Şimdi Ara

EA tercih listem (fikirleriniz önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Y-EA 2400.yüm. Uluslararsı ilişkiler ve hukuk yazıcam ama kafam karışık. Uİ ve hukuk diye ayrı tercih listemi göstericem.

-Uİ-
    *Boğaziçi
    *Bilkent
    *Galatasaray
    *ODTÜ

Boğaziçini çok istiyorum ama tutmaz gibi. Ama bilkent olursa da fena olmaz (beleş yurt ve burs vs.) ama özel üni olması beni tedirgin ediyor. İş imkanları ve yurt dışı olanakları nasıl bu üniden mezun olanlar için? Galatasaray da fransızca ve hiç temelim yok. Zorlanır mıyım?

-Hukuk-
    *Ankara
    *İstanbul
    *Hacettepe
    *Marmara

Galatasaray Uİ olmazsa ODTÜden ziyade ankara hukuk tercihim. Herhalde tutar ankara.

Ve ek olarak son sıralara galatasaray ve ankara siyaset bilimi yazmayı düşünüyorum. Bunları aynı listede nasıl sıralamalıyım? Üniversiteler hakkında bilgisi olanlar da artılarını ve eksilerini yazar mısınız?

-Sonuç belgem-

EA tercih listem (fikirleriniz önemli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppppppp ulan uppp bi bakın be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakkını helal et, sıralamam küsüratlı ama ben 2400 diyorum demek o kişi sendin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabizade Nazım -- 6 Ağustos 2018; 10:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabizade Nazım

Hakkını helal et, sıralamam küsüratlı ama ben 2400 diyorum demek o kişi sendin
    Boşver moruk. Ne diyosun benim durumuma?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmaizolur

Boşver moruk. Ne diyosun benim durumuma?

Alıntıları Göster
    Hocam şahsi fikrim boğaziçi siyaset ve uluslarası ilişkiler en iyisi, olma ihtimali var çünkü önünüzde baya bir kişi işletme iktisat istiyor. Galatasaray küçük bir okul kampüs yok bir de fransızca cazip gelmiyor, öte yandan bilkent çok güçlü bir seçenek ben boğaziçinin hemen altına bilkenti koyardım ardından galatasaray ve odtü diye devam ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabizade Nazım -- 6 Ağustos 2018; 11:0:48 >
  • Hocam Galatasarayın Fransızca olması büyük avantaj zaten başka ünilere giderseniz de uluslararası ilişkiler bölümünde dil öğrenmenin çok önemli olduğunu anlayacaksınız. Benim sıralamam da 3k istanbulda olsaydım galatasarayı düşünebilirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem konusunda tercih 120k
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim Bilkent Üniversitesi öğrencilerine en iyi imkanı(burs,yurt,yurtdışı) sunan üniversite bana göre sıralaman çok iyi bence ilk sıralara iibf bölümlerini yazmalısın üniversite seçmek sana kalmış hakkında hayırlısı olsun

• Eğer uluslararası ilişkilerde kararlı ama Boğaziçinden vazgeçemiyorsanız ilk iki tercih şu şekilde olabilir :

1)Boğaziçi Politika

2)Boğaziçi Ekonomi(2017'de 2300 ile aldı, sıralamaların düşeceği söyleniyor. Politika tutmayabilir ama ekonominin tutması daha olası. İleride ekonomi kazanıp politika ile çap yapabilirsin ya da bölüm değişikliği yapabilirsin. Tabii bunlar riskli cümleler... Araştır derim, Boğaziçi markadır.

Boğaziçinin altına yazacakların kesin tutacak olan yerler.

Hayırlısı olsun, başarılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.