Şimdi Ara

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
398
Cevap
38
Favori
21.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı internet ile geçtiğimiz sene pcde oynamıştım. Bu sene psteyim ve sürekli Ultimate Team bağlantı sorunu var. Sürekli bağlantı kopuyor. Oyundan keyif alınmıyor zaten. Modem için bir ayar vs mi yapmak lazım?

Ayrıca oyunda sürekli crash oluyor. Hata raporu göndermekten sıkıldım.

Aynı durumda olan kimse var mıdır?

• markowic kullanıcısına yanıt

Benim de öyle. 97 den beri futbol oyunu oynuyorum, hep hayalimdi. Bir ara PES'e geldi ama o da artık oyunun iyice bozulduğu yıllardı, oynanacak gibi değildi. Stad çok güzel olmuş. Maraton tribünü çıkış tünelinin sahayı ortalamaması detayı bile atlanmamış. Ezbere iş yapmamışlar belli ki. Bire bir ölçülü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 20 Eylül 2024; 9:35:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA SPORTS FC 25 | PS4 - PS4 Pro - PS5 | Graphics Comparison | Analista De Bits

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONUElAnalistaDeBitsyoutube
    🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas Music by Zeravi: https://www.youtube.com/channel/UCBNxYipiIZy8DoteKH4SC3g
    https://www.youtube.com/watch?v=O_Fbpld8Hx0
  • Pri hesap ea play var kendi hesabımda deneme sürümünü oynayabilir miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baribuga

Pri hesap ea play var kendi hesabımda deneme sürümünü oynayabilir miyim ?
    Evet oynayabilirsiniz.Bu arada oyuna sahip olmaya gerek yok EA play varsa 10 saat deneme sürümü veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda inanılmaz bir input lag var. Oyuncuları kontrol etmekte zorlanıyorum.. Deneme sürümü bitsin silip FC 24 den devam edeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: baribuga

Pri hesap ea play var kendi hesabımda deneme sürümünü oynayabilir miyim ?
    Oynayamazsınız deneme sürümünü sec hesap oynar.

• Beyler bu secondary hesaptan oyunu açıp kendi hesabımıza geçince oyunu satın al sayfası çıkıyor. Normalde oyunun açılması lazımdı, eskiden yapıyorduk. Değişti mi acaba?

• Arkadaşlar merhaba en ucuz nerden alabilirim ps5 için, şimdiden teşekkürler

• Kariyer modunu oynarken uğraşmaktan sıkıldığım için antreman yapmayı kapattım ayarlardan. Böyle bir seçenek sunduğuna göre bir problem olacağını düşünememiştim. Şimdi de oyuncuların keskinlikleri sıfır seviyesinde kalıyor ve ayarlar tekrar değiştirilemiyor. Baştan mı açmam lazım kariyer modunu? Böyle bir saçmalık görmedim hayatımda.

• Şampiyonlar ligi modunda gerçek kuralar ve fikstürler yok. Takımlar bile farklı. Real Madrid 4. torbada. Bazı takımlar yok. Gerçek halini yapamıyor muyuz, tek tek takım mı eklemek gerekiyor?

• Oyunda animasyon hatası çok, menü içinde filtremelerde görsel hata var, defans yaparken sprint algilamiyor...
    Yani sıfırdan bir oyun yaparsın anlarımda kopyala yapıştır bir kaç animasyon eklerken nasıl bu hataları yaparsın.
    Mecbur güncelleme bekliyorum bir daha da ön sipariş vermem ilk ve son oldu.

• Fc 24 de maç girişi,ilk 11 sayma falan kalkmıştı,umarım 25 ile geri gelmiştir.çünkü maça direk başlamak malesef keyif vermiyor,o giriş atmosferini yaşamak daha iyiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler ayarlardan grafik moduna gelin. Sonra o ayarı çözünürlük olarak ayarlayın oyundaki gecikme bir nebze azalıyor tavsiye ederim..

• Kariyer modda fikstürün gerçekteki gibi olacağı söylemişti. Yine yapmamışlar.
    Sadece Avrupa kupalarındaki fikstür ve takımlar aynı

• WmGMD W kullanıcısına yanıt

Aradığım soru teşekkürler.

geçen ay akbank kampanya yapmıştı deluxe almıştım bu ay kampanya bulamadım. Eskiden forumda nasıl ucuza gitiririz vardı artık herkes yapıştırıp geçiyor

• Herkese merhaba. Daha önce sordum ama cevap alamamıştım. Tekrardan sorma gereği hissediyorum. Mevzu şu:

EA FC24'ü PS5'ten siliyorum. Konsolu kapatıp yeniden açınca konsol kendiliğinden EA FC 24'ü tekrar indirmeye başlıyor. Diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? EA FC 25'in ön sipariş olarak almamım bununla alakası var mı acaba? Teşekkürler.

• İncelemeler gelmeye başladı!

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU
  • PS4'te oynuyorum, biliyorum eski nesil ama hiç mi değişiklik olmaz + menüler daha da kasıyordu silmem pek uzun sürmedi, artık fifa 22 ile yola devam edecez

• Oyunun standart sürümünün ön siparişini ayrı bir psn hesabında aldım. Kendi psn hesabımda EaPlay var 10 saat deneme sürümünü indirdim. Ön siparişi iade edebilir miyim ki. Ps5 Slim kullanıyorum. Mükemmel bir kasma var sıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 22 Eylül 2024; 0:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.