|
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (14. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hocam. Santra modunda mi yoksa online dostlukta mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnbilivıbılTeşekkür ederim hocam. Santra modunda mi yoksa online dostlukta mi?
Hocam sorduğun soru neydi?
Online başka bir arkadaşla 2vs2 veya 2vs1 nasıl maç yapabiliriz değil miydi?
Online başka bir arkadaşi online olmayan santra moduna alamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 1 Ekim 2024; 13:41:4 > -
Evet dostum
-
Merhaba. Abim ile ps5’te karşılıklı oynuyoruz ayrı ayrı 2 makina evler ayrı. Online davet atınca yani güncel takım performansında oyuna giriyor ama geri atıyor oyundan. Normal davette problem yok.neden olabilir ? -
FC 24'e göre kaleciler daha iyi sayılır..Defansta kademeyi bozmadığınızda, defans yapmak biraz daha keyifli gibi,bir şekilde dokunup topu alabiliyoruz.
Taktiklerde agresif ve önde defansın etkisini maç içinde olumlu ve olumsuz olarak görebiliyoruz.
Genel şablon, klasik bildiğimiz Fifa..Kısa pas hataları aşırı düzeyde, her şey pas arası üzerine kurulu.Ben de online sezon oynuyorum.
Umarım, güncellemelerle kaleciler,Fc 24'teki mantar hallerine geri dönmezler.
-
Bende online sezon oynuyorum.
fc24’e göre bence oynaması oyun kurması daha zor.
Yapay zeka boş alan bırakmıyor gibi hissediyorum ya da oynadığım oyuncular çok iyileri denk geldi
-
Hocam benim aboneliğin bitişine 11 gün kaldı. Bende de 999 lira gösteriyor. Ama her ay ibaresi var. Sizde de böyle miydi acaba. Aylık 999 lira çekecek diye korkuyorum.Sanal kart oluşturup kartı eklemeye çalışıyorum ama hata veriyor ekletmiyor.
-
Fc24 te o kadar zor ki defans yapmak. Oyuncular da Bi o kadar kıvrak. Ne yaparsan yap rakip Bi boşluk buluyor hep. 25 sizin de dediğiniz gibi defans bakımından daha rahatmış.quote:
Orijinalden alıntı: neo23FC 24'e göre kaleciler daha iyi sayılır..Defansta kademeyi bozmadığınızda, defans yapmak biraz daha keyifli gibi,bir şekilde dokunup topu alabiliyoruz.
Taktiklerde agresif ve önde defansın etkisini maç içinde olumlu ve olumsuz olarak görebiliyoruz.
Genel şablon, klasik bildiğimiz Fifa..Kısa pas hataları aşırı düzeyde, her şey pas arası üzerine kurulu.Ben de online sezon oynuyorum.
Umarım, güncellemelerle kaleciler,Fc 24'teki mantar hallerine geri dönmezler.
-
Merhaba arkadaşlarPs5 Fc25 de santra adı oluşturamadım genel Bi problem mi var. Oluşturmak isterken "Online ol" sekmesinde ilerliyorum ama ekranda Bi değişiklik olmuyor. Normalde son 6-7oyunda profil oluşturuluyor ve her yeni oyuna otomatik olarak aktarılıyor. Çözümü var mı arkadaşlar yoksa güncelleme mi bekliyceez -
Online dostluk yaparken benimle aynı psdeki 2 oyuncu r3 e basarak oyuna dahil oldular ama taraf seçme ekrani olmadığı için 3 vs 1 oynadık dört arkadas. Saçmalık. -
-
Kasımda indirime girer mi oyun arkadaşlar şimdi alırım indirime girer 😂 -
Fifa 12 den beri fifa oynuyorum ve sadece sezonlar oynarim..her yil sezon 1 e yukselir kupasini alir birakirim..ve sadece galatasarayla oynarim hocam..
Fifa 24 defans yapmak zor degildi cunku defans diye birsey yoktu zaten..fifa25 te nispeten defans yapilsada yine mudahaleyi kacirdigin an oyuncun zaten absurt sekilde uzuyor birdaha donemiyor..yani fifa25 tede defans isi yok gibi birsey..en bariz degisikligi koselere inip iceri pas atma olayini guzel torpulemisler fifa24 te bug gibi birseydi o..
Oyunun suan en sinir bozuncu durumu momentum full sekilde acik..normalde her yil baslangicta az olurdu kademe kademe dozaj artar bizde 3-5 ayin sonunda sinir krizlerine girmeye baslardik ama fc25 te direk full sekilde momentum acik ve asiri fazla 1 haftada cildirtti oyun dualsense kiracaktim az daha..kalecilerin celdikleri topu surekli rakip oyuncalarin onune servis etmesimi dersiniz,defns oyuncularinizin onundeki topu izlemesimi dersiniz,1 gol yeyince akabinde hemen santradan baslayip ilerleyip 2.golu yedirtmesimi dersiniz,oyuncularin momemtum devreye girdiginde butun toplari istisnasiz sekilde rakibe vermesimi dersiniz hepsi full sekilde suan mevcur..
Yenilik namina jole gibi sallanan takim formalarindan fazlasini goremedim..suan 2 tane buyuk sorun var 1.galatasarayda oshimen topu ayagindan aciyor surekli hicbir sey yapamiyorsunuz,2. İse yaptiginiz taktik kayit olmuyor..taktik yapiyorsunuz kaydet diyorsunuz geri dediginizde varsayilan taktige geri domuyor..suan icin bu kadar para verip almaya degmez..
-
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Oyunda böyle sorunlar varsa dediğiniz gibi bir dünya para verip almaya deymez. İki maç yapıp günlük stresi atalım derken daha büyük sinir sahibi oluyor insan şu oyunu oynarken. -
Her zaman kasımda indirime girer fifa, acele etmeyin
-
Fifa dan fazla bir şey beklememek lazım artık. Çünkü gidiş yönleri yanlış, oynanışın temel kötü. Birkaç sene önce yanlış yola girdiler, bunun üzerinden gidiyorlar. Her sene alıp oynayan biriyim ben de, aslında iyi bir oynanışı olan futbol oyunu değil. Zaten birkaç senedir eskisi gibi çok fazla da oynamıyorum, oynayasım gelmiyor. Bu sene alır mıyım bilmiyorum, zaten çıktığı zaman almıyorum, acele edecek bir şey göremiyorum oyunda hiçbir zaman. Almayı düşünenler de indirimleri beklesin, hatta ekimde bile indirim oluyordu fifa da,i.
Yeni bir futbol oyunu lazım. Fifa lisansıyla, iyi firmanın futbol oyunu gelirse güzel olur.
-
Ben genelde sezonlarda oynarim. 10 mac yapiyorsam 7-8inde R. Madrid geliyor.
Bu sene oyunla ilgili en büyük sıkıntım R.Madrid. Rakip seçimiyle ilgili hangi ayarı yapsam yine geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 6 Ekim 2024; 10:52:25 > -
Evet o durumda var..Galatasarayim ve surekli real geliyor..galatasaray ile resl birmi? Gecen seneki fifalarda yine sezon 4-3 e e kadar dengi takimlar geliyordu sonrasinda real falan geliyordu..ayrica mbappeyi asiri iyi yapmislar hem top kaptirmiyor hemde her sutu gol oluyor..1 haftada oyundan sogudum yeminle..
-
Online sezonlar modu özünde çok zevkli ve futtan daha akıcı. Ama işte millet futtan kopup online maç yapma açlığı için sezonlara kayar diye EA bilerek bu modun üzerine düşmüyor. Ordan bir kazançları yok malum. İsteseler eşleşme sorunlarını falan düzeltirler ama kendi haline bırakıyorlar o modu. Geçen sene bende futa bulaşmamak için neredeyse bütün yıl online sezonlar oynuyordum. Birinci klasmandaydım ve evet ben hangi takımı seçersem seçeyim 10 maçtan belki 9 unda Real geliyordu karşıma. Bu sefer baş edemeyiyorsun da mecburen bende düzene ayak uydurup sürekli Real seçmeye başlamıştım. Kısaca yine EA nın işgüzarlığı. Çiçek gibi modu bilerek çekilmez halde bırakıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X