Şimdi Ara

Markom Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradan alışveriş yapan varmı. Monitör alacam.
    Burda diğer firmalara göre bi 50 YTL ucuz. Az para değil.
    ve peşin ödemede %5 indirim yapıyolar.

Nasıl bi yer Kadıköy'deymiş. Bi sorun olurmu. Yada olursa sorunu düzelttirebilirmiyiz.

• BEN YAPTIM ATİ X1900 GT ALMIŞTIM HİÇ SORUN YAŞAMADIM GÖNÜL RAHATLIĞI İLE LIŞVERİŞ YAPABİLİRSİN
  • Markom bilgisayar güzel bir firmadır sorun yaşamazsın merak etme gerçi sorduğu soru çokda doğru adı bilgisayarcı olan neyazıkki çok boş firma var piyasada
  • markom iyidir guzeldir ama gecen bana celeron 336 yerine 335 işlemci vermişler..ayrica siyah kasaya beyaz cd-rw takarak 2006 tasarim ödülünü aldilar benden...ne varsa inventus ta var.bunu bilir bunu soylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 15 Aralık 2006; 17:00:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

markom iyidir guzeldir ama gecen bana celeron 336 yerine 335 işlemci vermişler..ayrica siyah kasaya beyaz cd-rw takarak 2006 tasarim ödülünü aldilar benden...ne varsa inventus ta var.bunu bilir bunu soylerim

• quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

markom iyidir guzeldir ama gecen bana celeron 336 yerine 335 işlemci vermişler..ayrica siyah kasaya beyaz cd-rw takarak 2006 tasarim ödülünü aldilar benden...ne varsa inventus ta var.bunu bilir bunu soylerim

+1907
  • iyidir güvenilir firma ben yeni sistem topladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatanda bilgisayar montajı?
    8 yıl önce açıldı
    bilgisayar bileşenleri
    3 ay önce açıldı
    Sinerji Bilgisayar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açılmamış kutudan al. dikkat et teşhir ürünü felan olmasın.
    ayrıca Lcd alıyorsan ölü piksel olup olmadığını kontrol et..
    Sonuçta monitörü üreten belli. Bu adamlar sadece satıyorlar.
  • tasarım ödüllü bir ürün vermesinler sana da dikkat kardeşim bol şans..allah yardımcın olsun
  • güvenle alabilirsin bende öyle yaptım yeni sistemimi markomdan aldım.
  • Olur oyle ufak tepek Dizayn hataaları ama dediğiniz gibi adı Bilgisayarcı olan bir cok insan var piyasada catir catirda pc satan :(
  • bence çok iyi firma. iki kasa topladık oradan. bir günde toplayıp yolladılar. monitörü alırken kontrol etmeye çalış. adamlar sadece satıyor ve üreticinin vereceği garantiden fazlasını verme şansları yok.
  • Valla ben netten alışveriş yaptım vga aldım sorunsuz bir şekilde 1 günde elime ulaştı tavsiye ederim...
  • Markom iyidir hoştur extremmmmm ürünü azdır!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.