Şimdi Ara

East Dakika Durmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DyingStar

Ben eastte oldukça eğleniyorum.

• "East dakika durmayın, west dakika durun"
  • w/l 1.35 1.40 falan her maç var jungler support nadiren support olmuyor ama support almazsa kenarda duruyor o da bir nevi supporttur bana kalırsa tüm swler aynı feeder leaver her şey aynı şu an profilimdeki defeatlerin hepsi leaver feeder evet böyle kazandıklarımı yazıyorum
    akali 14-3-7
    lee 19-4-10
    irelia 21-2-9
    kedırina 9-1-8
    yani illa kendin taşıyacaksın başka yolu yok leaver feeder falan he evet bir de 8-1-7 jarvan var kaybettim onu cassiopeia leaver tabi nidalee de 0-11 idi başta kazanıyorduk surrender attılar 3/2 falan hep böyle gitti karşıdaki top gp midde viktor var resmen ağlıyorlar noc gelmiyor noob jarvan 50 kere gank attı sürekli kasıyorlar noob noc go afk retard falan hep böyle gitti sonra baron aldılar bizim cassio "quit" nida zaten 0-11 bir de dalga geçiyor rekorum 0-28 diye dedim banlanmıyor musun o da bilmiyorum daha hiç banlanmadım dedi
    karşıda adam 3-14 ile kazanıyor biz burada 16-0 ile kaybediyoruz bu şekilde insanda şans diye bir şey olacak bu anasını avradını şansı evet diyorum ve 3 evetle uğurluyoruz ne saçmalıyorum ben tamam vazgeçtim
    özet : east west farketmez oyuncu öper affetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIKurtIII -- 4 Şubat 2012; 18:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

Abi yok. Cidden west ne kadar iyimiş ya. Ne feeder ne bir şey. En azından adam gibi oynamaya çalışıyor millet. East bağlasalar durmam abi. Konuyu açma nedenim yeni olan ve east te hesabı olan arkadaşlar hiç uğraşmadan direk west hesap açsınlar. Baksınlar keyiflerine. Cidden feeder mı dersin ? Oyunu bilmeyen mi dersin ? Ne ararsan var. Artık her mac feeder cıktı. Nasıl bir zihniyet ranked takım seçiminde oo good. We will win falan derken Tam yüklenme ekranın sonunda I afk hahahaha der ya. 1297 idi elom bu olay oldugu sırada. Umudu kestim bende gittim trolledim. Uzun lafın kısası West East'ı katlar

adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Orijinalden alıntı: DyingStar

Ben eastte oldukça eğleniyorum.

Hahaha valla bak :D Ben Shacoyla fantezisine oynuyorum zaten trolololo açıp dalıyorum oyuna ama genede taşıyorum.Ezreal oynarım genelde ve taşırım onun için çok east west fark etmez.
  • quote:

Abi yok. Cidden west ne kadar iyimiş ya. Ne feeder ne bir şey. En azından adam gibi oynamaya çalışıyor millet. East bağlasalar durmam abi. Konuyu açma nedenim yeni olan ve east te hesabı olan arkadaşlar hiç uğraşmadan direk west hesap açsınlar. Baksınlar keyiflerine. Cidden feeder mı dersin ? Oyunu bilmeyen mi dersin ? Ne ararsan var. Artık her mac feeder cıktı. Nasıl bir zihniyet ranked takım seçiminde oo good. We will win falan derken Tam yüklenme ekranın sonunda I afk hahahaha der ya. 1297 idi elom bu olay oldugu sırada. Umudu kestim bende gittim trolledim. Uzun lafın kısası West East'ı katlar

Abi yok. Cidden west ne kadar iyimiş ya. Ne feeder ne bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Fail troll :(

• Eastte adamakıllı ranked bile oynanmıyor.West nasıldır bilmem ama geçme şansım olmasına rağmen geçmemiştim hala devam ediyor mudur o beleş geçme onuda bilmiyorum
  • Ediyor. Keşke benimde o şansım olsa 2600 rp çok ya
  • quote:

Kendini cidden çok bir şey zannediyorsun değil mi ? 900 Elodan 1200 eloya gelmeye ne diyeceksin ? Konuştukça batıyorum ha ? Senin beynin tek bir bakış açısında olaya bakıyorsa üzgünüm o senin sorunun dostum Westte 1200 den 1500 e çıkmak Eastte 900 den 1200 çıkmaktan daha kolay diyorum.Ve emin ol 1300 elo East ile 1300 elo West arasında uçurumlar var. Şimdi şu çocuksu '' Hahaha. Laf soktum durumlarını bırakıp ne anlatmak istediğime bak.

900 elo'dan 1200 elo ne alaka ? evet konuştukça batıyorsun bi dediğin bir dediğini tutmuyor. ayrıca ne tek bakış açısı ben west te oynadım east te . est daha iyi. zaten 1200 elo dan 1500 e çıkmak 900 den 1200 e çıkmaktan daha kolaydır.

ayrıca azcık beynini kullansan problemi anlardın zaten. oyuna east te başaldığını varsayıyorum ilk başladığında çok lose aldığından w/l oranın düşüktür ve kalitesiz oyunlar oynarsın. daha sonra denemek için west e geçersin ordaki oranın başlangıçta 1.00 olduğundan daha kaliteli oyunlar oynarsın ve west'in east'ten daha iyi olduğunu sanarsın ama yok öyle bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 4 Şubat 2012; 22:54:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Kendini cidden çok bir şey zannediyorsun değil mi ? 900 Elodan 1200 eloya gelmeye ne diyeceksin ? Konuştukça batıyorum ha ? Senin beynin tek bir bakış açısında olaya bakıyorsa üzgünüm o senin sorunun dostum Westte 1200 den 1500 e çıkmak Eastte 900 den 1200 çıkmaktan daha kolay diyorum.Ve emin ol 1300 elo East ile 1300 elo West arasında uçurumlar var. Şimdi şu çocuksu '' Hahaha. Laf soktum durumlarını bırakıp ne anlatmak istediğime bak.

900 elo'dan 1200 elo ne alaka ? evet konuştukça batıyorsun bi dediğin bir dediğini tutmuyor. ayrıca ne tek bakış açısı ben west te oynadım east te . est daha iyi. zaten 1200 elo dan 1500 e çıkmak 900 den 1200 e çıkmaktan daha kolaydır.

ayrıca azcık beynini kullansan problemi anlardın zaten. oyuna east te başaldığını varsayıyorum ilk başladığında çok lose aldığından w/l oranın düşüktür ve kalitesiz oyunlar oynarsın. daha sonra denemek için west e geçersin ordaki oranın başlangıçta 1.00 olduğundan daha kaliteli oyunlar oynarsın ve west'in east'ten daha iyi olduğunu sanarsın ama yok öyle bir şey

benim eastte w/l oranı 1.05 mi ne, westte de 1.00 olarak başladığımı düşünürsek.. westte bence daha iyi oyunlar oluyor westteki üyeliğim 8 level olmasına rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Şu an 371 win 303 lose a sahibim arkadaşım. Wl Ratiom hiçte fena değil. 1300 Elo da Olan westteki arkadaşım feeder a çok az rastladığını soyluyor. Normal oyunları ıyı Wl den dolayı Eastte ama Ranked 1.00 dan basladıgı ıcın feeder mı dersın oyunu bılmeyen mı dersın bundan bahsedıyorum ben.

• oyuna nerede başlarsan o server kötü olur unutma.oyuna alışma aşamasında maçlar kaybedersin ve her losede takımlar biraz daha kötü gelmeye başlar daha sonrada uçurum olur maç kazanamaz olursun.sonra diğer serverda yeni hesap açarsın ve oyunu bildiğinden rahat rahat maçları kazanırsın sonra win fark atar yada en azından öne geçip farkı korur sonra daha kaliteli takımlar gelmeye başlar ve daha kaliteli maçlar atarsın hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Eastten 3 arkadasim weste gecti free olarak. 30 leveldi hepsi. ama ben gecemiyorum 2600 rp istiyor. level ile mi alakali gecisler yoksa kayit olunan tarih mi. ilk firsatta gecmek istiyorum ayni dertten muzdaribim bende. katarinayla tank olmami isteyenler cikiyo eastte

30 olmalisin dostum
  • East-West arasinda oyuncu farki yok sadece kafa yapisindan kaynaklaniyor. Kotuler East de iyidel West de superler NA da oynamiyor yani. Troll her yerde trolldur.
    Win/Lose ratio ya gore rakip gelir ve o sekilde oyun oynarsiniz. Misalen ben 2-3 yada 4 oyun kaybettiysem 5nci oyun karsimda uber bir salak olur ve oyunu eze eze alirim. Lakin 4-5 oyun ustuste kazandiysamda karsimdaki adama damage bile vuramam.
  • hiç katılmıyorum ben tam tersini yaptım westte eloyu biraz yükselt görürsün ananamı küfür etmezler bacınamı azcık yükselt görürsün feedlemediğin halde küfür ederler geçen oyun oynuyoruz 30. dakika swain orta gitti(ranked) 30. dakiki 2/2/0 30 cs adam o kadar küfrediyordu ben fuck your mom yazdım sadece ban yedim..Westte kazanmaya çalışmak diye birşeyde yok ben epey uzun süredir oynuyorum fb yi bizim takımmı verdi tamam herkes salıyor noob diyor yapacak birşey yok ha şimdi sen noobsun o yüzden böyle oluyor diyorsan gel gör noobmuyum değilmiyim..
  • Herkes West'e gitti, 10 level bir noobken 1500 win'li 30luklarla karşılaşıyorum.
  • East'ta en son duyduğum cümle;

Sona solo top go.

Ragequit and west hesap açmakla devam eden sürece girdim sonra. Sona solo top ha.. Vay babayın kemiğine senin.
  • East'e eğer ranked'da Tryndamere banlanmamış ve hemen sazanın biri Tryndamere almışsa biliniz ki kaybettiniz oyunu .
    Eastte cidden berbat bir kesim oyun oynuyor , west'te oynamadım ama yeni başlayacak birinin kesinlikle east'te başlamamasını öneririm .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.