Şimdi Ara

Eca Lago Fb Ot kullananlar Yardım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
8
Favori
27.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş ben o ürünü aldım n11 den yağmur inşaattan uyumlumu değilmi bugün takılcak görecez bakalım.Servis baştan uyumlu değil dedi sonradan tamam uyumluymuş dedi.Gün sonu son durumu yazarım foruma.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 5 Haziran 2021; 23:54:39 >
  • Ben mesela bu termostatla aşağıdaki gibi ayarlayabilirmiyim.

Ptesi, salı, çarş, perş, cuma,
    00:00/06:30= 20 derece (45; +9,-9)
    06:30/08:30= 23 derece (45; +9,-9)
    08:30/17:00= 21 derece (45; +9,-9)
    17:00/00:00= 22 derece (45; +9,-9)

Cumartesi, Pazar
    00:00/09:00= 20 derece (45; +9,-9)
    09:00/17:00= 21 derece (45; +9,-9)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 27 Aralık 2016; 10:57:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cettindir

Ben mesela bu termostatla aşağıdaki gibi ayarlayabilirmiyim.

Ptesi, salı, çarş, perş, cuma,
    00:00/06:30= 20 derece (45; +9,-9)
    06:30/08:30= 23 derece (45; +9,-9)
    08:30/17:00= 21 derece (45; +9,-9)

Cumartesi, Pazar
    00:00/09:00= 20 derece (45; +9,-9)
    09:00/17:00= 21 derece (45; +9,-9)

Hocam lago da iki farklı sıcaklık ayarlanabiliyor. Mesela güneş modu 22 ay modu 20 gibi. Bildiğim kadarıyla bu iki sıcaklığı gün içinde 3 ayrı saat dilimine ayarlayabilirsiniz

• firari5535 F kullanıcısına yanıt
     Eca Lago Fb Ot kullananlar Yardım

Hocam şimdi servis geldi eski on off termostadı söküp yerine lagoyu taktı.Kombinin kapağını söktü,şöyle bi baktı ve hiç bir işlem yapmadan geri taktı.Kombiyi çalıştırdı ekranda wifi işareti çıktı.Termostadı 21 e ayarladım kombiyide 45 yaptım.Oda sıc. 22 olunca kombi durdu.Şuan petekler buz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 27 Aralık 2016; 19:38:04 >

• cettindir kullanıcısına yanıt
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 5 Haziran 2021; 23:54:54 >
  • autocar25 A kullanıcısına yanıt
    Bu termostadin hassasiueti nedir.20 dusunce yanmasi gec degilmi.usume hissi yaratir.

• Hassasiyet 0,5

Şimdi 50 ye ayarladım odayı 23 yaptım.Ve kombi çalıştı ve 40 dakkadır 50 de .

Termostaddan kullanım suyu ayarı yapılmıyormuş scotlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 27 Aralık 2016; 20:29:00 >
    Petekler niye buz gibi peki.modulasyonlu termostad bu.sicak ve ilik olmasi gerekmiyormu?on off termostad kismina takilmasin bu lago.bende cosa var.lagoyu denesemmi acaba diyorum.peki kombinin calismasi lago ekraninda goruluyormu.eca lar guzel kombi ancak termostadlari guncel degil eski teknoloji.

Öncelikle hayırlı olsun. Bu termostat on offla aynı görevi yapmayacak neden bi değişiklik yapmadı acaba? Benim kombi 22de hiç kapanmıyor zaten kazan ısısını kendi ayarlıyor 40-50 civarı yanıyor su soğuduğunda biraz ısıtıyor sonra yine gazı kesiyor.

• firari5535 F kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah sağolun Allah razı olsun.Şuan istenilen sıc geldi ve kombi durdu.alev işareti yanmıyor.Bende anlamadım valla lago yeni daha tam adapte olamadım.Bakalım 1-2 gün kurcalayalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 27 Aralık 2016; 23:35:03 >
  • ECA SCOT kombide bu lago ot kartta nereye montelenmesi gerekiyor acaba fotoğraflasak doğru yerdemi değilmi anlaşılırmı.Servis on offu söktü kombide bir bağlantı yeri değişikliği yapmadı lagoyu taktı.Aynı yerden devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 28 Aralık 2016; 14:58:13 >
  • paylaşımcı P kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende scot var.lago takıldı ama bağlantı olarak on-off ot. Bağlandığı yerden devam ediyoruz.Acaba fotoda Doğrumu.Ot girişi solda klemens alttan kırmızı çıkıyor ve devamında anakartta alttaki bağlantılarda en soldan ilk 2 sıradaki kırmızı kablolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 28 Aralık 2016; 17:27:42 >
    Hocam doğru , orası opentherm bağlantı noktası.
    On/off bağlantı noktası anakartın hemen solundaki 2li klemens. Sizde köprü yok şu an orada.

Zaten on/off a bağlansa Lago zarar görür bence 220V çünkü . Opentherm 24V .
  • Tulpara kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ecanın onoff kullandım 1 ay.ozaman on off opentherm tarafına bağlanmış anladığıma göre

Annemin kombisine baktım ve termostat on off bağlantı aynı şuan bendeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 28 Aralık 2016; 19:39:24 >
    Bağlantı yanlış aslında. Belkide kısa devre yapınca her iki bağlantıdan da on/off çalışıyordur.
    On off termostatta pompa duruyor muydu?

• Tulpara kullanıcısına yanıt
    hocam tek bildiğim kombi duruyordu.Fazla detaylı bakmadım açıkçası.term. tık dedimi kombi iptaldi.

Su an on off la lago arasinda fark varmi sn.cettindir.modulasyonu merak ediyorum gercekten.

• hocam valla ben bişi anlamadım bu aletten.On-off taki gibi şuan gidişat.oooo modülasyon ot bakseen denecek birşey yaşamadım açıkçası.Bendeki yenilik progranabilir olması şuan bide kombideki wifi işareti.

Baglantimi yanlis acaba.akla gelen o.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.