< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (13. sayfa)
-
-
Hocam Ps5 kapatıp açtım düzeldi bende indiriyorum şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sırf Pro Club için almıştım zaten birkaç maç normal modda oynadım 96'dan beri Fifa oynuyorum, 2008'e kadar aynı anda Pes'te oynuyordum 36 yaşıma geldim oynadığım en kötü futbol oyunu diyebilirim. Futbol namına hiçbir şey yok tamamen kaos ve bodoslama mahalle maçı. 2 saniyede bir top taraf değiştiriyor sanki 11 vs 11 değil de 20 vs 20 gibi sahada boşluk yok oyuncular yapışık ikiz durmadan tackle saniye sayın 2 saniyede bir tackle. Pinpon maçı gibi gidip geliyor. O nedenle sürekli tiki taka yapıyorsun 100 kişilik mahalle kavgası gibi geçiyor her an. Trailer'da en büyük yenilik custom taktikti tamamen yalan taktik namına yeni ve farklı hiçbir şey yok. Grafikleri de beni şok etti yıllardır favorim olan gündüz maçlarında öyle rezalet ve yapay bir ışık basmışlar ki mobil oyunu gibi duruyor abartmıyorum mobil oyuna dönmüş. Ultra yakın çekim hariç çimlerde doku da yok kağıt gibi. Yılların Fifacısıyım hayatımda hiçbir Fifa'yı bu kadar gömmemiştim. Arkadaşların hatrına pro cşub için para verip aldım ama her kuruşu haram olsun
-
Offline da Arsenal-Man Utd maçı yaptım. Bence olmuş bu oyun bozmazlar umarım. FC24 ün eksiklerini kapatmışlar gibi geldi bana.Top fiziği oyuncu hareketleri formaların hareket etmesi gayet güzel olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O bu sene bu sene, bence bu sene olmuş, geçen seneki çöpten kurtuldum vb. şeyler her sene söylenen şeyler, ama oyun tam tersi oluyor, aynı şeyin laciverti. Fifa biteli yıllar oldu, daha da düzelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlarPs5 Fc25 de santra adı oluşturamadım genel Bi problem mi var. Oluşturmak isterken "Online ol" sekmesinde ilerliyorum ama ekranda Bi değişiklik olmuyor. Normalde son 6-7oyunda profil oluşturuluyor ve her yeni oyuna otomatik olarak aktarılıyor. Çözümü var mı arkadaşlar yoksa güncelleme mi bekliyceez
Oyunu aldım,ara sıra tekli online sezon ve ortaklaşa online sezon maçlarını oynamayı düşünüyorum.
Burada ve çeşitli forumlarda yapılan olumsuz eleştirilerle birlikte sanırım ilk kez (eskiden zaten kötü olan 2008 öncesi Fifalar dahil) bir Fifa oyununun Gamespot ve İgnden 10/6 aldığını görüyorum.
Futbol oyunlarında yeni ve kaliteli bir oyuna ihtiyaç var.
Futbol oyunlarında bu işi önceden yapmış ve başarılı olmuş ( Mesela Pesin şu an oyun yapmayan Japon yapımcılarından veya başka yapımcılardan ) çıkabilecek yeni ve taze bir kana ihtiyaç olduğu açıkca belli ediyor.
Her zaman Fifa serisinin en büyük kozu olan ‘’Lisans ,atmosfer ve zengin turnuva ve lig seçeneklerinin’’ artık beş para etmediğini, her sene temcit pilavı gibi aynı oynanış ve grafikleri sunmanın insanların tepkisini çektiğini ,rakipsiz ve tekel bir oyunun sonunda iyice kötüye gideceğini hepimiz görüyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Eylül 2024; 20:3:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rush modunda proclupte oynamak isteyenler ekleyebilir.
Psnid: SpecialForcesTR_
Arkadaşlar eski serilerde taktik bölümünde ultra defans, defans, ofans, ultra ofans gibi dizilişler vardı onları da yapar skora göre oyun içinde
taktik değiştirirdim acaba fc 25 de onu da mı kaldırdılar dün biraz baktım bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim !
-
Taktikler çok kötü olmuş. Özelleştirmeye izin vermiyor, illa oyunun sunduğu kalıpları kullanmamızı istiyor. Tiki Taka seçersek, iki bekten biri mutlaka sahte bek olmak zorunda kalıyor. Tek bir oyuncunun rolünü bile değiştirsek, taktik özele dönüyor ve antrenör katkıları tüm oyunculara azalıyor. Halbuki sadece rolünü değiştirdiğimiz oyuncuya olan antrenör etkisinin değişmesi lazım. Neden bütün takım bozuluyor anlamadım.
-
Bu oyunda evdeki arkadaşlar ile santra oynarken online başka bir arkadaşı maça alabilir miyiz?
Ya da şöyle sorayım evdeki 3 kişi uzaktaki bir kişi ile aynı anda 2ye2 gibi maç yapabilir mi?
Fc 24 ten kazandıgımız paketler Fc 25e ne zaman yuklenecek bılen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 30 Eylül 2024; 15:18:5 > -
Canlı kariyer olayı yalan mı oldu? Hani 5 büyük ligde gerçek zamanlı kariyere başlayabilecektik. Takımın gerçek pozisyonundan itibaren biz devralacaktık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olur
Peki nasıl olur ?
Üçgene basıp misafir hesap olarak katılacak
Rush modu fena sardı tek olmama rağmen 1 takıma denk geldim 5 6 maç üstüste yendik paslı oynadılar hep.. Rush modunda adam lazımsa ekleyin.
Psn id: SpecialForcesTR_
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X