Şimdi Ara

East Dakika Durmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi yok. Cidden west ne kadar iyimiş ya. Ne feeder ne bir şey. En azından adam gibi oynamaya çalışıyor millet. East bağlasalar durmam abi. Konuyu açma nedenim yeni olan ve east te hesabı olan arkadaşlar hiç uğraşmadan direk west hesap açsınlar. Baksınlar keyiflerine. Cidden feeder mı dersin ? Oyunu bilmeyen mi dersin ? Ne ararsan var. Artık her mac feeder cıktı. Nasıl bir zihniyet ranked takım seçiminde oo good. We will win falan derken Tam yüklenme ekranın sonunda I afk hahahaha der ya. 1297 idi elom bu olay oldugu sırada. Umudu kestim bende gittim trolledim. Uzun lafın kısası West East'ı katlar

• insanlar bu oyuna ilk başladıklarında east te başlıyolar kimse server seçmeyi bilmiyo tabi başlangıç olarak daha sonra farkediyolar west ve amerikan serverlarını hatta east te lvl 30 yapıp ( nooblarla oynadıktan sonra ) weste geçip prolarla oynamak istiyo haliyle .... hikaye bu işte :D
  • geçen gün takımıma 4 rus premade olarak geldi her öldüklerinde trololol diyorlardı maçı kaybediceğimizi anladıklarında 4ü birden feedlemeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayeong -- 4 Şubat 2012; 1:40:31 >
  • Şuan oyu ndevam ediyor afk bıraktım.Lobydeyiz 3. adama dedik ki jungle al,alamam dedi.Tamam bari last pick alsın.Adama last pick olmasına rağmen jungle al dedik.Alamam dedi.Gel de kafayı yeme.Herkes kitledi.Gitti 3. cait,5. de sivir aldı.Oyunun resmen azına yüzüne bi güzel...Bir tristana feedlediler legendary sesleri halen geliyor.Aha da bitti oyun,defeat,henüz 18. dakika.

Edit : Tahmin edin adamlar nereli.Polonyalı.Weste bu beyinsizlerden kurtulcam diye geçtim ama hala kurtulamadım.Ayrıca adamın elosu 1300.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 4 Şubat 2012; 1:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

insanlar bu oyuna ilk başladıklarında east te başlıyolar kimse server seçmeyi bilmiyo tabi başlangıç olarak daha sonra farkediyolar west ve amerikan serverlarını hatta east te lvl 30 yapıp ( nooblarla oynadıktan sonra ) weste geçip prolarla oynamak istiyo haliyle .... hikaye bu işte :D

Durum daha iyi özetlenemez. Bende benim gibi olmasınlar diye soylurum East Pişmanlıktır
  • Eastten 3 arkadasim weste gecti free olarak. 30 leveldi hepsi. ama ben gecemiyorum 2600 rp istiyor. level ile mi alakali gecisler yoksa kayit olunan tarih mi. ilk firsatta gecmek istiyorum ayni dertten muzdaribim bende. katarinayla tank olmami isteyenler cikiyo eastte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu weste geçince elo falan ne oluyor peki ? Win lose sayısı falan ? 360 win 300 cıvarı lose var aynı mı kalıcak ? Bilgi verirseniz sevinirim. Eğer elo 1200 den baslıyorsa feedleyıp trolluk yapıp hıncımı alıcam Eastten :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • East acıdır , East elo helldir , East LoL'ün cehennemidir , East 20-0 oynarken bile kaybedebileceğin yerdir. Cidden yeni başlayan varsa geçsin west'e bu da benim tavsiyemdir.
  • arkadaşlar o kadar kötülemişşinizde abarttığınız kadar değl ya easttede gayet kaliteli playerlar mevcut tabi win ile lost arasındaki farkada bağlı karşınıza gelen oyuncunun kalitesi mesela benm w/l arası var yaklaşık 70 - 80 o kadar cok trolleyen vs denk gelmedi zaten takım olarak girdğimiz için sorun olmuyor bir tek rankedlarda sorun oluo o zamanda duo girin ve 1 iniz top solo 1 inizde jungle veya ad carry geçin oyunu taşırsınız buyuk ihtimal .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eymensen -- 4 Şubat 2012; 5:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Eastten 3 arkadasim weste gecti free olarak. 30 leveldi hepsi. ama ben gecemiyorum 2600 rp istiyor. level ile mi alakali gecisler yoksa kayit olunan tarih mi. ilk firsatta gecmek istiyorum ayni dertten muzdaribim bende. katarinayla tank olmami isteyenler cikiyo eastte

West açıldıgında Eastta üyeliği Olan herkese bedava geçiş hakkı tanındı sen demekki westten sonra başlamışsın oyuna
  • Benim region change duruyor bedava olan ama eray ve gurselin weste gecmesini bekliyorum

Birde cok lag oluyormus?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Benim region change duruyor bedava olan ama eray ve gurselin weste gecmesini bekliyorum

Birde cok lag oluyormus?

Lag bende hiç yok sabit 60 70 pingle oynuyorum çok rahat oyun geçiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

insanlar bu oyuna ilk başladıklarında east te başlıyolar kimse server seçmeyi bilmiyo tabi başlangıç olarak daha sonra farkediyolar west ve amerikan serverlarını hatta east te lvl 30 yapıp ( nooblarla oynadıktan sonra ) weste geçip prolarla oynamak istiyo haliyle .... hikaye bu işte :D

Durum daha iyi özetlenemez. Bende benim gibi olmasınlar diye soylurum East Pişmanlıktır

hocam daha önce bence yaşadığım için bunları sadece yaşadıklarımı yazdık zamanla bunun acı bi gerçek olduğunuanladım yani

• Bu durumdan herkez şikayetçi. Birde şöyle bir durum var ; Udyr'im Solotop da Maokai karşısında Irelia adama dedim bırak pushlasında keselim bu adam pushlamaya devam etti sonuç ; Udyr noob no gank , udyr gank top. E sen pushlarken ben nasıl geleyim ? Turret Dive yapıcak halim yok ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkytr

Bu durumdan herkez şikayetçi. Birde şöyle bir durum var ; Udyr'im Solotop da Maokai karşısında Irelia adama dedim bırak pushlasında keselim bu adam pushlamaya devam etti sonuç ; Udyr noob no gank , udyr gank top. E sen pushlarken ben nasıl geleyim ? Turret Dive yapıcak halim yok ya.

Adam canı azsa yapabilirsin aslında
  • NA da mutluyum huzurluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temha1461 -- 4 Şubat 2012; 11:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temha1461

NA da mutluyum huzurluyum

Ben de ping biraz fazla ama alistik :)
  • West iyi east kotu falan tamamen kolpa ve buyuk ihtimalle sans.Banada tam tersine westte attigim 10 oyunda devamli nooblar geldi , arkasindan eastte 1 oyun attim herkes gayet duzgun , oynamayi bilen insanlardi.
    Westteki fazla kalabalik chat buglarina , login queue ya vs yol aciyor , aylardir eastteyim bir kere boyle birsey olmadi , 3 gun wesste durdum arkadasin hesabindan kac kere oyunu yeniden acmak zorunda kaldim.Weste gecmeyi dusunursem sadece arkadaslar orda diye gecerim , onun disinda daha kaliteli degil.Hele alman veletler varya , ruslardan bin beter.Almanca kufrediyolar xDxD yaziyolar falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

Abi yok. Cidden west ne kadar iyimiş ya. Ne feeder ne bir şey. En azından adam gibi oynamaya çalışıyor millet. East bağlasalar durmam abi. Konuyu açma nedenim yeni olan ve east te hesabı olan arkadaşlar hiç uğraşmadan direk west hesap açsınlar. Baksınlar keyiflerine. Cidden feeder mı dersin ? Oyunu bilmeyen mi dersin ? Ne ararsan var. Artık her mac feeder cıktı. Nasıl bir zihniyet ranked takım seçiminde oo good. We will win falan derken Tam yüklenme ekranın sonunda I afk hahahaha der ya. 1297 idi elom bu olay oldugu sırada. Umudu kestim bende gittim trolledim. Uzun lafın kısası West East'ı katlar

geçtin mi weste :D
  • Eastte normal oyunlar gerçekten ayrı bir dünya.Cassioya 3 bot çıkan,midde 3 kişi başlayıp doğru kuleye koşup ölen,ne dediği belli olmayan dünya dışı bir dille konuşan insanlarölümüne feedleyenler,saçma sapan heroları mide gönderen,oyun sonu salak salak easy noobs yazan ve bu sıralar sık sık karşılaşılan aradan birinin çıkıp Türkçe küfür etmesi

Yani ne biliyim apayrı zevki var eastin.Bırakamıyor insan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.