Arkadaşlar 2 gün önce bir mouse aldım asus wt425. Mouse ışığı olduğunu bilmiyordum.Işığı olunca haliyle pili içecek. İade etmek istedim. Fakat paket açıldığından cayma veya iade kullanamayacağımı söylediler. Satış sözleşmesini iyi okuyun. Sözleşmelerine böyle bir madde koymuşlar. Tüketici hakkınızı sizden gasp eden bi sözleşme ile yasayı etkisiz kılıyorlar. Ben iyi ki mouse aldım. Laptop alacaklara, yüksek meblağlar ödeyeceklere duyrulur. Kendileri böyle bir firmadır. Alışveriş yaparken on defa daha düşünün.
Bence genelleme yapmanız yanlış. Ebrar bilgisayar ile bir bağlantım yok ancak aralık ayında hayatımda ilk defa internet üzerinden notebook gibi yüksek meblağlı ürün aldım ve kutusunu ilk açan ben oldum. Diyebilirsiniz belki tabi öyle olmalı diye ama duyuyoruz sağda solda insanlara ulaştırılan ürünleri. Kullanıcıların ekranlarında çıkan ölü pikselleri de sorgusuz yeni notebooklarla değiştiklerini okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
cebocan
kullanıcısına yanıt
İadelerde devamlı olarak sorun çıkardığınıda okudum. Sizin gibi iyi yönden düşünerek aldım mouse fakat ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. EBRAR İADELERDE SORUN ÇIKARIYOR.
Ne diyebilirim umarım sorununuz bi an önce düzelir.
cebocan
kullanıcısına yanıt
Hocam düzelmez. Mouse 25 tlye aldım. Mouse için bu yapılıyor. Varın siz düşünün gerisini. Benim için hiç öenmli değil. Ama bu firma iadelerde sorun çıkarıyor. Böyle bir satış politikasını hiç bir yurtdışı sitesinde göremeyiz. Bize çektirilen çile nedir? Kızdığım kısım burası.