gigabayt ın prog.olan easy tune6 programını daha önceden kullanabiliyordum fakat ekran katımın olmadığı zaman,asus eah3870 ekartını alıp kullanmaya başladığımda bu programı bir türlü çalıştıramadım tabi ben sorunu e.kartı taktığımdan sonra olmasından dolayı ondan şüphelendim ve e.kartının driverını kaldırıp öyle açmaya çalıştım yine açılmadı enson xp nin başka bir versiyonu ile format çektim sorunu giderir diye ama nafile hep hata hep hata kısayolundan açmaya çalıştığımda verdiği hata şöyle : ''open device failed'' diyor tamam butonuna tıklıyorum ve ''this OS is not supported !!'' yazısı çıkıyor bu sorunu çözebilecek arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
Sorun yazılımsal windows la alakalı bişe sanırım hatayı veren yazıları google da çeviri yaptığımda Bu işletim sistemi desteklenmiyor çıkıyor eğer format çektiğin cd ler oynanmış xp lerden ise hata vermesi normal bişey orjinal oynanmamış bir xp ile deneyiniz...
Valla araştırmalarım easy tune'nin çok sıkıntılı bir program olduğu yönünde. Sana tavsiyem 6 değil de 5 sürümünü kurup bir dene..Yine düzelme olmaz ise hiç kurma bilgisayarına..
Oradan yapabileceğin işleri biostan da rahatlıkla yapabilirsin.