< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 17 Aralık 2023; 11:15:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 17 Aralık 2023; 11:15:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dediğin düzeydeysen 1k yapamazsın boşa umutlanma pp sinde lucifer olan bi eleman var o da 1k yapıcam dedi 200k yaptı |
cin olmadan şeytan olma arda
|
Kendine güvenmen iyi hoş da zeki adam buraya gelip bu tür başlıklar açmaz. Kendi yolunda ufak ufak ilerler.
|
ben sana güveniyom 1k yapamazsın ama 10k gelir |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
:( Oysaki ben PhD yapacağıma inanıyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 16 Aralık 2023; 23:28:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başarılar hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğin düzeydeysen 1k yapamazsın boşa umutlanma pp sinde lucifer olan bi eleman var o da 1k yapıcam dedi 200k yaptı |
o çocuğu görünce çıldırıyorum ya. Forumda derece yapan çok ya bunları görüp özeniyor, kolay bir şey zannediyor. |
obebokek |
git wattpad hikayesi yaz meslek okuduğun zaman alacağın paradan çok daha fazlasını kazanırsın |