Şimdi Ara

Ea Store Bad Company 2 ALdım ama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DÜn akşam ea storeden bad company 2 i aldım
    ama şuan itibariyle keyim gelmedi siparişim görünüyor kredi kartımdanda para çekilmemiş
    hafta sonu olduğu içinmi gelmedi veya kaç günde geliyor bir bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WraThTurK -- 31 Ekim 2010; 14:35:13 >

• Para çekilmemişse sorun yok.Parayı alınca key işinide hallederler.Sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Para çekilmemişse sorun yok.Parayı alınca key işinide hallederler.Sabır.
    Para çekildiğinde gönderirler merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

Para çekildiğinde gönderirler merak etme

Alıntıları Göster
    indirimden mi aldın ? eğer öyleyse o indirim amerika için o yüzden siparişini iptal etmişlerdir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

indirimden mi aldın ? eğer öyleyse o indirim amerika için o yüzden siparişini iptal etmişlerdir büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    evet indirimden aldım ama baktım sitelerde forumlarda indirim var alan alsın yazıyordu bende aldım
    valla pek karışık bişey oldu :D
  • quote:

indirim sayfasına bende bakmıştım, digital download içindi ama sadece abd olduğu hiç dikkatimi çekmedi.

digital download olanı neden sadece abd yapsınlar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

quote:

indirim sayfasına bende bakmıştım, digital download içindi ama sadece abd olduğu hiç dikkatimi çekmedi.

digital download olanı neden sadece abd yapsınlar ki?

Alıntıları Göster
    Yurt dışına satışlarda farklı vergiler vb. şeyler olabilir. Hem aral da dahil hepsi aynı kaynaktan alıyor. Toptancı ucuzdan satarsa aral gibi şirketler napsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Yurt dışına satışlarda farklı vergiler vb. şeyler olabilir. Hem aral da dahil hepsi aynı kaynaktan alıyor. Toptancı ucuzdan satarsa aral gibi şirketler napsın.

Yeter Aral'ın para kazandığı her oyun ondan çıkıyor birazda tüketici kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black&White

quote:

Yeter Aral'ın para kazandığı her oyun ondan çıkıyor birazda tüketici kazansın

Alıntıları Göster
    Ben aldım oynuyorum şu an, yalnız oyunu EA Download Manager ile indirme sadece orada bir hesap aç-sağlam bir mail adresi olsun- login olduktan sonra oyunun resminin altında İ biçimindeki işarete tıkla orada CD-Key'i diğer bilgilerin içinde bulabilirsin. Son olarak oyunu EA download managerden indirme Torrenten indir (Yasal olarak alındığı için bahs etmekte mahsur görmüyorum) çünkü EA download manager, ben tecrübe ettim bir kurulumdan sonra indirdiğin dosyaları siliyor ve oyunu sistemden kaldırdıysan bir daha kurmak için tekrar indirmek zorundasın. Hiç crackleme sakın orijinal olarak kalsın, sadece oyunu kurmadan önce orjinal cd-key'ini gir ve oyununu oyna. Bu arada gecenin bu saatine kadar bu oyun yüzünden uyanık kalıyorum kaç gecedir, bayağı sardı beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hititli85 -- 6 Kasım 2010; 4:01:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hititli85

Ben aldım oynuyorum şu an, yalnız oyunu EA Download Manager ile indirme sadece orada bir hesap aç-sağlam bir mail adresi olsun- login olduktan sonra oyunun resminin altında İ biçimindeki işarete tıkla orada CD-Key'i diğer bilgilerin içinde bulabilirsin. Son olarak oyunu EA download managerden indirme Torrenten indir (Yasal olarak alındığı için bahs etmekte mahsur görmüyorum) çünkü EA download manager, ben tecrübe ettim bir kurulumdan sonra indirdiğin dosyaları siliyor ve oyunu sistemden kaldırdıysan bir daha kurmak için tekrar indirmek zorundasın. Hiç crackleme sakın orijinal olarak kalsın, sadece oyunu kurmadan önce orjinal cd-key'ini gir ve oyununu oyna. Bu arada gecenin bu saatine kadar bu oyun yüzünden uyanık kalıyorum kaç gecedir, bayağı sardı beni :)

Alıntıları Göster
    EA download manager dediğin gibi BC 2'yi preload olarak indirmiyor, oyun setup kurulumu ile gerçekleşiyor buda oyunun yedeğini elde bulundurmak anlamına geliyor, kutulu alanlar için sorun yok zaten. Bende oynadıkça sevmeye başladım artık çok zevkli geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Kasım 2010; 11:25:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaQ

DÜn akşam ea storeden bad company 2 i aldım
    ama şuan itibariyle keyim gelmedi siparişim görünüyor kredi kartımdanda para çekilmemiş
    hafta sonu olduğu içinmi gelmedi veya kaç günde geliyor bir bilgi verirseniz sevinirim..

Geldimi keyin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

EA download manager dediğin gibi BC 2'yi preload olarak indirmiyor, oyun setup kurulumu ile gerçekleşiyor buda oyunun yedeğini elde bulundurmak anlamına geliyor, kutulu alanlar için sorun yok zaten. Bende oynadıkça sevmeye başladım artık çok zevkli geliyor.

beyler oyun sarıyor mu? Ona göre alacağım. Bi açıklayın nasıl bir şey? Black ops mu medal of honor mu almalıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

beyler oyun sarıyor mu? Ona göre alacağım. Bi açıklayın nasıl bir şey? Black ops mu medal of honor mu almalıyım sizce?

Alıntıları Göster
    medal of honor rezil bişey. Cod bilmyiorum ama hilesi çıkar %70. BC2 iyidir. Vietnam pacth çıkacak iyice heycan gelcek.

• quote:

medal of honor rezil bişey. Cod bilmyiorum ama hilesi çıkar %70. BC2 iyidir. Vietnam pacth çıkacak iyice heycan gelcek.

-medal ı sevmediniz. neden peki? Bir de bc2 vietnam patch yeni bir dlc mi olacak yoksa ona da özel key alcak mıyız?

-Son sorum olarak, bir bc2 keyini 5 bilgisayarda kurabiliyor muyuz? yani yüklediğimiz key ayrı 5 bilgisayarda da olur mu?

-Bir de şu Oyunu sildim diyelim, aynı key'i bir defa daha yazabiliyor muyuz? bilgisayar değiştirirken cd key'i o bilgisayarda kullanabiliyor muyuz?

• quote:

quote:

-medal ı sevmediniz. neden peki? Bir de bc2 vietnam patch yeni bir dlc mi olacak yoksa ona da özel key alcak mıyız?

-Son sorum olarak, bir bc2 keyini 5 bilgisayarda kurabiliyor muyuz? yani yüklediğimiz key ayrı 5 bilgisayarda da olur mu?

-Bir de şu Oyunu sildim diyelim, aynı key'i bir defa daha yazabiliyor muyuz? bilgisayar değiştirirken cd key'i o bilgisayarda kullanabiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    Bence çok kötü yapmışlar. Adam 5 mermiyle ölüyor. Grafikler enteresan. Aim ve ateş etmek çok kötü.

Özel key alacaksın 15 dolar.

5 bilgisayara yükleyip napacan. 1 keyle sadece 1 accound alabilirsin.

Oyunu silmeden önce veya başka pc ye yükleyeceksen deauthorize edebilirsin. Etmezsende 10 kez kullanma hakkın var.

• quote:

Bence çok kötü yapmışlar. Adam 5 mermiyle ölüyor. Grafikler enteresan. Aim ve ateş etmek çok kötü.

Oyunu silmeden önce veya başka pc ye yükleyeceksen deauthorize edebilirsin. Etmezsende 10 kez kullanma hakkın var.

Teşekkürler. Bu deauthorize olayını ve, gerçekten bc2 ve medal of honor'un farkını söylerseniz memnun kalacağım. Arkadaşlarla kaç günden beri tartışıyoruz. birlikte key alacağız da bu konuda pek fikrimiz yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    beyler Steam'de oyun 30 dolar.
    acaba teknosa'dan veya mediamarkt'tan alsam daha ucuza gelir mi?
    (veya herhangi başka bir kaynaktan daha ucuza bulabilir miyim?)

• quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

İnternetten torrent indir, veya sadece key al, ea download'a gir. Ordan indir. 30 tl ye maal oluyor.
  • quote:

quote:

İnternetten torrent indir, veya sadece key al, ea download'a gir. Ordan indir. 30 tl ye maal oluyor.

diyorsun ki Serial Key satın al.
    sonra oynu indirip EA Account'ı ile Log In olup o Serial Key'i gireyim.
    Oynarım?
    Ve Serial key 30 TL?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

quote:

diyorsun ki Serial Key satın al.
    sonra oynu indirip EA Account'ı ile Log In olup o Serial Key'i gireyim.
    Oynarım?
    Ve Serial key 30 TL?

Alıntıları Göster
    Evet. 2. el ilanlarından bakabilirsin oyun key satan siteler var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.