TR PSN mi hocam? Ben TR'den aldım açılmadı hala |
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (12. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar.. Acaba taktiklerde oyuncu yerini sürükleyerek istediğimiz yere koyma nasıl ! Bu oyunda kaldırmışlar mı ? Geçen seneki gibi sürükleme yapamıyorum !
Bilen yardımcı olursa sevinirim...
-
Ben çok kurcaladım da olmuyor. Sanırım kaldırmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultimate sürümünde %10 indirim vardı bitti mi acaba ?
-
Bende ön indirme yapamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyun ağır çöp olmuş , tonlarca modelleme hatası, taktik ekranında formasyon değiştirmek için yarım saat harcamalar
hele ki sprint boost diye bir şey gelmiş bildiğin glitch 5 para verilmez bu oyuna
-
ps4 sürümü iniyor ama ps5 sürümü inmiyor. Çözemedim bir türlü.
-
Bilmiyorsun yorum yapma,sadece 10 saat deneme süresini oynar.
Merhaba arkadaşlarPs5 Fc25 de santra adı oluşturamadım genel Bi problem mi var. Oluşturmak isterken "Online ol" sekmesinde ilerliyorum ama ekranda Bi değişiklik olmuyor. Normalde son 6-7oyunda profil oluşturuluyor ve her yeni oyuna otomatik olarak aktarılıyor. Çözümü var mı arkadaşlar yoksa güncelleme mi bekliyceez
Arkadaşlar FC 25 in alındığı hesap dışında bir hesaptan EA play alındığı takdirde 10 saat erken erişimden yararlanılabilir mi yine?
Oyunu aldığınız hesap primary yada dualsense yöntemi geçen oyunlarda oluyor diye biliyorum. Yine tecrübe eden arkadaş yorum yapabilir. Bu tip soruları deneyerek öğreniyoruz.
-
Neden Ps5 ön indirme olmuyor bilen yok mu? Ps4 iniyor Ps5 inmiyor.
Ps5 iniyor bende ön indirme şu an. İndirmeler otomatikte duruyordu cihazı açtığım gibi başladı download. Kontrol ettim ps5 sürümü iniyor. Sayacı göremiyorum ama herhalde gece 00 değil de yarın öğlen falan açılır
Sayacı gördüm şimdi gece 12’de açılıyormuş güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 26 Eylül 2024; 19:0:2 >
Deneme sürümünü oynadım. Oyun bildiğin EA Sports FC24’ün aynısı. Bu sene pas geçeceğim. Bu kadar para verilmez bu seneki oyuna. Keşke rekabet için 2K Games bir an önce futbol oyunu çıkarsa. Adamların NBA oyunlarını biliyoruz. Çok realistik bir futbol oyunu yapacaklardır tıpkı NBA oyunları gibi.
Pro Club arkadaş grubum olmasa ben de beş kuruş vermem. Fifa serisi baya bir önce bitti. Ultimate Team odaklı bir oyun haline geldiğinden beri tek tip oyun tarzına mahkum edildik, sürekli tiki taka, absürt seviyede dönüşler espor maçlarında nasıl oynuyorlarsa o tip işte. Her maç birbirinin kopyası. Başka türlü oynamak istersen hiç şansın yok. Top fizğini de bozdular yer çekimsiz ortamda gidiyor gibi gidiyor top, topun ağırlığı ve güçlü bir şut olduğunu hissedemiyorsun 3x ağır çekimde gidiyor ve kaleci kaplumbağa gibi gelen topu sokuyor aslında çok sert bir şut ama yok balon. Görsel olarak da kötü aydınlatmalar rezalet. Pc'de bir modlar var bir ara açın bakın EA FC 24 realism mod diye. Bir aydınlatma yapmışlar oyun mu gerçek mi ayırt edemessiniz.
-
PS5'te ultimate team oynarken aşırı derece ınput lag hissediyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
PC'de öyle bir şey yok çok tuhaf. 3 senedir ultimate team oynuyorum, PS5te fc24'te oynadım herhangi bir sorun yoktu. Aşırı ınput lag var, tekrar pc'e geçmek istemiyorum fakat öyle görünüyor.
-
Merhaba. Bu oyunu PC'de taksitle alma imkanı var mıdır?
-
Yine inmiyor delireceğim.
Oyunun psn store sayfasına girip oradan download etmeyi deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X