Şimdi Ara

Eca Lago Fb Ot kullananlar Yardım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
372
Cevap
8
Favori
27.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 40 derece ayarli ama 45 46 dereceyi goruyor normal bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan ŞAHİN

quote:

Orijinalden alıntı: dembay1

quote:

22.5 dereceye ayarlı lagonun düzeltme değerini 0.5 e ayarlamıştım.22 derecede çalışmaya başlıyor 23 derecede duruyordu.Bugün düzeltme değerini 0.3 e alınca 22.8-23.0 arasında çalışmaya başladı.
    sanırım hassasiyet 0.1 oldu. :)))))))

eca ve düğmeli olandan mı temostattınız?

ve nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?

Evet ECA yazılı olandan.set değer 50°C
    Düzeltme değeri : 0.4
    16:30-23:00 23°C
    23:00-16:30 21°C

Hafta Sonu 09:00-23:00 23°C
    23:00-09:00 21°C

Ortalama sarfiyat 2-3 m3 arası

düzeltme dediğiniz olay zannederim cihazın normal termometreler ile aynı seviyeye getirmek için değil mi? cihazı ilk defa bağladığımda odadaki termometre ile arasında 1 derece fark vardı. düzeltme değerini düşürerek 1 derece düşürdüm ve odadaki ile eşitledim. böyle olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ttrapper

benim 40 derece ayarli ama 45 46 dereceyi goruyor normal bi durum

o zaman bizim değer girmemize gerek yok... niçin değer giriyoruz anlamadım...
  • var olmazmi değer girmemek daha once benim 50 derece ayarli idi 55derecelere kadar cikiyordu oda sicakligi ihtiyacina göre biraz üzerinde cikabiliyor anladigim kadariyla şimdi benim 40 derece ayarli maxx 46 derece cikiyor
  • 0,1 derece hashaslıkta termomet var elimde lago fb deki sicaklik ile hashas termometre arasinda 1,1 derece fark var yada lago fb daha fazla gosteriyor bu yuzden lago fb yi - 1,1 olarak ayarladim tek sorun 0,5 derece hashaslıkta kesinlikle calismiyor ev ortamı 21.5 derece ayarlı lago üzerinde 22 derece olarak gösteriyor hashas termometre 22.2 derece olarak ölçüm yapmasına rağmen ateşleme yapıyor yinede
  • quote:

var olmazmi değer girmemek daha once benim 50 derece ayarli idi 55derecelere kadar cikiyordu oda sicakligi ihtiyacina göre biraz üzerinde cikabiliyor anladigim kadariyla şimdi benim 40 derece ayarli maxx 46 derece cikiyor

eca confeo premix ayarlanın kombi set sıcaklığının 9 derece üstüne kadar çıkar ve beklemeye alır kendini.
  • quote:

0,1 derece hashaslıkta termomet var elimde lago fb deki sicaklik ile hashas termometre arasinda 1,1 derece fark var yada lago fb daha fazla gosteriyor bu yuzden lago fb yi - 1,1 olarak ayarladim tek sorun 0,5 derece hashaslıkta kesinlikle calismiyor ev ortamı 21.5 derece ayarlı lago üzerinde 22 derece olarak gösteriyor hashas termometre 22.2 derece olarak ölçüm yapmasına rağmen ateşleme yapıyor yinede

lagoda 1.1 i hatayı nasıl gördünüz. bende de termometre 21.6 yı gösteriyor ama lagonun kaç olduğunu bilmiyorum. .. termostatta 21.5 ayarladım ama ekranda 21 olduğu için kaçta çalışıyor bilmiyorum. 22 oluyor hala yanıyor...
    birde lagoda 21.5 ayarlı iken kombi çalışmaya kaçta başlar. ( 21.5 demi 21.4 demi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 24 Kasım 2013; 19:24:36 >
  • dembay1 D kullanıcısına yanıt
    21.5 dereceye ayarlıysa, 21 de başlar, 22 de kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

hassasiyet kaç oluyor o zaman. 0.5 mi? biz logoları 0.1 diye aldık...
  • uzman modunda önce sabit sicaklik yazana kadar 0,1 derece eksiltmeye başladım hashas termometre 22.0 derece gosteriyordu lago fb 23 derece yazıyordu -1.1 dereceye geldiginde tam 22 derece yazı onu buradan cikardim şimdi bir deneme yaptim

21.5 dereceye ayarli lago fb 22.5 dereceye kadar kombi çalişiyor 1 derece yazan değerden fazla ısıtıyor
    yine uzman modunda 4 nolu paremetreyi -1,1 zaten önceden ayarlamiştik -1.4 daha düşürdüm toplamda -2,5 oda lago fb de 21,6 dereceye tekabul ediyor kombi çalişmadı
    -2,6 deeğerini girdigimde çalişmaya başliyor yani buradan çalişma aralığını 21.5 22.5 olduğunu öğrenmiş oluyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

hassasiyet kaç oluyor o zaman. 0.5 mi? biz logoları 0.1 diye aldık...

hassasiyet 1 derece olarak çalışıyor.
  • logo da gün içinde ayarladığımız saati tamamen nasıl iptal edebiliriz?yani çarşamba günkü saati tamamen nasıl iptal edebilirim ve tamamen gece modunda çalıştırabilirim.( salı 23 de gece moduna geçecek çarşamba günü tamamen gece modu perşembe 15 e kadar gece modu daha sonra normal çalışacak)
  • dembay1 D kullanıcısına yanıt
    lago da mode bolumune geleceksin program 1 program 2 saat güneş ay ve musluk işaretleri var salı gece yatarken mode bolumune girip sadece ay olani secersen o gün için gece modunda çalişir haftalık programla hafta içi ve hafta sonu olarak ayarlanıyor sadece 1 2 gün için özel ayarlama yapılamamaktadır
  • quote:

uzman modunda önce sabit sicaklik yazana kadar 0,1 derece eksiltmeye başladım hashas termometre 22.0 derece gosteriyordu lago fb 23 derece yazıyordu -1.1 dereceye geldiginde tam 22 derece yazı onu buradan cikardim şimdi bir deneme yaptim

21.5 dereceye ayarli lago fb 22.5 dereceye kadar kombi çalişiyor 1 derece yazan değerden fazla ısıtıyor
    yine uzman modunda 4 nolu paremetreyi -1,1 zaten önceden ayarlamiştik -1.4 daha düşürdüm toplamda -2,5 oda lago fb de 21,6 dereceye tekabul ediyor kombi çalişmadı
    -2,6 deeğerini girdigimde çalişmaya başliyor yani buradan çalişma aralığını 21.5 22.5 olduğunu öğrenmiş oluyoruz

aynı şey bende de var. ayarı 21.5 de. ancak 22 derecede çalışmaya başlıyor yine 22 derecede kapanıyor. bazen 21.2 de çalışmıyor. bazen çalışıyor 22.3 e kadar çıkıyor.( biz bu aleti 0.1 hassasiyet olarak aldık ama malesef değil)
    birde ayar yaptığımız zamanlarda saat ayarını durduruyoruz sanki. saat hep geri kalıyor.( çok ellersek cihazın derecesi yükseliyor. daha sonra 1 dakika kadar ellemezsek esas dereceye hemen iniyor. yani paremetreyi ayarlarken buna göre ayarlamak gerekiyor)

birde bu cihaza yeniden yazılım atma gibi birşeyler okumuştum. var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 27 Kasım 2013; 19:08:23 >

• quote:

quote:

uzman modunda önce sabit sicaklik yazana kadar 0,1 derece eksiltmeye başladım hashas termometre 22.0 derece gosteriyordu lago fb 23 derece yazıyordu -1.1 dereceye geldiginde tam 22 derece yazı onu buradan cikardim şimdi bir deneme yaptim

aynı şey bende de var. ayarı 21.5 de. ancak 22 derecede çalışmaya başlıyor yine 22 derecede kapanıyor. bazen 21.2 de çalışmıyor. bazen çalışıyor 22.3 e kadar çıkıyor.( biz bu aleti 0.1 hassasiyet olarak aldık ama malesef değil)
    birde ayar yaptığımız zamanlarda saat ayarını durduruyoruz sanki. saat hep geri kalıyor.( çok ellersek cihazın derecesi yükseliyor. daha sonra 1 dakika kadar ellemezsek esas dereceye hemen iniyor. yani paremetreyi ayarlarken buna göre ayarlamak gerekiyor)

birde bu cihaza yeniden yazılım atma gibi birşeyler okumuştum. var mı acaba?

Cihazlar 0.1 derece hashaslığa sahip ancak set edilen sıcaklıkta çalişip durması 0.1 hashaslıkta değil tamamen yazılımsal kaynaklı kombiyi 0.1 hashaslıkta çalişip durdurmuyor bendeki lago fb set edilen sıcskliğin 1 derece üstüne çıktığında duruyor tekrar set edilen değere gelince çalişiyor bence sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazlar (üzerinde ECA yazanlar) kesinlikle 0,1 derece hassasiyetinde değil yazılımsal sorunları var tahminimce bunlar kromschröderin orjinal ürünü değil resmen ECA tarafından çakma yapılmış.
    Mak. su sıcaklığı 37 ayarında kalmış set ayar 23 derece iken oda sıcaklığı 20 derece gösteriyor ve kombiyi yakmıyor bence fabrika ayarlarını oynamadan kullanmak daha mantıklı.
  • bendeki lagoya ayar yaparken saati geri kalıyor. sizde de oluyor mu acaba? mesela kalibrasyon ayarı yapıyorum tatil modu ayarı yapıyorum saat 1 veya 2 dakika geriye kalıyor. bird bunlara yeni yazılım atılabiliyor mu?
  • quote:

bendeki lagoya ayar yaparken saati geri kalıyor. sizde de oluyor mu acaba? mesela kalibrasyon ayarı yapıyorum tatil modu ayarı yapıyorum saat 1 veya 2 dakika geriye kalıyor. bird bunlara yeni yazılım atılabiliyor mu?

Bende de aynı durum oluyor.Ayar yaparken saat 1-2 dk.geri kalıyor.
    Bu lagodan bende bişey anlamadım artık.Sabah 8 de yanmaya başlayan kombiyi 23 derecede sabit tuttu.0.1 derece hassasiyetle.Saat 20:00 civarlarında tekrar 0.5 e döndü.23:00 da gece moduna geçene kadar bir daha yanmadı.
  • quote:

quote:

bendeki lagoya ayar yaparken saati geri kalıyor. sizde de oluyor mu acaba? mesela kalibrasyon ayarı yapıyorum tatil modu ayarı yapıyorum saat 1 veya 2 dakika geriye kalıyor. bird bunlara yeni yazılım atılabiliyor mu?

Bende de aynı durum oluyor.Ayar yaparken saat 1-2 dk.geri kalıyor.
    Bu lagodan bende bişey anlamadım artık.Sabah 8 de yanmaya başlayan kombiyi 23 derecede sabit tuttu.0.1 derece hassasiyetle.Saat 20:00 civarlarında tekrar 0.5 e döndü.23:00 da gece moduna geçene kadar bir daha yanmadı.

bende de aynı durum var. hassasiyet konusunda şikayetçiyim. bezen sabit sıcaklıkta tutuyor. bazende 1 derece oynatıyor. güya kalite diye aldık....

• Bence üzerinde ECA yazan bu lago lar 5 para etmez.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.