Avrupa ligine . -
Rush modunun onlinesi club icinde var ama ondada karakter olustururken erkek olmana izin vermiyor..erkek karakter yapinca "girdigin icerikte saldirgan tescilli kisisel seyler farkettik" diye bir hata veriyor..ama kadin yapinca direk giriyor.. -
Ben de genelde Beşiktaşla oynarım. Bazen değiştirmek istediğimde de 3 yildizli takimlar seçerim.
Fifa 23'de hiç böyle sorun yoktu. Iki yıldır genelde güçlü rakip geliyor.
Geçen biriyle maç yaptim. Az Alkmardi galiba. Mactan sonra, Real Madridi almadığın için teşekkür ederim diye mesaj yazmıştı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 6 Ekim 2024; 14:38:18 > -
Aynısı bende var, şimdi internetten baktım, çoğu kişi aynı problemi yaşıyor. Bir bug heralde.
-
Çok fifa oynamayan biri olarak hayatımda ilk defa bir fifayı kendi hesabıma satın aldım, eskiden kardeşlikle al sat yapardım. Deneme sürümünü beğenince bir hevesle alim dedim ama fifalar arasında en düşük puanlı oyun oldu şansıma 🙂
-
Ben erkek.olarak olusturdum öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Bu arada eush modu oynamak isteyenelr eklesin birlikte girelim.
Psn nikim forum nikimle aynı
-
Arkadaşlar ps4 fc25 oynuyorum osimhen niye kadroda yok. Gs kadrosu güncel değil. Herkeste böyle mi?? -
Ben dün oynadığımda kadrolar günceldi hocam bir problem yoktu
-
Kadroları güncelle yapıyormusunuz? Opsiyondan kadrolara girin kadro güncelleyin genelde her cuma güncelleniyodu kadrolar.
-
Her sene olduğu gibi bu sene de jürinin iyi oyuncuların berbat puan verdiği oyun olmuş ama gördüğüm kadarıyla oynayanlar hep online tarafa laf atmışlar
PS4'te FIFA 22 oynuyorum sizce olası bir indirimde 500tlye falan düşerse 25 alınır mı? Dediğim gibi sadece offline modlar ve ultimate teamde squad battles falan yaparım sürekli oynamam -
Santra oynadım kadrolar güncel değil. Sara var osimhen yok. Nerden güncelleniyor bu -
Opsiyondan kadrolar kadroları güncelle. Offline maç kariyer açarsanız da soruyor zaten ilk kadrolarlar mı mebcut kadrolarla mı yada güncel kadrolarla mı diye.
-
Yaptım olmadı:( psn kardeşlik ile aldım sec hesap. Acaba o konuda mı sıkıntı oldu. Biraz daha uğraşayım -
Merhaba arkadaşlar!
Eğer siz de arkadaşlarınızla futbol, FIFA veya benzeri oyunlar oynarken puan durumunu tutmakta zorlanıyorsanız, TurnuvaLig tam size göre! Bu platform, arkadaşlarınızla oluşturduğunuz turnuvaları kolayca yönetmenizi sağlıyor. İşte TurnuvaLig’in öne çıkan özellikleri:
1. Katılımcı Ekleme ve Takım Yönetimi
TurnuvaLig ile arkadaşlarınızı davet edip kolayca turnuva oluşturabilirsiniz. Katılımcıları ekleyin, takımları belirleyin ve turnuvanıza hızlıca başlayın!
2. Oyun Skorlarını Girme
Oynadığınız maçların skorlarını manuel olarak girin. Platform, her girilen skorla birlikte puan tablosunu otomatik olarak günceller. Böylece kim önde kim geride kolayca takip edebilirsiniz.
3. Fikstür ve Rastgele Eşleşme
TurnuvaLig’in en güzel özelliklerinden biri, fikstürü otomatik olarak rastgele hazırlayabilmesi. Tek maç ya da çift maç (rövanşlı) seçenekleriyle oynayabilir, heyecanı katlayabilirsiniz.
4. Puan Tablosu Takibi
Maç sonuçlarına göre puan durumu tablosu anlık olarak güncellenir. Böylece tüm katılımcılar sıralamayı canlı olarak takip edebilir. Bu özellik, özellikle rekabeti daha da kızıştırıyor!
5. Eski Turnuvalara Erişim
Geçmişte oynadığınız turnuvaları da görebilirsiniz. Eski skorları ve fikstürleri saklayarak, geçmişe dönük analizler yapabilir veya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
TurnuvaLig’i kullanarak arkadaşlarınızla olan rekabetinizi yeni bir seviyeye taşıyın. İster FIFA turnuvası yapın ister mahalle arası futbol ligi, TurnuvaLig her türlü organizasyon için hazır.
Hadi, kendi turnuvanızı oluşturun ve puan durumunda kimin zirveye çıkacağını görün!
-
Sec pri ilgisi yok basit aslında ama bak en basiti menüden bulamadiysan kariyer aç orda soracsk kadro hangisi diye sen aon kadrolar dersen otomatik indircek son kadrolari hatta son maç 11leri birebir yapıyor
-
Berbat ne kelime hocam 15 yildir bu kadar kotu bir fifa oynamadim ben..yeni yapay zeka falan mi deniyorlar anlamadim rezalet bir momentum var..istediginiz kadar taktik yapin momentum devreye girdigi an hicbir ise yaramiyor..bakin demin bir mactan ciktim..henuz 20.dakikada 2 tane kirmizi kart yedi rakip takim hemde defans 2 side..ama degisiklik yapmadan devam etti ve ne oldugunu anlamadigim sekilde benim ondeki 2 defams oyuncum islemez hale geldi hicbir sekilde toplara mudahale etmediler her topu gecirdiler..rakip uzerime gelirken kanaatlara acilmaya falan basladilar..resmen oyun rakip 2 eksik diye benide 2 eksik mis gibi dengeledi..hayatimda bu kadar lanet bir fifa daha oynamamistim..
-
“Biz daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu” EA Sports :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X