Şimdi Ara

Vatanda bilgisayar montajı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünlerin hepsini farklı yerlerden aldım yani hic birini vatandan almadim.Belli para versem; montaj yaparlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarcılar yapar hatta sende yaparsın.İnternetten 3 5video izleyerek.

• Vatan bilgisayar yapar mi hocam,ücret karşısında? Ama tüm ürünler farklı yerlerden alinma..

• gtx1080tii G kullanıcısına yanıt
    Sanmam.Ama yine de arayıp bir sorun.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Tamam,hocam.. Yarin arayıp sorayim.Para verip niye yapmıyorlar acaba yav

Çünkü bunlar büyük ithalatçı firmalar.Sadece kendi ürünlerini satarlarsa müşteri memnuniyeti olsun diye montajlıyorlar.
    Hocam şöyle bi şey var kurumsal bi firma vatan.O yüzden tamamen çalışanın insiyatifindesiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi ,inşallah mümin bi kardeşe denk geliriz

Hocam gidin bi bilgisayarcıya kasmayın bu kadar

• Hocam allah rızası için gidip vatana 50 100 tl vericegine aç telefondan youtube u herşeyi saniyesi saniyesine gösteriyor

100 tl yede gider oyun alırsın

• Yapmaz çünkü montaj sırasında parçalara zarar gelirse sorumluluk almaktan korkarlar normal bi bilgisayarcıya yaptırabilirsin hem izler ve öğrenirsin daha iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Nisan 2017; 22:1:23 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Parçalar çok pahalı.. Sizce güven olabilir mi?

GTX 1080 Tİ
    7700K
    32 GB 2400MHZ RAM
    Z270 PRO CARBON GAMİNG
    quote:

Yapmaz çünkü montaj sırasında parçalara zarar gelirse sorumluluk almaktan korkarlar normal bi bilgisayarcıya yaptırabilirsin hem izler ve öğrenirsin daha iyi yani

+1

Bunu yazacaktım arkadaş yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 8 Nisan 2017; 22:20:59 >
    Dostum sıkıntı olmaz adamların işi zaten bu.Yalnız montaj sırasında yanında dur.Keşke vatandan alsaydın ama ücretsiz montajını yapıp verirlerdi sana

• Kendiniz kurmayı deneyin parçaya bir şey olur diye korkmayın hassas davranırsanız zaten bir şey olmaz internette güzel videolar var kurulum için en son çare olarak yapamazsınız bir bilgisayarcıya götürün derim

Ama hocam parçaların hepsini farklı yerden aldım.. Teşekkürler.Yarın denerim bi
    Hocam siz bu sistemin montajını yapmakla uğraşmayın yanyana koyun tüm parçaları onlar kendi kendine birleşir hatta ona bile gerek yok birleşmeden bile açılır sistem siz rahat olun
    Vatanın da yapacağını sanmıyorum en iyisi güzel bir bilgisayarcıya 30-40 lira verip hallettirmek
  • O parçalara sizden başka kimse nariz bakamaz ve o parçaları kibarca takamaz; siz takın, zor bir şey değil.
  • inventustan topladım ben test+montaj istedim ücretsiz çok güzel bi şekilde toplayıp gönderdiler kablolama vs. temiz yapılmış tek ekran kartını taktım onda da bişey yok zaten
  • Vatandan falan sistem montajlatmayin.. Bir an önce bitsin diye Hayvan gibi sistem montajı yapıyolar daha sonrada arıza kusur çıkarsada "bizi ilgilendirmez" demeye getiriyorlar.. Bu işlerden anlamayan bi arkadaşım şuan davalık vatanla.. Montaj işi çok karışık çok zor gibi görünen aslında çok çok basit bi işlem.. Kendi sistemini dağıtıp topla öğrenirsin.. Ayrıca 1080Ti'li 32 GB RAM'li 7700K'li bi sistemi toplayıp çalıştırmanin keyfini başkasına para verip yaptırmazdim.. Montaj kolay bişeydir Eğer hiç anlamıyosan videolari izle.. Hiç ben uğraşamam diyosanda bu işlerden anlayan bir arkadaşına söyle o toplar. Bunun için kimseye 50 100 TL verme enayi derler adama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.