Şimdi Ara

East Dakika Durmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende West'teyim. Nick Why am I so Sad,
    Konuyla alakasızda olabilir ama çok enteresan bir olay yaşadım dün
    Mundo'yu genelde sevmezler ama benim mainlerimdendir Bir el atayim özlemişim Dr'umu dedim girdim bi el attım oyun gayet normal gidiyor bende normal game saniyorum :D karşımda solo top GP var adamı eziyorum resmen aylar sonra tekrar Mundo oynamama rağmen :D Jungler yardıma geliyor ama GP exhaust almış ve ben ultimi açinca Jungle Udyr'de GP'de benden kaçıyorlar böyle böyle harrasladım herifi 2. kuleyide aldım falan. Onlarda bir ignite var oda cassiopea'da oda hiç bana kullanmadı maçı kazandık skorum 10-3 bizim takımda 14-11 önde oyun bitti.
    Öyleki takımdakiler bana şey diyor Mundo sen git biz seni takip ederiz yeterki kazandır bize bu maçı, bende diyorum "sadece bir oyun keyfinize bakın", Meğersem ranked game'miş süperdi ya
    Ranked olduğunu bilmeyince müthiş oynadım ya takımımdakilerin skoruna bile hiç bakmadım maç sonu baktım hepsi 1-4, 1-5, 1-4 falan

• bende diyorum bu adam nerelerde. Hic gorunmuyor. Megersem birakip kacmis bizleri :S
  • ilk oynadığımda east'te açmıştım hesabı, 30'a kadar afkydi, trollemeydi, rage quitti (genellikle bilmemeden kaynaklanan) ban yemeden geldim.

ama west server öyle değil, ilk hatanızda ertesi gün ban yiyorsunuz. west'te 30 olana kadar 4 kez ban yedim. üstelik ilk iki bandan sonra aşırı şekilde dikkat etmeme rağmen..

west'in tek sorunu bu.
  • Ben weste geçmeyi düşünüyorum normal gamelerle alakam yok.Tek istediğim 3-4 tane işini bilen adamla ranked oynamak.Eastte 18 win - 20 loss şuanda benim. üst üste 5 oyun kazanmak imkansız.Rating 1100 altına düştü çıkarması imkansız.4-5 oyun üst üste kazansan bile sonraki 6 oyunu kaybediyorsun.Kısacası işkence.Bir oyun oynayıp eğlenicem sinirlenerek çıkıyorum lanet olası oyunlardan.Elo hell den çıkmak eastta inanılmaz zordur.Çünkü tamamen şansa bağlı salaklar sendeyse yenilir rakipteyse yenersin,nasıl oynadığının bir önemi yok.Dolayısıyla 1-2 kişi daha beni gazlarsa direk Weste geçicem.Birkaç arkadaş weste geçtim ve memnunum yazmış birkaçı da eastı övmüş arada kaldım west te yeni hesap açmayada niyetim yok şuan transfer yapıcam.O yüzden fikirlerinizi bekliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onursry

Ben weste geçmeyi düşünüyorum normal gamelerle alakam yok.Tek istediğim 3-4 tane işini bilen adamla ranked oynamak.Eastte 18 win - 20 loss şuanda benim. üst üste 5 oyun kazanmak imkansız.Rating 1100 altına düştü çıkarması imkansız.4-5 oyun üst üste kazansan bile sonraki 6 oyunu kaybediyorsun.Kısacası işkence.Bir oyun oynayıp eğlenicem sinirlenerek çıkıyorum lanet olası oyunlardan.Elo hell den çıkmak eastta inanılmaz zordur.Çünkü tamamen şansa bağlı salaklar sendeyse yenilir rakipteyse yenersin,nasıl oynadığının bir önemi yok.Dolayısıyla 1-2 kişi daha beni gazlarsa direk Weste geçicem.Birkaç arkadaş weste geçtim ve memnunum yazmış birkaçı da eastı övmüş arada kaldım west te yeni hesap açmayada niyetim yok şuan transfer yapıcam.O yüzden fikirlerinizi bekliyorum :D

West'e geçtim ve normal gamelerde bile support/jungle felsefesi yerleşmiş durumda. Öneririm. Ne dediği anlaşılmayan Ruslardan daha iyidir bence Almanlar. Hatta geçenlerde 4 Almana denk geldim girdim TSlerine ne dediklerini pek anlamıyordum ama zevkliydi. 5 Support, 5 AD Carry, 5 Tank denedik o geceki bütün maçlarımızı kazandık.

• East'te bugün 4 maç üst üste leaver denk geldi. Oyunu silmeyi düşünüyorum, çok sinirliyim.
  • Eastte solo rankedda destan yazıyorum, ilk 8 maçımın 6sı win, 1 lost 1 leave =) ilahi adalet :p
  • Konuyu sinirle açmıştım fakat East West arada kalan arkadaşların yararlandığını gördüm çok da mutlu oldum açıkçası. Ben sahseh West'e geçip orayıda deneyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

East'e eğer ranked'da Tryndamere banlanmamış ve hemen sazanın biri Tryndamere almışsa biliniz ki kaybettiniz oyunu .
    Eastte cidden berbat bir kesim oyun oynuyor , west'te oynamadım ama yeni başlayacak birinin kesinlikle east'te başlamamasını öneririm .

Daha haklı olamazdın. 2 maç bu işi yapan ve solo da 0 10 2 oynayan tryndaya rastladım. Yazıktır günahtır abi. Adam 15 maç atmış 14 lose hala trynda pickliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgivenll -- 7 Şubat 2012; 21:19:53 >
  • yanlış anlaşılmasını istemem ama bu konular yüzünden artık west bile küfürbaz ergen kaynıyo... yemin ediyorum oyundan soğudum artık ya. adama Selamın Aleyküm diyorsun, Allah'ın selamını veriyorsun daha Aleyküm Selam demeden başlıyorlar oraya buraya k.ymaya çok aferdersiniz ama gerçek bu. uzun lafın kısası ne olur güzel kardeşim geliceksen sadece sen gel, diğerleri nasıl olsa zaman içinde anlicak. Sen kendini kurtar gerisine P.M. at
  • Geçiş hakkım olsa düşünmeden geçerim.Yav arkadaş her oyunda 1 tane noob 1 tane afk olur mu ya ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.