|
EA, Yeni Need for Speed Oyununu Erteledi; Criterion Games, Battlefield 6'ya Yardım Edecek
-
-
Evden daha cok calisiyorlardir. Iyi yapmislar isleri paylastirarak, bu sefer iyi bir bf bekliyorum
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Yeni Battlefield da kreatif sıkıntılar var demek. Keşke BF1 gibi mühür ve güzel bir iş çıkarsalar yine ortaya ama nerde...
-
NFS Heat gibi olacaksa zaten gerek yok çıkarmasınlar. -
Bf6 da ertelenecek diyebiliriz.
Bf6 nin iyi cikmasini cok istiyorum.Piyasada duzgun arcade shooter kalmadi.Baharda tanitilacakti az kaldi bakalim.Erteleme olmada oynariz insallah.Benzer Cod oyunlarindan sitkim siyrildi iyi bir BF a ihtiyaci var piyasanin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Battlefiled'in yeri her zaman ayrı oldu benim için, iyi bir oyun olur umarım.
-
Çok mantıklı hareket, Battlefield bekliyoruz.
-
Ohooo hani her yıl oyun çıkacaktı? Paraya kaçtı tabii ea şaşırtmadı... -
Şu projede tek güvendiğim isim vince zampella ki ona rağmen hala hypem yok -
Yeni NFS'leri Codemasters'a verdiler kesin.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
“ Ayrıca DICE LA ekibi de yeni Battlefield oyununa canlı servis unsurlarıyla ilgili olarak yardımcı oluyor.” Battlefield RIP :(
Yoksa Vietnam mı? Hiiiih
NFS belini hiç doğrultamayacak galiba. Tumblr kitlesine hitap etmeye çalışıyor 3 oyundur. Artık şu Frostbite'ı umarım salarlar da adam akıllı bir motor seçilir. Bir yarış oyunu dinamiklerine hiç mi hiç uygun bir motor değil, hala daha zorlanıyor.
-
Umarım eski Bfler gibi olur.Bf5 call of duty gibiydi resmen. -
son oyunları çok kötü battlefield'ın. hala bence açık ara en iyi oyunu bf4.
-
Einstein'ın bir aptallık tanımı vardı sürekli aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemektir diye. EA tam olarak bunu yapıyor bence. Yahu yıllardır NFS yaptırıyorsun arkadaşım. Son zamanlarda çıkanların hiçbiri de tutmadı. Acaba hatayı nerede yapıyorum diye düşünmüyor musunuz? Nedir bu inadınız? Neden NFS serisinde bu kadar inadınız var. Bir sürü seriyi bitirdiniz hatta Maxis gibi büyük stüdyoları bile kapattınız lakin NFSnin bu büyük başarısızlığına rağmen hala çıkartmaya çalışıyorsunuz. EA'in yönetimi nasıl bir kafa yaşıyor bilmiyorum. Eğer FIFA da iyi rekabet olsaydı çoktan batardınız. Diğer serileriniz rezalet durumda. Battlefield'ı bile mahvetmeye çalıştınız. Oyuna Sovyetler eklenmedi. Gittiler bilmem kaç saat gün bile sürmeyen Amsterdam savaşını eklediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Battlefield oyununda tanklar yarış arabası gibi giderse sorumlusu Criterion Games'dir.
HEat bence son yıllarda çıkan en zevkli NFS'idi ordan geliştirsinler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
NFS Heat gibi olacaksa zaten gerek yok çıkarmasınlar.
|
Battlefiled'in yeri her zaman ayrı oldu benim için, iyi bir oyun olur umarım. |
-şimdi kanka bak tanka nitro takıyorsun -kardeş ne yapıyon ya ! -dur şimdi birde modifiye yaptık mı kanat falan ...
|
Benzer içerikler
- mortal kombat karakterleri
- grand theft auto vi çıkış
- ea play pro fiyat
- ghost of tsushima pc
- fm25 mobile ne zaman çıkacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X