Şimdi Ara

Earsonics ES5 kulaklığım nasıl? (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığın sıfır fiyatı 1100 dolar. Ben daha sonra 3000 TL'ye satacağım. Kablo değişimi olacak ve uç alacağım. Alalı 1.5 sene olacak ve 3250 TL'ye gelmişti. Tabii dolar çok daha düşüktü.

Fotoğrafta Sennheiser Momentum Wireless (1 sene önce 1700 TL'ye geldi) ve HiFiMAN Super Mini de var. O da 400 dolar ama onu satarsam 700 TL'ye satarım. Ekranda deforme var. Tabii buradan veya Letgo'dan falan satmam.

Earsonics ES5 kulaklığım nasıl? (SSli)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben böyle şeylerden anlamam bimden 10 TL'ye aldım onu kullanıyorum ama ciks duruyor hocam

• Pahalı bir zevk. Ne tür müzik dinliyorsun? Her parçanın FLAC halini bulabiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Pahalı bir zevk. Ne tür müzik dinliyorsun? Her parçanın FLAC halini bulabiliyor musun?

Satın aldığım albümler de oluyordu ama artık torrentle devam ediyorum. Genelde de Spotify kullanıyorum. Spotify 9 TL. Eğer ciddi bir geçiş düşünürsem Tidal Hi-Fi'ye terfi edeceğim. O bayağı iyi diyorlar.

• PonçikBey P kullanıcısına yanıt

Hifiman ile Spotify kullanılabiliyor mu? Bir de Spotify da FLAC desteği yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Hifiman ile Spotify kullanılabiliyor mu? Bir de Spotify da FLAC desteği yok sanırım.

Spotify'ın kalitesi çok düşük genelde. HiFiMAN'de özel bir işletim sistemi yok. Tek renk ekran zaten. Android lazım. Ben Tidal Hi-Fi'ye geçmeyi düşünüyorum. Aylığı 80 TL falan galiba ama ben çok fazla dinlerim. Karşılar yani.

• Aylık 80 TL degil 20 TL siz Baska birseye mi baktınız 80 TL yazan bir yeri bile yok tidalda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecenin yargıcı

Aylık 80 TL degil 20 TL siz Baska birseye mi baktınız 80 TL yazan bir yeri bile yok tidalda
    O normal versiyonu.

Bende tidal hifi kullanıyorum 20 TL veriyorum siz nereye bakıyorsunuz acaba

Hatta combo hediye paketi var oraya bir bak derim cok ucuza 9 aylık üyelik var

• quote:

Orijinalden alıntı: gecenin yargıcı

Bende tidal hifi kullanıyorum 20 TL veriyorum siz nereye bakıyorsunuz acaba
    Hocam Tidal 20 TL'ye Hi-Fi desteği vermez. O Hi-Fi desteği olmayan versiyonu. Yoksa ben de bilirim Tidal kullanmasını. Zaten Spotify normal kullanıcıya 20 TL ve kalitesi ortada. Ben mezun olmadan birkaç gün önce 1 yıl daha öğrenci versiyonu Spotify aldım. Tabii onlar bilmiyor. Tidal'in Hi-Fi versiyonu pahalı ve Techno-Fi sitesinden gördüğüm kadarıyla (2009-2015 arasında hep bu sitede yazdım) Hi-Fi versiyonu 20 TL falan değil. Biraz tuzlu. Kimse 3 dolara Hi-Fi desteği vermez.

Hocam sitesine girip bakmayı neden denemiyorsun fiyat belli 20 TL alıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.