Şimdi Ara

East Dakika Durmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eastte başladım sonra weste gçtim hala 2 yerde de hesap var arada oynuyorum dün no life kastım eastte para için. 8 maç üst üste ashe ile yenildim. Sadece 2 maçta yanımda support vardı. 1i nunu internetim gitti o maç diğeri zilean adam ad kastı ilk olarak zeal çıktı. Fantom çıkna kadar oyun bitti zaten.
  • tamamen sizin başarısızlığınızı niye tüm server a yüklüyorsunuz ? w/l ratio nuz düşükse karşınızada düşükler gelir ve oyun kötü olur oran yüksekse oyunda kaliteli olur. 1.15 gibi bi oranım falan var benim tüm normal game ler ranked havasında geçiyor support-tank-jungler her maç oluyor
  • East de oynuyorum 30 levelim mainlerim için rune bile dizdim fakat arkadaş haklı galiba her maç feeder her maç leaver görmekten bıktım. Bugünden tezi yok west hesabı açacağım. Yardımda bulunacak arkadaşlar eklerlerse sevinirim. Mesaj atarsanız nick söylerim açınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Eastte normal oyunlar gerçekten ayrı bir dünya.Cassioya 3 bot çıkan,midde 3 kişi başlayıp doğru kuleye koşup ölen,ne dediği belli olmayan dünya dışı bir dille konuşan insanlarölümüne feedleyenler,saçma sapan heroları mide gönderen,oyun sonu salak salak easy noobs yazan ve bu sıralar sık sık karşılaşılan aradan birinin çıkıp Türkçe küfür etmesi

Yani ne biliyim apayrı zevki var eastin.Bırakamıyor insan

Aynen.Çok keyifli oluyo.Biri yazar xaxaxa öbürü yazar loool xDDXDXD biri feedler feedleme dersin söver.Xin mide geçer nabıon sen derim adam der im mid pro no problem :D sonra feedler kaybederiz vs vs. her tür insan eastte ama çok kaliteli oyunlar da atılabiliyo arada.Prolar da var ama azcık iyi skor yapıp first time with this hero im pro yazanı da var.Eğlencesi de burada zaten.Artık trolololo 10 saat açıp öyle giricem oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

tamamen sizin başarısızlığınızı niye tüm server a yüklüyorsunuz ? w/l ratio nuz düşükse karşınızada düşükler gelir ve oyun kötü olur oran yüksekse oyunda kaliteli olur. 1.15 gibi bi oranım falan var benim tüm normal game ler ranked havasında geçiyor support-tank-jungler her maç oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

tamamen sizin başarısızlığınızı niye tüm server a yüklüyorsunuz ? w/l ratio nuz düşükse karşınızada düşükler gelir ve oyun kötü olur oran yüksekse oyunda kaliteli olur. 1.15 gibi bi oranım falan var benim tüm normal game ler ranked havasında geçiyor support-tank-jungler her maç oluyor

Normal game ağlıyor yalnız. Deminki maçta ashe seçtim bot lane yanımda annie vardı. Duo yaptık iyi güzel gittik orta inhibitörü aldık. Sonra maokai sion ortadan bastırmaya çalıştı yanlara gitmemiz lazım dedim pingledim vs gitmediler. Öldük orda adamlar döndü aldılar oyunu.

Eastte iyi oynayan yok değil ama ne takım çalışması ne focus hiç bi şey yok. Dünden beri 10 maç attım 1 tane ward alan görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

quote:

Normal game ağlıyor yalnız. Deminki maçta ashe seçtim bot lane yanımda annie vardı. Duo yaptık iyi güzel gittik orta inhibitörü aldık. Sonra maokai sion ortadan bastırmaya çalıştı yanlara gitmemiz lazım dedim pingledim vs gitmediler. Öldük orda adamlar döndü aldılar oyunu.

Eastte iyi oynayan yok değil ama ne takım çalışması ne focus hiç bi şey yok. Dünden beri 10 maç attım 1 tane ward alan görmedim.

Bana da tam tersi gibi geldi.normal , blind pick te westte oynadığım oyunların hepsi berbattı.Ama dediğim gibi şans faktörüde yüksek.

• East te Normal blind pickler Rankedtan daha eğlenceli geçiyor buna eminim artık. W/L arasındaki farktan bahsetmişssiniz.6 Win sayım 62 ile önde. Fena bir rakam olduğunu düşünmüyorum. Normal oyundan şikayetçi değilim zaten. Rankedlar aşırı kötü durumda. Bir de Westten East e geçince Elo ve Win saysı değişiyor mu ? Ona göre ya geçicem yada hesabı taşıyacağım
  • İnsan görmek istediğini görürmüş arkadaşlar. Erayyirik ve onun gibi arkadaşlarımıza ben East serverında iyi oyunlar diliyorum. Bu haftanın başında Weste geçmiş biri olarak çok memnun olduğumu eklemek isterim. (Not: Geçen sene mayıstan beri oynuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

East te Normal blind pickler Rankedtan daha eğlenceli geçiyor buna eminim artık. W/L arasındaki farktan bahsetmişssiniz.6 Win sayım 62 ile önde. Fena bir rakam olduğunu düşünmüyorum. Normal oyundan şikayetçi değilim zaten. Rankedlar aşırı kötü durumda. Bir de Westten East e geçince Elo ve Win saysı değişiyor mu ? Ona göre ya geçicem yada hesabı taşıyacağım

oğlum değişmiyo değişmiyo elo. gel birlikte geçelim
  • Herkesin kendi fikri zaten. BEn belirtmek istedim. East te Ranked oynanmaz. RAnked olmadan bu oyunun tadı çıkmaz bence. bosuna West 1500 El = East 1200 Elo demiyorlar

Edit: Söylemişler zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgivenll -- 4 Şubat 2012; 14:23:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

quote:

Bana da tam tersi gibi geldi.normal , blind pick te westte oynadığım oyunların hepsi berbattı.Ama dediğim gibi şans faktörüde yüksek.

doğrudur. Ama takım kurmayı pek beceremiyoruz eastte.

Bu arada sırf sana gıcıklık olsun diye değil öyle denk geldi, benim oran 1.16

• quote:

Herkesin kendi fikri zaten. BEn belirtmek istedim. East te Ranked oynanmaz. RAnked olmadan bu oyunun tadı çıkmaz bence. bosuna West 1500 El = East 1200 Elo demiyorlar

west 1500 elo = east 1200 elo ise east daha iyi demektir
  • East te elo kasmak daha kolay ama Elo hell den orda kurtuluş daha zor.Açıkcası east te 2 ay oynadıktan sonra eylülde weste geçtim gerçekten güzel.Eastte jungle yapana rastlamamıştım ama westte 3 maçta 1 oluyordu.East çok rahattı ama dil sorunu oluyordu.Westte ise herkes ingilizce konuşuyor vs.
  • quote:

quote:

Herkesin kendi fikri zaten. BEn belirtmek istedim. East te Ranked oynanmaz. RAnked olmadan bu oyunun tadı çıkmaz bence. bosuna West 1500 El = East 1200 Elo demiyorlar

East 1200 elo oyunu west 1500 elo oyununa eşit değil. East te 1200 e kasmak West te 1500 kasmaya eşit demek istedim orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

East te elo kasmak daha kolay ama Elo hell den orda kurtuluş daha zor.Açıkcası east te 2 ay oynadıktan sonra eylülde weste geçtim gerçekten güzel.Eastte jungle yapana rastlamamıştım ama westte 3 maçta 1 oluyordu.East çok rahattı ama dil sorunu oluyordu.Westte ise herkes ingilizce konuşuyor vs.

Eastte jungle yapan hiç yok ?Westte 3 maçta bir ?

East Dakika Durmayın

• quote:

quote:

quote:

East 1200 elo oyunu west 1500 elo oyununa eşit değil. East te 1200 e kasmak West te 1500 kasmaya eşit demek istedim orda

east te 1200 e kasmak ? zaten 1200 elo ile başlıyorsun kendinle çelişiyorsun ve konuştukça batıyorsun ayrıca sen '' west 1500elo = east 1200elo '' dersen burdan çok net şekilde west te 1500elo da geçen oyunla east te 1200 elo'da oynanan oyunun kalitesinin aynı olduğu ve east in daha kaliteli olduğunu anlıyoruz işte

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

East te elo kasmak daha kolay ama Elo hell den orda kurtuluş daha zor.Açıkcası east te 2 ay oynadıktan sonra eylülde weste geçtim gerçekten güzel.Eastte jungle yapana rastlamamıştım ama westte 3 maçta 1 oluyordu.East çok rahattı ama dil sorunu oluyordu.Westte ise herkes ingilizce konuşuyor vs.

saçmalamışsın resmen 3 maçta bir jungler a iyi diyorsan.... oynadığım 5 maçın 4 ünde jungler vardır . 5 maçın 3 ündede support vardır

• 3 ranked attım bugün east de. İlk rankedlerim ve 2 win 1 lost var. East da kaliteli oyuncularda var evet ama kalitesizde var. Son maç takım skorları 24-4 dü ve onlarda ww junglerken bizde jungler yoktu. Ona rağmen yendik biraz şansa falan.East zordur ama iyi işler yaparsanız gerçekten önemli bir yere sahip oluyorsunuz. West e geçecem demiştim evet west de oynayacam hele şu 10 maç sınırını bitireyim herşey belli olsunda.
  • Kendini cidden çok bir şey zannediyorsun değil mi ? 900 Elodan 1200 eloya gelmeye ne diyeceksin ? Konuştukça batıyorum ha ? Senin beynin tek bir bakış açısında olaya bakıyorsa üzgünüm o senin sorunun dostum Westte 1200 den 1500 e çıkmak Eastte 900 den 1200 çıkmaktan daha kolay diyorum.Ve emin ol 1300 elo East ile 1300 elo West arasında uçurumlar var. Şimdi şu çocuksu '' Hahaha. Laf soktum durumlarını bırakıp ne anlatmak istediğime bak.
  • Ben eastte oldukça eğleniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.