Şimdi Ara

ebay.com'dan alışverişe gümrükte vergisi var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Çin'den mp3 çalar getittiricem... Elemanla e-mail vasıtasıyla iletişim kurdum... Türkiye'ye gönderebileceğini söyledi... Ama ben ödemeyi ona nasıl yapabilirim... Ve gelirken gümrükte sorun çıkarmı acaba? Ürünün değeri 30 -40 dolar civarında ve küçük bişey... Yardımcı olursanız sevinirim...
  • Ayrıca; EBAY'dan alış-veriş yaparken adı gecen ''palpay'' hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
  • arkadaşlar ebaydan ucuza herşeyi kapatırım diye pek düşünmeyin bence herşey yolunda gitmeyebiliyor =D
    ben 06/12/2010 da ebayda hong kong lu bir satıcıdan bu stüdyolarda gördüğünüz para flashlardan sipariş verdim 2 adet ürünleri 07/12/2010 da kargoya verdi ve 09/12/2010 da telefonum çaldı açtığımda DHL'den arıyolardı benim ürünlerin gümrük memurunda olduğunu söylediler bunu duyana kadar çok sevinmiştim 2 güne siparişlerim gelmişti ama şimdi bir vergi durumuyla başbaşayım. Ürünlerin değerini merak eden arkadaşlar için söyliyim ebayda 185 dolar ödeme yaptım tl bedeli 282 yapmakta kargo ücretsiz olarak gönderildi. Elime ulaşan faturaya göre ürünün teki için fatura bedeli 76 USD.
    Ve bu siparişleri ben vergi muafiyetini düşünerek vermiştim şu yılbaşından 1 ay önce 1 ay sonrasına kadar gümrük muafiyeti 400euro gibi çıkan haberlere ayak uydurdum. Şöyle birşeyde var bu tamamen şansınıza kalmış y.dışından gelip hangi memura düşüyosa memurun insiyatifine bağlı ben ucuza getiriyim derken şimdi bunun 2 katı kadar sanırım vergi ödücem hayırlısı =D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

Valla çinden geliyorsa orjinal değildir

arkadaşım çin değince sahte olmuo sadece orda eleman paraları ucuz bu yüzden şirketler orayı tercih ediyo

eminm ki arkadaş da biliyodur bunu fakat çinliler herşeyin çakmasını yapıyo yani orjinal olmama ihtimali de çok yuksek, piyasadaki hpm-70'lerim %70i çin işi çakma

• Gumruklerde tanidik olursa vergi odemek zorunda kalirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.