çeviri bitti. test etme ve düzenleme kısmına geçtim. |
eastward Türkçe Yama istek (2. sayfa)
-
-
Çok mutlu oldum. Şimdiden elinize sağlık. :) Sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Merhaba Hocam. Ne zaman yayınlamayı planlıyorsunuz?
-
şuan test aşamasında.
en azından ana hikayeyi test etmem gerek kalite açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 3 Kasım 2021; 0:38:11 > -
test etmeden paylaşmamak iyi bir fikir.
-
Merhabalar üstat. Emeğinize sağlık öncelikle. Yamanın çevirisine dahil olmak için ne yapmak lazım? Bahsettiğiniz panelden ara sıra girip bazı metinlerin çevirisine yardımcı olabilirim.
-
Bahsettiginiz panel halen aktif mi bilmiyorum.
O sistem bana ait degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeklerinize değecek bir oyun. şuan durum nedir?
-
elimden geldiğince hızlı bitirmeye çalışıyorum. ama biraz daha sürecek.
-
selamlar kabul ederseniz 2 kişi olarak yardım etmek isteriz. muhtemelen günlük hayatınızdaki işler yüzünden askıda diye düşünüyorum. test ve redaksiyon bakımından ihtiyacınız var mıdır?
-
teşekkürler teklifiniz için. ama kimseyi dahil etmeyi düşünmüyorum.
askıda değil, devam ediyor.
-
-
çok teşekkürler yama için :)
-
Dostum öncelikle emeğin için teşekkür ederim eline sağlık. Yamayı translate ile yapmışsın galiba ama nintendo switch için sanırım bi yama çıkmış. Eğer bir yolu varsa o çeviri pc versiyonuna taşınamaz mı? Bilmediğim için soruyorum, cahilce konuştuysam cahilliğime ver
-
Alıntı
metni:SWITCH FIRMWARE : 13.1.0 CFW : ATMOSPHERE 1.2.4 YÜKLEME : Atmosphere\Contents klasörü NSP : ANA OYUN + EN SON PATCH (En son sürüme uygundur.) ÇEVİRİ : Swat Nintendo Switch Port : emre_007 Swat kardeşimin dosyaları benimle paylaşması sayesinde port işlemi gerçekleşmiştir. Kendisine teşekkür ederim. Gerçekten çeviri güzel olmuş. Kaliteli bir oyun. -
v1.1.5 sürümünde yamayı sıkıntısız çalıştırdım. Hikayenin devamında sıkıntılarla karşılaşırsam geri bildirim sağlarım şu anlık son sürümde de yama çalışıyor.
-
en son güncellemeden sonra çalışmıyor yama tekrar bi bakabilir misin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X