Şimdi Ara

ebaydan alışveriş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aranızda e-bay dan alışveriş yapan var mı? birde paypal ile ödeme yapılıyormu amerikadan bir mal buraya ne zamanda gelir ne zaman para alınır yardım edin

ebaydan giysi alacağım sorun olmaz dimi?

• 100 $ altındaysa gümrükte sorun çıkmaz , ama limiti aşarsan aldığın ürün kardar bir parayıda gümrükte verirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

100 $ altındaysa gümrükte sorun çıkmaz , ama limiti aşarsan aldığın ürün kardar bir parayıda gümrükte verirsin

tek bir ürün içinmi yoksa birçok ürünmü mesela hem ayakkabı hem bi hoodie toplam 150$ edio ama tekinin tanesinin fiyatı 100 $ ı geçimyo

ayrıca gelince nereye bırakıyorlar malı ?
  • Var, ben ses kartı almıştım. Fransa'dan sorunsuz geldi.
    Geliş süresi postaya ve gönderim şekline bağlı.
    Ödemeyi satıcı Paypal kabul ediyorsa Paypal ile yaparsın. Sen ödeme yaptığın anda para adamın Paypal hesabına geçer (yani ürünü göndermeden)
    Gümrükte sınır 100€, buna dikkat et. (bu 100€ altında olan bir şey kesin geçer, üstündeki kesin geçmez anlamına da gelmez)
    Ayrıca alacağın şey çok parçalı olmasın. Örneğin 5 tane gömlek, 10 tane pantolon falan alma. Ticari amaç için getirtmiş olabileceğin düşünülebilir.
    Bunların dışında eğer satıcı firma değilse, postada paketi "Gift" olarak işaretlemesini söylersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.