Şimdi Ara

Ebay alışveriş yapamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarr birşey alacağım kart bilgilerini giriyorum bu hatayı veriyor ne bu
     Ebay alışveriş yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akca55 -- 9 Haziran 2016; 23:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paypal mı kullanıyorsun hocam

• paypal olmadan ödeme yapamazsın ve paypal hizmetini 6 haziranda durdurdu. Senin yapacağın satıcı visa kabul ediyorsa onunla öde yok kabul etmiyorsa satıcıya mesaj at işlemi iptal etsin. Başka çaren yok ben ebaya mesaj attım onların dediği sadece visa ile işlem yapan satıcılardan alın yada gitti gidiyor dan alın diyorlar :) NE ALAKAYSA.

Sana ve diğer ebaydan alışveriş yapan üyelere tavsiyem mümkün olduğunca ebaya şimdilik bulaşmayın çünkü visa ile ödeme alan satıcı çok az. Ben 6 hazirandan sonra deneme maksatlı ürün almaya uğraştım ama maalesef olmuyor. Visa ile almak lazım o da yok denecek kadar az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifgur -- 10 Haziran 2016; 18:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifgur

paypal olmadan ödeme yapamazsın ve paypal hizmetini 6 haziranda durdurdu. Senin yapacağın satıcı visa kabul ediyorsa onunla öde yok kabul etmiyorsa satıcıya mesaj at işlemi iptal etsin. Başka çaren yok ben ebaya mesaj attım onların dediği sadece visa ile işlem yapan satıcılardan alın yada gitti gidiyor dan alın diyorlar :) NE ALAKAYSA.

Sana ve diğer ebaydan alışveriş yapan üyelere tavsiyem mümkün olduğunca ebaya şimdilik bulaşmayın çünkü visa ile ödeme alan satıcı çok az. Ben 6 hazirandan sonra deneme maksatlı ürün almaya uğraştım ama maalesef olmuyor. Visa ile almak lazım o da yok denecek kadar az.

Hocam GittiGidiyor eBay'e bağlı olduğu için

• gitti gidiyor ebaya bağlı şirket ama ikisi farklı dünyalar. Gitti gidiyor aracılığı ile ebay dan ürün alamadıktan sonra ben ne yapayım gitti gidiyoru.
  • ben de ebay dan alışveriş yapamadım. paypal hata veriyor.
  • ben de kitap alıyordum hep ebayden ama artık mümkün değil maalesef. Pay pal hesabım olmamasına rağmen işlem paypal üzerinden gerçekleştiği için kredi kartı da fark etmiyor. Çözüm amazon. ebay gibi içinde bir dolu satıcı var, hatta aynı firmalar. Oradan alabilirsiniz istediğiniz şeyi.
  • Arkadaşlar selamlar, ebay'den alışveriş yapmak isteyenlere yurtdışında bulunan arkadaşımın paypal'ı vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışırım. Dileyenler mesaj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: argun87

Arkadaşlar selamlar, ebay'den alışveriş yapmak isteyenlere yurtdışında bulunan arkadaşımın paypal'ı vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışırım. Dileyenler mesaj atabilir

bana yardımcı oldu güvenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.