Şimdi Ara

Ebob ekok atlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asal sayılar bölme bölünebilme bitirdim mikailden. Şimdi sıra ebob ekok ta fakat problemlere geçmek istediğim için çarpanlara ayırma ve oran orantıyı ilk önce bitirmek istiyorum sizce daha iyi olur mu? Yoksa ebob ekoku sona bırakmamalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorulmayacak filan dendi forumda ama yine de calistim zaten 5 saatlik konu testlerle beraber ne kaybedersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AtlanmaZ

• Problemlerde ve turevde lazım olur

• Büyük hata sayı kesir problemini ebob ekok yardımıyla çözüyorum her yerde karşına çıkar kısa bir konu zaten

• Payda eşitlemede bile kullanılıyor. Her yerde önemlidir.

• ÖSYM yakında dört işlemi de kaldırır, herkes yine dört işlem kaldırıldı çalışmaya gerek var mı? Der yani bunu derler. Rez alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rasyonel Sayılar sorularım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ebob-Ekok bir düşünce sistemidir aslında ve en son matematik konularında, hatta ve hatta normal hayatta bile çok işe yarar.
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Çalışılması gereken konuları sırası ile yazma şansınız var mı? Mikail hocadan sırası ile alacağım eksik olanlarıda behzat hocadan izleyeceğim.
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Hocam seviyenizi bilmiyorum ama sıfırdan başlayacaksanız doğal sayılardan filan başlamanızı öneririm
    Antrenmanlarla mat 1 bitirdim. Karekök mat 0 da ebob ekok konusuna geldim. 345 mata yeni başladım. Karekök ile birlikte çözüyorum.

• Hayır

• Öğrenmekte fayda var. Zaten çok uzun bir konu değil.

çok güzel bir ilerleme hocam artık netler yükselmeye başlamış olmalı?
  • ayt de ki çoğu konuyu ebob ekok yardımı ile çözüceksin mantığını kavra yeter öyle zor bir şey çıkmaz. mesela ben tyt deki bazı soruları da diziler ve logaritma ile çözüyorum o ayrı
    Denemeye henüz başlamadım. Ocakta başlamayı düşünüyorum fakat gözle gorulur bir net artışı ancak Türkçede vardır bende.

Çalışma sürekli olunca artış birden oluyor hocam. Sürekli ve verimli çalışmaya devam et. Bir yerden sonra seviyenin arttığını göreceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.