Şimdi Ara

Eaglex64.sys Mavi Ekran Hatası Win8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir uygulamayı açarken bazen tam açılışta bazen açıldıktan biraz sonra mavi ekran hatası alıyorum. Mavi ekran ve altında page_fault_in_nonpaged_area(Eaglex64.sys) yazılı bir hata geliyor.Pc yeniden başlatılıyor. Araştırdım netten ama pek beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• C:\windows\minidump klasöründe dump dosyaları vardır. O dosyaları yükleyin banda linki atın, bunları yaptığınızı da haberdar et butonu ile bana bildirin bir değerlendirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

C:\windows\minidump klasöründe dump dosyaları vardır. O dosyaları yükleyin banda linki atın, bunları yaptığınızı da haberdar et butonu ile bana bildirin bir değerlendirelim.

http://s3.dosya.tc/server23/k4jPgx/dump.rar.html
  • Sorunun çözümüne ilişkin bir kaç öneri sunacağım, hangisinin sizin durumunuza çözüm getireceğini bilemediğimden sırası ile uygularsanız umuyorum ki sıkıntınız düzelecektir.

1. AhnLab HackShield programı yüklü ise bu programı kaldırın. Kaldırırken uninstall tool veya ebnzeri bir dosya kalıntısı bırakmadan kaldırma işlemi yapan bir program kullanmaya özen gösterin. Tabi unutmadan bu işler için full sürüm gerektiğini de belirteyim.

2. Bu adresten root kill, taramanın ardından da malware tarama aracısını indirip bilgisayarınızı virüslere karşı bir taratın. Taramanın sonucunda tehdit bulundu vs. gib bir sonuç çıkarsa buraya da koyun ki acaba virüsten mi kaynaklı yoksa sizde ki dosyamı bozuk değerlendirme şansımız olsun.

3. C cleaner veya ildiğiniz başkaca bir süprüntü temizleme aracısı ile kalıntıları ve regedit temizliğini yapın.

Bu üç işlemi yaptığınızda problemin giderilmiş olması gerekiyor. (rootkill ile bir virüs bulunursa temizlemeyi de ihmal etmeyin). Ancak tüm bu işlemlere rağmen hala problem devam ediyor ise 4. adımı uygulayın;

4. Sıkıntıyı teşkil eden eaqle64.sys dosyasının bozuk olma ihtimaline karşın işletim sisteminize uygun olanını internet üzerinden indirip sizdeki ile değiştirin (normalde AhnLab HackShield programı tarafından getirilen bu dosyayı kullanan metin2 oyununuz ihtiyaç duyarsa bu güncelleştirmeyi yapacaktır. Eğer metin2 oyununa girdiğiniz halde kendisi güncelleştirme yapmamış ise bu dosyayı manuel olarak indirebilirsiniz).

Durum hala düzelmemiş ise 5. adımı uygulayabilirsiniz;

5. Sıkıntıya neden veren eaqle64.sys dosyasını kullanan metin2 oyununuz. Bu oyunu uninstalltool veya bildiğiniz başka bir dosya kalıntısı bırakmadan kaldırma işlemi yapan program ile kaldırıp yeniden yükleyin.

Durumdan beni de haberdar ederseniz ihtiyaç olması halinde yeni çözüm yolları bulabiliriz. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 26 Mayıs 2014; 17:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Sorunun çözümüne ilişkin bir kaç öneri sunacağım, hangisinin sizin durumunuza çözüm getireceğini bilemediğimden sırası ile uygularsanız umuyorum ki sıkıntınız düzelecektir.

1. AhnLab HackShield programı yüklü ise bu programı kaldırın. Kaldırırken uninstall tool veya ebnzeri bir dosya kalıntısı bırakmadan kaldırma işlemi yapan bir program kullanmaya özen gösterin. Tabi unutmadan bu işler için full sürüm gerektiğini de belirteyim.

2. Bu adresten root kill, taramanın ardından da malware tarama aracısını indirip bilgisayarınızı virüslere karşı bir taratın. Taramanın sonucunda tehdit bulundu vs. gib bir sonuç çıkarsa buraya da koyun ki acaba virüsten mi kaynaklı yoksa sizde ki dosyamı bozuk değerlendirme şansımız olsun.

3. C cleaner veya ildiğiniz başkaca bir süprüntü temizleme aracısı ile kalıntıları ve regedit temizliğini yapın.

Bu üç işlemi yaptığınızda problemin giderilmiş olması gerekiyor. (rootkill ile bir virüs bulunursa temizlemeyi de ihmal etmeyin). Ancak tüm bu işlemlere rağmen hala problem devam ediyor ise 4. adımı uygulayın;

4. Sıkıntıyı teşkil eden eaqle64.sys dosyasının bozuk olma ihtimaline karşın işletim sisteminize uygun olanını internet üzerinden indirip sizdeki ile değiştirin (normalde AhnLab HackShield programı tarafından getirilen bu dosyayı kullanan metin2 oyununuz ihtiyaç duyarsa bu güncelleştirmeyi yapacaktır. Eğer metin2 oyununa girdiğiniz halde kendisi güncelleştirme yapmamış ise bu dosyayı manuel olarak indirebilirsiniz).

Durum hala düzelmemiş ise 5. adımı uygulayabilirsiniz;

5. Sıkıntıya neden veren eaqle64.sys dosyasını kullanan metin2 oyununuz. Bu oyunu uninstalltool veya bildiğiniz başka bir dosya kalıntısı bırakmadan kaldırma işlemi yapan program ile kaldırıp yeniden yükleyin.

Durumdan beni de haberdar ederseniz ihtiyaç olması halinde yeni çözüm yolları bulabiliriz. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

teşekkürler yarın bunları yapıp size dönerim

• http://www.dosyalama.org/download/4d20909d57698534abc0766906f8b5f4.html

tarama sonucu bu. bu işlemlerden sonra oyunu açtım başka bir hesapla 5 dk denedim sorun olmadı. kapatıp yeniden açmayı denedim yine aynı hatayı verdi
  • Simorgh S kullanıcısına yanıt
    Selam
    Vaktimin kısıtlı olması nedeniyle size uzun uzun yazamayacağım ama size yardımcı olabileceğini düşündüğüm ve sizin aldığınız hatanın aynısını yaşayan birileri çözümü yazmış. Aşağıdaki linki tam okuyun ve uygulayın..
    Kolay gelsin..

Hata Linki İçin Tıklayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.