Şimdi Ara

ebobekok YKS hikayesi (ilk 1kya nasıl girdim 2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2024de ilk 1k'ya girdiğimde kanıtlarıyla ayrı bir konu açacağım

Benim lise bomboş geçti disiplinlerle dolu ama ortaokuldan gelen temelim beni ayakta tutuyor sağolsun. Öyle laylaylom takılıyordum okulda bizim sınıfın da yarısı engelli maalesef beyinleri yok.

11in sonlarında maalesef ki sınıfta bir olaya karıştım. Bir serseri çocuğun abisi sürekli okula geliyordu insanlara sataşıyordu kimse de sesini çıkaramıyordu sonra bana geldiler ben de ilk dedim boşvereyim gider bişey demiyim. Sonra bu abisi bana tokat atmaya başladı böyle naber diyip tokat atıyor neyse bişey demedim. Sonra bu çocuk sınıfta benimle dalga geçmeye başladı yok tokatlandı felan diyor ben de sinirlendim böyle elimin tam bak çekicem şimdi şurasıyla ebobekok YKS hikayesi (ilk 1kya nasıl girdim 2024)
    alt tarafıyla kafasına bir geçirdim cama çarptı kafası kanamaya başladı ben dedim herhalde kanar durur. Sonra bi beyin kanaması geçirdi dedi millet korktum ama geçirmemiş kanamış sadece sonra işin içine polis girdi. Karakola gittik ama nasıl korkuyorum babam da çok sinirli biridir ailemdeki herkesi aradılar 18 yaş altı olduğum için habersiz götüremiyorlar. Neyse götürdüler en son aynı arabaya koydular bizi aramızda 2 polis önde de 2 polis soru soruyorlar. Bir şey olmaz falan dedi polisler karakola geldik. Sonra allahtan amcam geldi babam gelse sonum iyi olmazdı her neyse karakolda oturuyoruz. Sonra bizi nezarethaneye aldılar korktum önce bi küçücük yer yan hücrede de o var. Gitti hücrenin arasından benim koltuğa battaniyeyi attı ben de üşüyodum alıyım dedim battaniye çişliymiş sinirlendim orda ona herneyse tek konuşmamız oydu. Amcama da sinirlendim gitti ikimize de hamburger aldı. Neyse 5 saat buz gibi yerde kaldıktan sonra hücreden çıkarttılar eve gittim baya kişi var babamı sakinleştiriyolar annem de ağlıyo felan babam seni okuldan alıcam diyor. Ertesi gün adliyeye gittik buz gibi soğuktu baya hasta oldum ilk defa avukatım oldu felan. Savcıya derdimizi anlattık sonra kimse kimseden şikayetçi olmayınca olay kapandı.

Her neyse babam seni okuldan alacağım diyip duruyor okulun da son zamanları açığa alacaksın dedi beni de burger kingde işe soktu ebobekok YKS hikayesi (ilk 1kya nasıl girdim 2024)
    Bi süre çalıştım sonra açığa alma kalkınca babam da biraz düzelince okula devam etmeye karar verdik benim için bir dönüm noktasıydı. Tabi psikolojim bozuk okul açıldı yine aynı insanlar sevdiğim kişiler de var da eski sevgilim de bizim sınıfta yani çok sinir bozucu hala şuan aynı sınıftayım. Öyle okuyacağımı falan hiç düşünmüyordum. Neyse baktım herkes ders çalışıyor gittim geçen seneki tyt mat sorularına baktım çoğunu da çözebildim ulan dedim kolay bu lgs gibi yaparım vs. ama baktım sadece. Aradan 1 ay geçti kasım oldu ders çalışmaya başlamak istedim 50 net yapınca hem insanlar hem de hocalar bundan adam olmaz gözüyle bakıyor olayları falan da biliyolar. Lgs zamanı bu forumda takılıyordum bu foruma tekrardan başlamak istedim ders çalışmaya da başladım şuan 80li netlere dayandım aytye de başladım o 1 kya gireceğim ve tarih yazacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 17 Aralık 2023; 11:15:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben sana güveniyom 1k yapamazsın ama 10k gelir

• teşekkür ediyorum ama 1k olacak en kötü şöyle 1017 felan

• Tıp kazanırsın hatta 1. Sınıfa başlayınca Instagram hesabının başına da Dr. Koyarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat iüç kazanıp dr yazabilene güzel.. keşke sen de yazabilseydin ama iüç eedesin maalesef

• :(

Oysaki ben PhD yapacağıma inanıyordum

• Hedef ne (bölüm-üni olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 16 Aralık 2023; 23:28:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itü ceng

• Başarılar hocam

• Helal kolay gelsin

• Dediğin düzeydeysen 1k yapamazsın boşa umutlanma pp sinde lucifer olan bi eleman var o da 1k yapıcam dedi 200k yaptı

• cin olmadan şeytan olma arda

• Okulu bitir yeter

• 18 yaş altı nasıl burgerda çalışıon

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt
    orda arkada 18 yaş üstü çalışan yok kasiyrleri görüyonuz

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

ebobekok YKS hikayesi (ilk 1kya nasıl girdim 2024) 

o çocuğu görünce çıldırıyorum ya. Forumda derece yapan çok ya bunları görüp özeniyor, kolay bir şey zannediyor.

• obebokek

• git wattpad hikayesi yaz meslek okuduğun zaman alacağın paradan çok daha fazlasını kazanırsın

• Elinin fotoğrafını attığı yerde patladım

• Kendine güvenmen iyi hoş da zeki adam buraya gelip bu tür başlıklar açmaz. Kendi yolunda ufak ufak ilerler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.