Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda laptop alacağım.Forumda bu ebrar bilgisayarı buldum.Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi ya da bilen.

Bu Firma ya da bilgisayarcıdan alınan üründe sorun yaşayan var mı?

Garanti konusunda bi değişiklik var mı

Birde max 2000 e laptop önerir misiniz kullanım ömrü uzun olan
    Ben asus k555ub 12 gb ram'lisini 1950e buldum vatanda 2600 çoğu laptopta piyasaya göre bayabi fark var.Öneriniz nedir

Teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan dede -- 5 Mart 2016; 14:12:27 >

• Up. Bende bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum son günlerde hiç alışveriş yapan oldu mu bilgi verebilir misiz?
  • hocam aynen bende alışveriş yapmayı düşünüyorum da pek güvenemiyorum acill bilgi lazım
  • her hafta bir ebrar bilgisayar konusu açılıyor.

naçizane tavsiyem,www.google.com diye bir site var duymuşsunuzdur belki. arama motoru falan filan büyük firma. oraya yazdıgınız zaman örnek veriyorum ebrar bilgisayar güvenilir mi, hem forum donanım konuları ekşisözlük gibi tüm linkler çıkıyor. arada bir kullanın, hazıra alışkın tüketici türk vatandaşı profili yerine araştırmacı ve üretken olun biraz. Alındıysanız amacıma ulaşmışımdır özür dilemeyeceğim.

gelelim ebrar konusuna, ürününüzü alırsınız, ama websitesindeki ürün bilgileri hatalı olabiliyor, atıyorum 12 gb ram dedikleri 8 gb olabiliyor. o yüzden ürün kodunu iyi teyit edin. Ben bizzat bir kaç modelin özelliklerini yanlış yazdıklarını gördüm, üretici ile teyit ettim, ebrarın satış destekcisine kalsa işimiz işti, bilmiyorlar ne sattıklarını, takip etmiyorlar yetersizlerdi. Yakın dönemde nasıldır bilmiyorum.

Bana ait olmayan duyduğum yorumlara göre de, geri gönderilmiş ürünleri açılmamış gibi gönderdiklerini duydum. Tabii bu sadece duyum doğruluğunu teyit edemem.

İyi alışverişler.

• http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-k555ub-xo099d-notebook-fiyati,5804448.html

arkadaslar öncelikle yukarıda verdiğim linki dikkatlice inceleyin. linkte 1800-2000 arası alınabilecek en iyi notebooklardan bir tanesi var ve bu notebookun internette satıldıgı firmaları gösteriyor akakçe sitesi. bu arada bunların haricinde de bumodeli satan yerler mutlaka vardır. mesela bu listede daha önce ebrar bilgisayar da vardı ama şu an neden yok bilmiyorum. alıcıların firmalar hakkındaki puanlamasını ve yorumlarını görebilirsiniz. mesela ben buradaki puan ve yorumlardan sonra sadecenotebook ve ebrar bilgisayarı elemiştim. ebrarı ürünü naylon streçle sarip göndermesinden şikayetler oldugu için tercih etmemiştim. puanı yüksek ve taksit seçenekleri bana en uygun olan bilişim portu tercih etmiştim. bilişim port peşin fiyatına taksit yapıyor, diğerleri vade farkı ekliyordu. yorumlarda da sadece ürünü geç göndermesinden şikayet edenler vardı. ama bunlar da ürünü streç naylona sarıp göndermişler, buna biraz canım sıkılmıştı ama neyseki kutuda çizik ezik falan yoktu. orjinal kutusunda geldi kutu daha önceden açılmamıştı. bunu kutu üzerindeki bantlı etiketten anlıyorsunuz. banttı açtıgınızda lekeler kalıyor ve tekrar banttı kapatsanız bile anlaşılıyor. neyse üründe de bir sıkıntı çıkmadı şu an kullanıyorum. siparişimi de hemen ertesi günü kargolamışlardı, bir sonraki gün de bana ulaşmıştı. bilişim portu tavsiye edebilirim özellikle peşin fiyatına taksit yapmasından dolayı. ama sadece naylon streçle pakatlediğini tekrar hatırlatayım (ki birçok firmanında böyle yaptıgını yorumlardan okuyabilirsiniz). ürün elinize ulaştıgında hasarlıysa ya da çalışmıyorsa bu firma nasıl tepki verir bilmiyorum, direk yeni ürün mü verir yoksa servise mi gönderir bilgim yok, bu konuyla ilgili yorumlarda da birşey görmedim. ama firmayı arayıp sorabilirsiniz.

verdiğim linkin 2. sayfasında webdenal firması var. en çok yoruma ve en yüksek puana sahip firma. taksitli fiyatı burda çok arttıgı için ben yorumlarını bile okumadım. ama puana bakılırsa kesin güvenilirdir diye düşünüyorum. fiyatlar benim için aynı olsayda yüksek ihtimal webdenal ı tercih ederdim ama siz bunun da yorumlarını mutlaka okuyun.

linkte bir sürü firma var, hangisine en çok güveniyorsanız hangisi size en ucuz geliyorsa onu seçin. yorumlarda da özellikle olumsuz yorumları bulmaya çalışın ki ne gibi sıkıntılar yaşanmış nasıl çözümlenmiş anlarsınız.

yukarıda TCeylem arkadasın da dedi gibi googledan ekşisözlük şikayetvar gibi sitelerden de firmalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. ben kimseden duymadıgım halde yorumlardan yola çıkarak bilişim portu seçtim ve sıkıntı yaşamadım. elektronik işi biraz şans işi gerçekten, problem çıktı mı en güvenilir firmalar bile işi yokuşa sürebiliyorlar.

• ya baba şaka mı şu en az bin tane ebrar konusu açıldı google a yazsan görücen ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrarı tek geçerim. Karakterli firmadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatanda bilgisayar montajı?
    8 yıl önce açıldı
    bilgisayar bileşenleri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorularıma cevap bulamadığım için açmıştım konuyu şaka diyen arkadaşlar çok bilgiliyse sorularıma cevap versin.

Neyse cevaplanmadan ben gidip ofisten aldım bilgisayarı güvenlik bandını önümde açtı personel arkadaş ödemeyide orada yaptım.Herhangi bir sıkıntı bilgisayarda ya da iletişimde bir problem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.