Bildirim
Markom Bilgisayar
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
32 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
BEN YAPTIM ATİ X1900 GT ALMIŞTIM HİÇ SORUN YAŞAMADIM GÖNÜL RAHATLIĞI İLE LIŞVERİŞ YAPABİLİRSİN -
Markom bilgisayar güzel bir firmadır sorun yaşamazsın merak etme gerçi sorduğu soru çokda doğru adı bilgisayarcı olan neyazıkki çok boş firma var piyasada -
markom iyidir guzeldir ama gecen bana celeron 336 yerine 335 işlemci vermişler..ayrica siyah kasaya beyaz cd-rw takarak 2006 tasarim ödülünü aldilar benden...ne varsa inventus ta var.bunu bilir bunu soylerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 15 Aralık 2006; 17:00:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tj2master
markom iyidir guzeldir ama gecen bana celeron 336 yerine 335 işlemci vermişler..ayrica siyah kasaya beyaz cd-rw takarak 2006 tasarim ödülünü aldilar benden...ne varsa inventus ta var.bunu bilir bunu soylerim
-
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
quote:
Orjinalden alıntı: tj2master
+1907 -
iyidir güvenilir firma ben yeni sistem topladım. -
Açılmamış kutudan al. dikkat et teşhir ürünü felan olmasın.
ayrıca Lcd alıyorsan ölü piksel olup olmadığını kontrol et..
Sonuçta monitörü üreten belli. Bu adamlar sadece satıyorlar. -
tasarım ödüllü bir ürün vermesinler sana da dikkat kardeşim bol şans..allah yardımcın olsun -
güvenle alabilirsin bende öyle yaptım yeni sistemimi markomdan aldım. -
Olur oyle ufak tepek Dizayn hataaları ama dediğiniz gibi adı Bilgisayarcı olan bir cok insan var piyasada catir catirda pc satan :( -
bence çok iyi firma. iki kasa topladık oradan. bir günde toplayıp yolladılar. monitörü alırken kontrol etmeye çalış. adamlar sadece satıyor ve üreticinin vereceği garantiden fazlasını verme şansları yok. -
Valla ben netten alışveriş yaptım vga aldım sorunsuz bir şekilde 1 günde elime ulaştı tavsiye ederim... -
Markom iyidir hoştur extremmmmm ürünü azdır!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X