Oyunun kodlarini reverse eden birisi olarak. Momentum bu oyunun malesef bir parcasi. Bizzat kodlarini gordum oyunun icinde. Event dinleme yontemi ile oyunun icinde cagirilan kodlari ve paremetreleri inceledim ve macin bazi kisimlarinda bu kodlarin calistirildigini gordum. Yani bir nevi duruma gore oyuncularinizi ya guclendiriyorlar yada gucsuz birakiyorlar. Bu arada bu oyuna bir yazilim cikarsam, bu TR piyasasinda alici cok bulabilirmiyim ? Bulabilirsem hangi topluluklardan musteri aramam lazim ? Topluluklari bilen birisi ozelden yazabilirse sevinirim. |
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (16. sayfa)
-
-
Momentum fifanin 10 kusur yildir bir parcasi hocam artik onu kabullendik zaten..hatta yemin ederim size abartmiyorum artik nezaman gol yiyecegimi bile cok net sekilde biliyorum..yani o derece artik momentum konusunda gelistik..fakat fifa24 dahil momentum ilk aylarda bukadar yogun olmazdi..yani oyunun 3-5 aylarinda dozaji artirarak devreye girerdi..biz oyuncular ilk 3 ay off ne guzel oyun olmus derdik sonra sacbas yolardik..ama fc25 te ilk gunden beri artik oyunun parcasi olmuscasina momentum cok yuksek seviyede devrede..ve bunu alisila gelmisin disinda yogunluk ve degisiklikle yapiyor..yeni bir kodmu deniyorlar yeni bir yapay zekami bilemedim ama hic bu kadar momentumu hissettigim olmamisti mekanik bir oyun hissi veriyor fc25..
-eger oyunun ilk dakikalarinda yogun atak yapiyorsaniz momentum ilk golu karsi tarafa attiriyor..
-eger oyunda ondeyseniz bariz sekilde attiginiz paslarin %90 ni rakibe gidiyor..
-eger oyunda ondeyseniz kaleciniz butun toplari rakibin onune celiyor yada sektiriyor..
-eger rakibinize cok ustun bir oyun kurdaysaniz defansiniz tamamen kayboluyor orta 2 defans oyuncusu toplara mudahale etmemeye basliyor ve her topu kaciriyor rakibiniz defansin orta hattini sadece kosma tusuyla rahatlikla geciyor..
-yine oyun ustunlugunuze gore rakibiniz kanattan kosmaya basladiysa yakalamaniz mumkun olmuyor..
-eger 1 farkla gerideyseniz oyun size bir sure gol attirmiyor nerden sut cekerseniz cekin kaleci adeta cosuyor..
-real madrid oyunun bug u malesef rakiplerin %90 ni reali aliyor,mbappe hicbir sutu kacirmiyor,vjunior tutulmuyor..
simdilik bariz sekilde bunlara denk geldim..tabi bunlar sadece rakiplere olmuyor banem lehimede oluyor..mesela real alan ama oyunu cok bilmeyen bir adama oyun realle gs yi dengelemeye calisip sapitinca ben rakibi 5-6 atar hale geliyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eskiden oyun çıktığında buralar yıkılırdı eski tat heyecan kalmadı yaklaşık 5 aydır efootball dayım ordada momentum var ama fc kadar değil daha keyifli bir oyun bir şans verin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler kariyer modu hakkında yorumlarınızı rica ederim. Geçen sene rezaletti. Maçlar yine 5-10 gollü mü oluyor? Gerçekçi skorlar çıkıyorsa oyunu alacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bugün ilk defa oynadım oyunu.
Dribling yaparken sağa sola gitmek istediğimde topu saçma sapan ayağından açıyor oyuncular. Gelen pası aldığımda ani dönüş yapmak istediğimde aynı şekilde saçma bir şekilde topu ayağından açıyor oyuncu. Bunu nasıl düzeltirim?
Hocam ağırlıklı olarak kariyer oynayan biriyim. Geçen sene sırf maçlar saçma sapan skorla bitiyor diye oynamadım. Bu sene oyunun offline tarafı çok daha oturaklı ve ağır bir oynanış var. Kariyer modunda epey vakit geçirdim dediğiniz gibi bol gollü skorla biten maç sayısı çok az oluyor. Detay olarak maalesef hala çok yavan kariyer modu ama oynanış olarak tatmin edebilir.
-
Kol ayarlarında klasik seçip onun üzerinde ayarlamalar yapınca düzeldi benim
-
Çok teşekkürler. Enis Kirazoğlu'nun ilk videosunda skorlar daha oturaklıydı. İkinci videoda yine ilk yarıdan 5 gol olan maçları görünce biraz soğudum :( Ben de alt liglerden takım seçip oynamayı seviyorum. Fantastik skorlar tat kaçırıcı oluyor.
-
Kariyer modunda sözleşmesi 6 ay kalan oyuncuları bonservis ödemeden yeni sezon için alıyorduk. O olay kalkmış sanırım ya da ben bulamıyorum.
Düzeldi kardeşim sağol.
Fakat başka bi sıkıntı var, ben online olarak hep sezon oynuyorum. Takımın dizilişini değiştiremiyorum. Kafayı yicem.. dizilişi değiştiriyorum, oyuncu rollerini yapıyorum, kaydet diyorum bi çıkıyorum diziliş varsayılana dönmüş. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl yapılıyor bu?
Bu sorun bende de var. Cok sinir bozucu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de sürekli online sezon oynuyorum hocam. Başta bende de aynı problem vardı fakat şu anda azaldı. Maç içinde değil de sezon ekranında taktiklere girip ekstra 2-3 taktik daha ekledim. Eklediğim taktiklerde detay ayarları yapınca kaydedildi diziliş. Taktik ekranında sol üstte fc ön ayar - özel seçenekleri var. Onlarla alakalı da olabilir hocam. Eve gidince ben hangisini seçmişim bakarım
-
Valla sevinirim kardeşim. İnanılmaz sinir bozucu. Takım alıyorum, taktik yapamıyorum
Arkadaslar kariyer modu oynuyorum ustun goturdugum macin son 10 dksi biseyler oluyor rakibe benim defans surekli bos birakiyor 2-0 dan 3-2 mac veriyorum sizde de olan bisey mi yoksa benim taktigimle mi alakali? kritik mudahaleleri hep yapan defansin son 10 dk bos birakmasi 2 dkda 2 gol yemem vs normal mi sizce yapay zekada mi bende mi sorun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba kariyer modunda antrenman bölümü yok keskinlik tüm kadronun en düşükte ne yapabilirim
Onu attık kariyer moduna girerken seciyorsunuz ve oyun icinde o kariyere devam ederken birdaha değişemiyorsunuz. Ben de o yüzden yeni kariyer modu açmıştım. Çok karışık ve saçma olmus acikcasi
Çok saçma değil mi hiç bir müdahale edemiyorum eskisi gibi olması için yeni kariyer açarken neleri seçmem gerekiyor peki hocam.Bir de keskinliğin düşmesi neleri etkiliyor tam olarak kariyeri çöpe atmak kadar mühim bir özellik midir
Hocam ayarlarinizi herseyi yaptiginizda geri gelmeden once yukaridaki kodu kaydedin...geri dediginizde zaten yaptiginiz hicbirsey olmamis oldugunu goreceksiniz..kod yazin yerine girip not aldiginiz kodu girin yapmis oldugunuz takim gelecek..ben bu sekilde cozebildim bu hatayi..bende sadece online sezonlar oynuyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X