Şimdi Ara

Ebay Alışverişi Ödeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda Amerika'dayım kendi alisverisimi buradaki bankanin kartiyla yaptigim icin sorun olmuyor fakat kiz kardesim icin kamera almak istedigimde kredi kartinda yeterli limit olmasina ragmen bi turlu odeme yapamiyoruz. Normalde paypal kullanmadik simdiye kadar ikimiz de ona ragmen denemek icin ordan da hesap olusturduk ama ne denediysek olmadi. Sorun ne olabilir ya da nasil halledebiliriz bilen varsa lutfen yardim bekliyorum, simdiden tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamerayı nereden alıyorsunuz?
  • Turkiyeden alindiysa kart, musteri hizmetlerini arayip yurtdisi odemeleri falan aktiflestirmek gibi sacma seyler yapmak gerekiyo bazi bankalarda

• Kamera da amerikadan baska yerden degil kredi kartini bankafan aktiflestirme(yurtdisi icin) paypalda tanimlama falan her seyi yaptik. Benim ebay hesabimdan onun kartiyla almaya calismamiz sorun yaratiyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: asploia

Kamera da amerikadan baska yerden degil kredi kartini bankafan aktiflestirme(yurtdisi icin) paypalda tanimlama falan her seyi yaptik. Benim ebay hesabimdan onun kartiyla almaya calismamiz sorun yaratiyor olabilir mi?

Sorun olmaz öyle bir durumda. En kötü banka arayıp onay ister. Bankayı arayıp sorun bence.

• İnternet alışverişleri için limit yükseltme istiyor olabilir.
    Benim de başıma geldi.İnternet bankacılığından girip limit yükseltin.

Bu arada vakıfbanksa sakın kullanma.
    Benim burda harcadığım her alışverişten fazla fazla geçirmişler haberim yok.
    En son bir arkadaş telefon istemişti onu aldım.Yanlışlık olmasın diye internet bankacılığından kontrol edeyim dedim ekstra 70$ para kesmiş namussuzlar.
    Geriye dönük kontrol ettim tüm alışverişlerimde para kesmişler.Nerdeyse 250$ para gitmiş havaya.
    Aradığımda olmaz öyle şey diyorlar.
    Ama tüm faturaları tüketici mahkemesine götürücem burdan dönünce.Yasal faiziyle almaya çalışacağım paramı.

Neyse konuyu dağıttım ama içimde büyüdü bunların yavşaklığı.Kaç kere aradım mesaj attım inceleyeceğiz biz size döneriz diyip kapattılar konuyu.
  • Yuksek limitli bi kart zaten odeyecegimiz de 3bin dolarin ustunde bi meblag ama banka sikinti yok diyor vakit daraliuor biz ne yapabiliriz daha hala bilmiyoruz. Internet uzeri alveris konusunda denetimli olsak da ne paypalla ugrastik simdiye kadar ne de yurtdisindan turk hesabiyla denedik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paypal hesabina para aktarmak gerekmiyor anladigim kadariyla direkt bagli ve onayli olan kredi kartindan cekiyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.