Bildirim
EBUDDY ..@w.cn Adresiyle Giremiyorum
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edin lütfen -
Bazı Sitelerde Kapatıldı Falan Diyor Onlara İnanmayın Yardımcı olucam size -
#Selam forum.donanimhaber. kullanıcıları (Herkese İyi Günler)
@w.cn sorunu için size yardımcı olacağım.
1.Adım : Öncelikle işe Windows Live Messenger’imizi açmakla başlıyoruz.
2.Adım : Oturum Aç butonu üzerindeki Parolanızı mı Unuttunuz? Butonuna tıklıyoruz.
3.Adım : Açılan internet sayfasında Parolamı unuttum seçeneğini işaretliyoruz.
4.Adım : Altında açılan Parolanızı sıfırlayın seçeneğine tıklıyoruz.
5.Adım : Sonraki açılan sayfada WindowsLive ID isteyecektir. Daha sonra karakter işlemini tamamlıyoruz.İleri Butonuna Tıklıyoruz.
6.Adım : Sonraki Açılan sayfada Bana e-postayla sıfırlama bağlantısı gönder seçeneğini işaretliyoruz.İleri butonuna tıklıyoruz.
7.Adım : Sonraki sayfada Aşağıdaki e-posta adreslerine parolanızı sıfırlamak için bir bağlantı gönderdik. Parolanızı hala sıfırlayamazsanız, diğer seçenekler için 24 saat içinde geri dönebilirsiniz. Yazısı cıkacaktır.
8.Adım : Parola sıfırlama işlemi gönderdiğimiz e-posta adresini açıyoruz.Gelen İletileri Sayfasını Açıyoruz.Açılan Sayfada ilk bağlantıya tıklıyoruz.
9.Adım : Açılan Yeni Sayfada Yeni Parolamızı Giriyoruz
10.Adım : İleri Butonuna basıyoruz
Ve işlem Tamam İyi günlerde kullanmanız dileğiyle #brkt02.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X