Şimdi Ara

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
38
Favori
21.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustos ayının sonu geldi,neden hala oynanış videosu yayınlamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesajlara kapalı malesef mesaj atanlara cevap veremıyorum. Nasıl iletişim kuracağız bulamadım. Arkadaşlar ultimate sürüm alacağım fut pointleri harcadıktan sonra sec hesabı vereceğim. Özelden mesaj atanlar aradakı farkı sormuslar fark bu. ultimate le 7 gün önce erişime açılacak oyun..

• Rams Park Tanıtım
    instagram
    Galatasaray on Instagram: "Kazananların ruhu oyunda ritim buluyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park #FC25’e geliyor 🎵 Hemen ön sipariş verin. 🦁Turning the music of winning into the rhythm of the game. Ali Sami Yen Sport Complex RAMS Park is coming to #FC25 🎵 Pre-order now. 🦁"
    https://www.instagram.com/reel/C_QLzKEsckn/?igsh=MWZjM25sMTgweDM1Yg==

Ülker Stadı Tanıtım
    instagram
    Fenerbahçe on Instagram: "This is Kadiköy. There is no way out! Fenerbahçe Ülker Şükrü Saracoğlu stadium is now in #FC25 💛💙 Pre-order now!Burası Kadıköy buradan çıkış yok! Fenerbahçe Ülker Şükrü Saracoğlu Stadyumu şimdi #FC25’te 💛💙 Şimdi ön siparişini ver!"
    https://www.instagram.com/reel/C_QMlxBiGGv/?igsh=djAwZ3dxcWMxcTJ6

BJK li olarak boynum bükük kaldı.
    Senin yapacağın anlaşmayı ……. eski BJK yönetimi.
    UFL ile anlaşmak nedir arkadaş. UFL neeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 29 Ağustos 2024; 16:57:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kariyer mod videosunu yeni gördüm. Yanlış anlamadıysam liglerin gerçek fikstürleri olacakmış.
    Yıllardır beklediğim bir özellikti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun çıkmasına 10/12 gün kaldı neden halen bir gameplay yok yahu? Ambargo ne zaman kalkar acaba

• EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU

• merhaba. arkadaşım ps4 sahibi ben de ise ps5 var. Oyunun ps4 versiyonunu (ultimate veya standart) alsam ben ps5'de ps5 versiyonunu da indirebilirim değil mi?

• Bu sene ön sipariş ile alana verecek mi hero kart? Ön sipariş sayfasında ödüllerin arasında göremedim de

• Önceden eski oyunun menüsünden satın alındığında ekstra indirim oluyordu. Sanırım o kalkmış. Acaba ben mi göremiyorum diye size sorayım dedim. Bu sene dediğim şekilde alan oldu mu?

• markowic kullanıcısına yanıt

Satışlar etkilenmesin diye yayınlamıyorlar birebir aynı oyun çünkü :)

• Arkadaşlar ben ultimate edition alırsam kardeş hesabımda oyuna 20 eylülde yani standart sürümden erken başlayabilir mi ? Ayrıca Ea play alırsak gene oyunu almakta %10 indirim devam ediyor mu ? Teşekkürler şimdiden.

• Arkadaşlar, ultimate editionda ps5 secondary hesap ile "fut web app" e sadece ps5 hesabındaki ea account tan mı giriyoruz? siz nasıl yapıyorsunuz ya da yapılabiliyor mu?

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt

Yazık gerçekten, bende aynı düşüncedeyim

• MAD GAM3Ryoutube
    EA Sports FC 25 - Real Madrid vs Barcelona | GAMEPLAY (PS5, Xbox Series X)
    https://www.youtube.com/watch?si=cGlId8TZ0M2qcUcL&v=rWWB26TqoP4&feature=youtu.be

Berbat görünüyor ya, umarım ayarlardan hızı fast yapmıştır böyle gameplay olmaz artık

• tolgay007 kullanıcısına yanıt
    Fifa 15 bu oyundan çok daha güzel görünüyor her anlamda. Bu video beta hali umarım full sürümde daha düzgündür buna futbol diyenin gözü kördür arkadaş bu ne ya

Fc 25 değil bu dostum

• Ne peki? FC25 işte giriş animasyonları, yeni bernabeu ve blurlanmış beta bilgileri

5 gün sonra asıl grafikleri oynanisi görürsün

• Sen ne bekliyorsun :D videonun aynısı olacak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.