Şimdi Ara

ebay.com'dan alışverişe gümrükte vergisi var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla çinden geliyorsa orjinal değildir
  • hong kong malı-japon malı bunların hepsi çinde yapılır bozulursa bi yerleştir kafasına saat gibi çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinnn

quote:

Orjinalden alıntı: htrd

peki hangi ülkeden gönderiliyo? abd'den se bana 27günde gelmişti..daha doğrusu istanbulda gümrüğe o kadar zamanda gelmişti

Hong Kong'dan gönderiliyo htrd.
    31 gün mühlet vermiş site. uzun bi süre aslında ancak memleketimde bulamadım naapiim?
    20 YTL'ye vardı da ben mi almadım
    şimdi tek sorun şu: orijinal mi acaba?

oh..ohh..31güne yenisini çıkar onun ama nese hayırlı olsun kardeş..inş orjinaldir..site açıklama yapılıyo genelde ama bilmiyorum yazmamışda olabilirler

• Hong Kong işine pek girmemenizi öneririm. benim 2 gb ms pro duo kartım kargoda kaybolmuştu. allahtan sigortalı gönderim istemiştim de bir kısmını alabildim paranın. ama 30 ytl kargo ücreti kaybım oldu.
    aldıklarınızı makul ücretlerde ise sigortalı getirtin. bir de ingiltereden siparişi tercih edin. airmail ile 4 günde kapınızda olur. paketin büyüklüğü postacının çantasına giremeyecek kadar büyükse topkapıdan gümrüklü mallardan gidip almanız gerekebilir.
  • 200$ altındaki ürünlerde hiç bir sorun olmuyor yada söyle diyeyim bende henüz bir problem olmadı bu yüzden kararı sen ver
  • 31 gün mü? Hadi be ben kulaklık siparişi verdim bu gün gelmedi yarın gelecekmiş şu an yerimde zor duruyorum siz nasıl bekleyeceksiniz.

E tabi bir de o gelene kadar yeni modelinin çıkma ihtimali var arkadaşın dediği gibi.
  • Arkadaşlar ebay.co.uk'den mal almak için Eft yeterli mi yoksa illa ki Paypal mı lazım?
  • bence hic ugrasma paypal dan yap cünkü güvenli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

31 gün mü? Hadi be ben kulaklık siparişi verdim bu gün gelmedi yarın gelecekmiş şu an yerimde zor duruyorum siz nasıl bekleyeceksiniz.

E tabi bir de o gelene kadar yeni modelinin çıkma ihtimali var arkadaşın dediği gibi.

sen nerden verdin siparişi DigitalWorld?
    maliyeti ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

Valla çinden geliyorsa orjinal değildir

arkadaşım çin değince sahte olmuo sadece orda eleman paraları ucuz bu yüzden şirketler orayı tercih ediyo
  • 2 tane ex71 kulaklık getirtmiştim aynı k750 kullanırken arkadaş gibi
    15 gün sonra elime ulaştı hiç bir şey de olmadı
    bilginize
  • Arkadaşlar;
    ben ebay.co.uk'den hafıza kartı almak istiyorum 25£ civarı acaba bunu nasıl yapacağım paypal mı lazım vs...biriniz ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi?
    Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • arkadaşlar bugün itibariyle kulaklığım elime ulaştı.
    k750 kullanıyorum o sebeple bu kulaklığı ilk defa kullandım. ancak sanırım orijinal.
    ben çok verim aldım bu alışverişten açıkçası.
    toplam maliyeti de 20.35 YTL oldu. bence çok akılcı...
  • Eğer cep telefonu sipariş etsek nolur...? Çokmu pahalıya gelir acaba??? Gümrük falan binince fiyat çok artarmı??? Örneğin W 850i'nin beyaz renklisinin fiyatı 380 dolar... Buraya gelinceye kadar ne kadar artar fiyatı...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Eğer cep telefonu sipariş etsek ****...? Çokmu pahalıya gelir acaba??? Gümrük falan binince fiyat çok artarmı??? Örneğin W 850i'nin beyaz renklisinin fiyatı 380 dolar... Buraya gelinceye kadar ne kadar artar fiyatı...?

inan bilmiyorum ne kadara malolur. ama astarı yüzünden pahalıya gelir sanırım. gümrükte yıpratırlar biraz...
    tecrübe eden de yok daha evvel sanırım.
    temkinli olmak lazım bence.
  • tişört,anahtarlık,şapka vs gibi şeylerde sorun olur mu acaba?
  • Bundan bir iki sene önce isviçre'den bir arkadaşım telefon göndermişti bana..haliyle gümrükten gidip almak gerekmişti.o zamanın parasıyla telefonun bedelinin yarısına yakıın bir para ödemiştim..
    şimdi ise kayıt durumundan dolayı işler biraz daha zahmetli olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Eğer cep telefonu sipariş etsek ****...? Çokmu pahalıya gelir acaba??? Gümrük falan binince fiyat çok artarmı??? Örneğin W 850i'nin beyaz renklisinin fiyatı 380 dolar... Buraya gelinceye kadar ne kadar artar fiyatı...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

tişört,anahtarlık,şapka vs gibi şeylerde sorun olur mu acaba?

sanmıyorum. kulaklık da o ölçüde bişey ama problem çıkmadı onda.
    maliyeti yüksek olan şeylerde problem çıkıyor.
  • sorun olmuyor posta ile yolladiklarindan ben hiç sorun yaşamadim
  • bildiğim kadarıyla hediye diye gönderilen paketlerden daha az gümrük alınıyor. bide sizin yerinizde olsam dışardan türkiyede çalışacağından emin olmadan telefon almazdım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.