< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (8. sayfa)
-
-
EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var!
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulması beklenen futbol serisinin en yeni oyunu EA FC 25 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 20 Eylül tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan oyun, bir önceki sürüme göre oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olacak. Şimdi ise oyunda yer alan müziklerin tam listesi açıklanmış durumda.
EA FC 25'te ünlü şarkıcıların parçaları yer alıyor
Merakla beklenen EA FC 25 hem animasyonlar hem de müzik listesi anlamında yenilikçi bir yapıya sahip olacak. Özellikle bu tarz futbol oyunlarında müziklerin ön plana çıkması ve kullanıcılara hitap etmesi büyük önem arz ediyor. Çünkü menüde gezinirken, taktikler yaparken ve daha birçok detaya göz atarken müziklerle beraber daha fazla oyuna kendinizi kaptırabiliyorsunuz.
EA FC 25 oyununda yer alacak şarkı listesi gerçekten de dolu dolu diyebiliyoruz. Özellikle Billie Eilish, Charli XCX, Glass Animals, J Balvin ve daha birçok ünlü sanatçı ile beraber çeşitli çalışmaların burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun yanı sıra Türk rap sanatçısı Summer Cem’in "Verkaç" isimli parçası da oyundaki yerini almayı bekliyor.
Oyunda yer alacak tam şarkı listesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
BSC.
-
Arkadaşlar merhaba ultimate alanlar indirmeye açıldı mı ? Ben standart aldım birde bugün ea play aldım 40 liraya bende erken erişebilicem ea play sayesinde sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba...
Oyunu kardeşlik ile ortak aldığımızda her iki kişi de aynı anda online olarak oynayabiliyor mu oyunu ? Her iki kişinin de plus üyeliği var. Oyunu kardeşlik ile almanın kişilerden birine yarattığı bir dezavantaj var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahander -- 17 Eylül 2024; 23:27:27 > -
Hocam EA play var bende PS5, FC25 aldığımızda 20 Eylülde girebiliyor muyuz?
-
Ultimate alanlar erken erisebiliyor dostum, ayın 20 de oynanabilir oyun
EA play sahipleri de ayın 20'sinde erişebiliyor oyuna. 10 saatlik deneme için.
push squareFC 25 Early Access Times and Release Dates: When Can You Start Playing?https://www.pushsquare.com/guides/fc-25-early-access-times-and-release-dates-when-can-you-start-playing -
Çıkışa 1 gün var halen bir tane oynanış videosu yok şaka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 18 Eylül 2024; 14:16:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ortak olmak isteyen olursa hint psn üzerinden alınacak oyun, %40 850 tl sec hak. Başka ortak olmayacak iki kişi sadece.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159596988
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 18 Eylül 2024; 15:56:35 > -
Niye böyle bir ambargo koydular çok ilginç
Niye olacak aynı çöp olduğu için. Offline oyuncuyum sırf saraçoğlu var diye aldım yoksa yüzüne bakmazdım geçen sene ps5te olan saçma sapan parlaklık düşmesi problemini unutmadım 5 ay oyunu oynayamadık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk işim rams da gs fb maci olacak :)
EA FC 25’de Galatasaray’ın gol müziği yer alacak
x (formerly twitter)Press Start (@pressstartexe) on Xhttps://x.com/pressstartexe/status/1836438748550074658 -
Ön izleme paketi böyle geldi ama bunu nasıl alabilirim, FP ler oyun herkese çıkınca yüklenecekmiş.
.
-
Eplay pro üyeleri? Ayın 20'sinde oynanıyor mu ?
-
Standart sürümler 10 saatlik oynayabilicekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet açılcak ama tam sürüm açılmicak demo gibi oynicaksın
Ea play üyeliği olan arkadaşlar Standart sürüm alanlar için; 20 sinde oynicak ama oyun tam olarak açılmicak demo gibi kısıtlamalı maçlar yapabiliceksiniz.
Nerde gördünüz hocam bunu ? Senelerdir full sürüm FIFA oynaniyor 10 saatlik denemede. Demo farklı şey.
Yok oyle bir sey, 10 saat tam oyun olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X