Şimdi Ara

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
38
Favori
21.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene çıkması çok zor 2K fifanın. Bu sezona yetiştirebilecek olsalar elli tane trailer reklam gameplay paylaşırlardı şimdiye. Düzenli futbol oyunu alan kitle parasını bu iki üç aylık periyotta harcamış ve seçimini yapmış oluyor zaten. Bu dönemde lanse etmeyip de kasımda aralıkta bir anda sürpriz çıkış yapma gibi bir hataya düşmezler.

Benim tahminim şayet 2025 yılında çıkarabilecek hale gelirlerse ilkbahar yaz başı gibi reklam pompalayıp, trailerlar yayınlayıp ea fc'cilere bu sene bizde varız derler. Temmuz agustos gibi de ön siparişe açıp ea fc ile aynı dönemde eylül 2025 gibi çıkartırlar.

Bu senede ea fc'ye bir şekilde katlanacağız gibi duruyor indirim falan bekleyip.

2K'nın fifa'sı da tabi inşallah sağlam kaliteli güzel bir oyun olarak çıkar da sonu garabet efootball gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 20 Temmuz 2024; 15:1:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FC 24te hesaptaki coinleri nasıl satabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizce hindistan hesabı ile 2700 tl civarlarına ultimate versiyon alınır mı? Sorun çıkar mı

• Türkçe spiker de gelirse şaşırmayın :)

• takip

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Hocam ben 2008 den bu yana fifa oynarım konsolda daha eski vinnig vs onları saymıyorum arada pes 2009 ve 11 geçmişim var efootball serisine ucube gözüyle bakıyordum 3 yıldır indirip yarım maç atıp i silen ben 1 hafta şans verdikten sonra keyif almaya başladım sahada daha özgür hissetiriyor ve daha mücadeleci bence şans verilmeli ve efootball oynayan kişiler cevremde artma başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 23 Temmuz 2024; 15:39:20 >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

FC 25 fragmanda oyundan hiç kesit koymadı çünkü aynısı çıkacak   Oyundan keyif almak isteyen varsa efootball daha iyidir. Bende Pes 21 olduğu için efootball oynamıyorum. Ne zaman ofline modlar getirirse o zaman oynarım  

• Ya e footbal futbol oyunu mu ya leş mobil oyunu tek futbol oyunu e footbal olsa bile oynamam o mobil oyununu oynayan da nasıl oynuyor onu da anlamış değilim takımlarda sifirlanmiyor 99 messi 100 messi 102 lik messi diye gidiyor

Fc24 güzel mi değil oda saçma sapan şeyler oluyor fc25 de öyle olacak ama e footbal yerine fc 25 tercih ederim

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

o konuda haklısın dostum, ben daha çok kariyer modu yani ofline modlar üzerinden oynuyorum. EA FC içerik olarak çok zengin ama oynanış olarak çok zayıf. İnan Pes 2021 olmasa oynayacak oyunum olmazdı. Fifa 19 a kadar güzeldi aslında sonrasında aynı oyunları çıkarıp duruyor. Sadece kadro güncelliyor. Boşver kardeşim izlemeyeceğimiz animasyonları ne diye koyuyorsun 3 yıldır. Şu oyun motorunu değiştir artık ya.

Neyse bekleyip göreceğiz artık ama sizin yerinizde olsam 2900 TL vermem bu oyuna. Gidin kardeşlik falan halledin bir şekilde bu parayı vermeyin

• Aynen ortak aldım zaten oyunu ea vazgeçmiyor şu oyun motoru değişse belki iyi bir oyun çıkar da yapmıyor nedense o kadar para kazanmalarına rağmen

Hocam bende eski pescilerdenim. Daha adı iss iken falan ps1 de oynardım. Yıllarca hem fifa hem pes birlikte oynadım. Bazı yıllar biri diğerinin önüne geçti oynama sürem açısından elbet ama hep iki oyuna da şans verdim. Ben futbol aşığıyım. Bana üçüncü güzel bir futbol oyunu verselerdi onu da oynardım yıllarca. Kısacası fifa olmazsa olmazım değil. Ama pes malum çöp bir oyun oldu. Efootbal ucretsiz versiyona geçti o gün bıraktım. Android oyundan halliceydi. Evet gelişme var son zamanlarda. bir süredir pc de kurulu bende de. Baya bir düzeltmiş kendini efootball. Ama my club çakması bir moddan ibaret oyun. Açıp bir kariyer yapamayacaksam napayım öyle oyunu. Eş dost geldiğinde iki maç atalım desem takım sayısı komik sayıda. Herşeyi kısıtlamışlar. Maç süresi bile değiştirilemiyor. Yani gameplayi fena degil evet ama şu anki bozuk fifanın bile karşısında diz çöker tövbe ister.

Bakalım inşallah 2K sağlam bir yapımla gelir de futbol oyunu alanı renklenir tekrar oyun sektöründe. Onlar da ayrı paragözler ama olsun napalım. Ha ea ha 2k tecavüz kaçınılmazsa zevk alacağımızı seçeriz en azından :)

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Hocam fifada online oynadığım maç sayısı 2 elin parmağını geçmez bende kariyerciyim ama oyun artıl tat vermiyor hep aynı ataklar aynı tip goller ilginç şekilde efootball heyecan yarattı bende

Gameplay olarak evet efootball keyif veriyor. En güzeli sanırım ea fc'nin lisans ve içeriği ile efootball'un güncel gameplayinin birleşimi olurdu :)

• Geçen sene hem oyun içi hem ea play , ikisi bir arada indirim olmamıştı. Bu senede öyle olur değil mi, bu konuda bilgi varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şaka gibi gerçekten oyuna yüzde 10 bile etkisi olmayacak FC IQ diye bişey getirip birebir aynı oyunu iteliyorlar tekrar. Akıl alır gibi değil.

EA SPORTS FCyoutube
    See the new gameplay features coming to EA SPORTS FC 25 including FC IQ, Player Roles, Goalkeeper PlayStyles, and more. Pre-order FC 25 now: http://x.ea.com/80849 Get your team playing like the world’s best with FC IQ, influence player tactics through all-new Player Roles, along with all new goalkeeper PlayStyles and more new gameplay features in FC25. Learn more about the new gameplay features in EA SPORTS FC 25, launching September 27: http://x.ea.com/80850 Pre-order EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition by 20 August to get an untradeable Football Ultimate Team™ Hero Item in EA SPORTS FC™ 25 with an upgraded 'Prime' version arriving in November and receive an untradeable Hero or ICON Player Item in FC 24 Ultimate Team™ from the Greats of the Game campaign: http://x.ea.com/80849 CHAPTERS: 0:00 - Intro 0:19 - FC IQ 1:30 - Player Roles 2:18 - Smart Tactics 3:46 - Goalkeeper PlayStyles Subscribe to see more from EA SPORTS FC™: http://bit.ly/pzw4VD #FC25
    https://www.youtube.com/watch?v=QrID0EA3hhI
  • gameplay videosunda bile lisans vs. pompalamışlar :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Sports FC 25 - Official Gameplay Deep Dive Trailer

IGNyoutube
    Check out this EA Sports FC 25 gameplay trailer. EA Sports FC 25 is the latest installment in the football (soccer) EA Sports FC series developed by EA. Take a look at the gameplay deep dive to get a feel of the new features coming to EA Sports FC 25 such as FC IQ, Player Roles, Goalkeeper PlayStyles, and more for players to enjoy. EA Sports FC 25 is launching on September 27 for PlayStation 4 (PS4), PlayStation (PS5), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, and PC. #EASportsFC25 #FC25 #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=jzVqN_Mu5yI
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Bu videonun Türkçe anlatım ile yayınlanması beni çok şaşırttı. Türkçe spikerde eklediler mi acaba?..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 25 Temmuz 2024; 20:43:16 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Daha TR ye server acmiyolar sen Turkce spiker diyorsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 25 Temmuz 2024; 20:46:26 >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

Haklısında işte ne bileyim bir umut 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 25 Temmuz 2024; 20:50:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.