Bildirim
ebaydan ürün gümrüğe takılır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence kesin takılır dh sürü psikolojisi -
takılır deriz ,keyfini kaçırırız
takılmaz deriz, cebinin keyfini kaçırırız..
bayram öncesi sipariş verin bir ihtimal takılmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: bazarartizi
bence kesin takılır dh sürü psikolojisi
-
takılmaz. -
Takılır bayramlarda bile 249 dolara çıkıyor bildiğim kadarıyla gümrük normal günlerde 150 doları geçerse zaten takılıyor gümrüğe -
150eurodan pahalı olan herşey takılır, gümrük mevzuatı işte. Dolar değil EURO.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 15 Mart 2010; 14:18:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
xbox 360 elite alıyoruz da takılır mı gümrüğe 299 dolar fiyatı var
ürün bedeli kargo dahil 150 euro yu geçtiği an gümrük sıkıntısı yaşarsınız ancak ürünü içine fatura koymadan gönderi sırasında bedelini kutu üzerinde belirtir gift olarakta işaretlerse gönderici o zaman hediye bazında değerlendirildiği için sorun yaşamayabilirsiniz birazda şans tabi -
bu arada ekliyeyim şu takılma olayının özünü ürünün evine gelmesi yerine merter civarındaki ptt müdürlüğünde tutulur size haber gelir gidersiniz kadın ticarimi ne amaçla getirttiniz falan filen sorar inandırabilirseniz alır çıkarsınız inandıramazsanız kdvsini keser damga vergisini keser toplamda %20 gibi bişey öder yine alır çıkarsınız usps ile çok ürün geliyor artık onlarda uyandı biraz o yüzden dediğim gibi kadının o anki ruh haline bağlı şans yani. -
Merhaba arkadaşlar. Ebay'dan motor kontrol ünitesi (ECU) aldım, 223TL tuttu kargo dahil. sizce gümrükte takılır mı? -
bilen yok mu arkadaşlar? ya da daha önceden böyle birşey yapan? -
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
150eurodan pahalı olan herşey takılır, gümrük mevzuatı işte. Dolar değil EURO.
ek olarak bir üründen (sayısını hatırlayamacağım 3-5 arası bişeydi galiba) çok sayıda getirirseniz 150€ altında olduğu halde takılabiliyor -
1. Bir üründen 4 adet ve daha fazla alırsanız ticari ürün olarak görülebilir ve gümrüğe takılır, bireysel olarak çekmeniz oldukça zorlanabilir.
2. Nakliye dahil 150 Euro'yu geçer ise gümrüğe takılır ve %20 civarındaki vergilerini öder ve teslim alırsınız (eğer PTT yolu ile geliyorsa). Eğer UPS, TNT vs ile geliyorsa ve gümrüğe takılırsa baştan 150 tl gibi sırf evraklara para verebilirsiniz. PTT yolunu tavsiye ederim.
3. Cep telefonu gelirse mutlaka takılır ve geri gider.
4. Eğer gümrüğe takılırsa yanınıza paypal çıktısını ve kredi kartı ekstrenizi (eğer bilgisayar çıktısı ise bankanıza kaşeletin) yanınızda götürün. Ürünün yanında fatura çıkmazsa ve siz de ne kadar ödediğinizi belgeleyemezseniz, internete girerler ve fiyatını oradan bulurlar. Ve büyük ihtimalle sizin ödediğiniz paradan daha yüksek bir tutar olur. Çünkü siz zaten araştırmışsınızdır ve en ucuzunu bulmuşsunuzdur.
-
Dostum sana tavsiyem kutusu küçük olsun ve hafif olsun.yani o ürün ptt gümrüğüne takılırsa 60 dolar vergi ödersin.yani makinayı ayrı kargolasın satıcı aksesuarları ayrı kargolasın.yada riske gir first class mail ile göndert takılma olmaz .express mail ilede takılması biraz zor.ayrıca gümrük memuru ile iyi geçin yoksa acar neti iki saat fiyatarastırması yapar.uzar... -
Arkadaşlar satın aldığım ürün 13 gün önce gönderilmiş. Acaba bana ne zaman ulaşır? Royal Mail international ile yollanmış. Bunu nereye sormam gerek? Ptt'yemi gitmem gerek? Gümrükte takılıp takılmadığını nasıl öğrenebilirim? ilk kez ebay'den birşey aldım da... -
gonderi üzerindeki barkod numarası ile kontrol et, muhtemel ems dir. ptt dende sorgulayabilirsin. eger urunlerin gumruge takılmadan gecmesinin bir yolunu arıyorsanız bas,t yolu var ama rıskli, siz gonderiyi birinci sınıf gondertirseniz mutlaka kontrolde dikkat ceker ama , kayıtsız olarak gonderirseniz, kontrolden kolay gecmesi muhtemeldir -
150 euro üzerindekiler -
"gönderi üzerindeki barkod numarası" derken neyi kastediyorsunuz? benim aldığım bir çıkma ECU. Ürünün barkodunu mu diyorsunuz? Ben sadece alışverişi yaptım, paypal ile ödedim, o kadar. elimde herhangi bir gönderi kodu ve numarası yok...
quote:
Orijinalden alıntı: maxtreme
gonderi üzerindeki barkod numarası ile kontrol et, muhtemel ems dir. ptt dende sorgulayabilirsin. eger urunlerin gumruge takılmadan gecmesinin bir yolunu arıyorsanız bas,t yolu var ama rıskli, siz gonderiyi birinci sınıf gondertirseniz mutlaka kontrolde dikkat ceker ama , kayıtsız olarak gonderirseniz, kontrolden kolay gecmesi muhtemeldir
-
quote:
Orijinalden alıntı: d_darko
"gönderi üzerindeki barkod numarası" derken neyi kastediyorsunuz? benim aldığım bir çıkma ECU. Ürünün barkodunu mu diyorsunuz? Ben sadece alışverişi yaptım, paypal ile ödedim, o kadar. elimde herhangi bir gönderi kodu ve numarası yok...
quote:
Orijinalden alıntı: maxtreme
gonderi üzerindeki barkod numarası ile kontrol et, muhtemel ems dir. ptt dende sorgulayabilirsin. eger urunlerin gumruge takılmadan gecmesinin bir yolunu arıyorsanız bas,t yolu var ama rıskli, siz gonderiyi birinci sınıf gondertirseniz mutlaka kontrolde dikkat ceker ama , kayıtsız olarak gonderirseniz, kontrolden kolay gecmesi muhtemeldir
Hocam Ebaydem Aldıysanız myebay den won kısmına gelın.karşınıza çıkan listede ürün için barkod numarası olması lazım.Burada yazmayabilir bazı satıcılar buraya yazmıyor.Burada yoksa paypala giriş yaptıktan sonra yaptığınız ödemenin ayrıntılarına bakın orada yazar barkod kodu.arkadaşın barkod kodu dediği kargo takip numarası ebayde: tracking number olarak geçer.
-
bende Ebay'dan boss ds-1 distortion pedal almak istiyorum 25 dolar yazıyor fiyatında.yurt dışına göndermeside var.Satın al'a tıkladığımda paypal hesabımla 25 dolar ödemiş olacağım fakat ekstra bir para ödeyecekmiyim buraya geliyor diye?
Benzer içerikler
- gece mezarlığa gidilir mi
- 2 hava değişimi sonrası çürük
- cahil demek hakaret mi
- bu kişiye messenger"da ulaşılamıyor ne demek
- eski doları nerede değiştirebilirim
- penis nakli
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X