Şimdi Ara

ebay yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 70 gün önce ebaydan polarize filtre aldım. 30-35 gün geçmesine rağmen ürün elime ulaşmadı ve satıcıya bildirdim. ürünün muhtemelen kaybolduğunu söyledi ve tekrar göndereceğini bu kez sigorta ödedim ve o şekilde gönderdi ürün hala elime geçmedi. 45 günü geçtiği için feedback de gönderemiyorum ne yapabilirim bu durumda. satıcı roxsen 80.000e yakın satış yapmış ve %98.6 feedback puanı. satıcı yeterince ilgilenmiyor benimle ne yapabilirim

http://myworld.ebay.com/roxsen/

• quote:

Orijinalden alıntı: fersuh

yaklaşık 70 gün önce ebaydan polarize filtre aldım. 30-35 gün geçmesine rağmen ürün elime ulaşmadı ve satıcıya bildirdim. ürünün muhtemelen kaybolduğunu söyledi ve tekrar göndereceğini bu kez sigorta ödedim ve o şekilde gönderdi ürün hala elime geçmedi. 45 günü geçtiği için feedback de gönderemiyorum ne yapabilirim bu durumda. satıcı roxsen 80.000e yakın satış yapmış ve %98.6 feedback puanı. satıcı yeterince ilgilenmiyor benimle ne yapabilirim

http://myworld.ebay.com/roxsen/

Tek yapabiliceğin - feedback vericem ürün gelmedi deyip tehdit etmem.2 aydır dispute açmak hiç mi aklınıza gelmedi?

• dispute sistemini bilmiyordum, paypalın bu işe yaradığını da bilmiyordum. ebaya bildirdim, küçük bir tehdit etmiştim bugün ve insurance ücretini ödeyeli 45 gün olmamıştı onu alet ederek paypalda dispute açtım. başka ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersuh -- 8 Eylül 2010; 20:37:04 >
  • satıcı dün tekrar gönderdiğini söyledi takip numarası verdi bu kezde sistem böyle bir kayıt yok diyor. benim talihsizliğim mi satıcının a?tallığı mı anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersuh -- 9 Eylül 2010; 20:15:00 >
  • quote:

satıcı dün tekrar gönderdiğini söyledi takip numarası verdi bu kezde sistem böyle bir kayıt yok diyor. benim talihsizliğim mi satıcının a?tallığı mı anlayamadım

ptt den baktıysan hemen görünmüyebilir haftaya anca görünür.
  • aynı anda 4 tane ürün sipariş etmiştim. 3ü elime ulaşalı 1.5 ay oldu bu hala gelmedi :) Satıcı hangi adrese gönderdi bilmiyorum ama ürünüm şu an Ankara da ama ben Konyadayım. Her mesajımın altına adresimi yazdım ama hala yanlış adrese postalamakta diretiyor :) pazartesi düzeltebilirim inş.

ebay yardım
  • arkadaşlar ürün şu an Ankaradaki bir adrese gönderildiği için mi Ankara Posta Dağıtım Merkezinde yoksa her zaman oraya uğrak verip ordan adreslere tekrar postalanıyor. yukardaki resimden ne anlaşılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar ürün şu an Ankaradaki bir adrese gönderildiği için mi Ankara Posta Dağıtım Merkezinde yoksa her zaman oraya uğrak verip ordan adreslere tekrar postalanıyor. yukardaki resimden ne anlaşılıyor

Siz nerdesiniz adam acaba dolandırıyor mu sizi Türkiye ye gönderilen başka bir kargonun takip numarasını mı vermiş normalde İstanbula uğrar postalar ordan hangi şehire geldiyse oraya gönderilir
  • açıkçası benimde kafam karıştı, ürünle bir kez daha işlem yapılsın ondan sonra iletişime geçeceğim ptt ve satıcı ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.